capon - tylko ze wypelniacz to taka galaretka 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i tu sie myliszumberto napisał:Można go użyć jak ostateczną warstwę ale jednak i ta wymaga "przycięcia" i polerki
umberto napisał:Wypełniaczem bym sie nie stresował,szkoda kasy.Świetnie do tego celu nadaje się capon,kilka warstw z między szlifami i robi się naprawdę gładziutko.
Lakier samochodowy też jest niezły,sam się nim bawiłem jednak wymaga samodyscypliny i kontroli temperatury,jak to przegapimy to można się "zachetać" papierem a i tak dupa wychodzi.Można go użyć jak ostateczną warstwę ale jednak i ta wymaga "przycięcia" i polerki.Odszedłem od tego,za dużo zabawy,jak ma być połysk to tylko poliester,jak pośrednio to nitro.Może niebawem będę miał okazję zaprezentować to co opisuję,właśnie z garażu wróciłem,coś sobie pomalutku szykuję.
Pawel S. napisał:capon to jest podklad. zapobiega ciemnieniu drewna z czasem i zapobiega nadmiernemu "piciu" lakieru.
on jest duzo mniej gesty niz lakier. nakladasz go pedlem jak najwiecej bo i tak on wsiaknie w fornir. jest bardzo miekki w obrobce
:lol: gratuluje cierpliwosci :lol:Rfck napisał:dlatego koncówke krawędzi docieram 240.