DO składania mebli 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Właśnie widzę jak szukam lamelowanicy, że tak jest. A może jakieś inne rozwiązanie?
watpie zeby tokarzowi chcialo sie az tak dokladnie to centrowac...1). Kupić pile 30 mm markową i dać tokarzowi żeby roztoczył otwór
szybciej bym to wycentrowal na centrach frezerskich. sonda, zlapac srodek, przestaciw uklad wspolrzednych i gotoweDla tokarza to 2 min pracy na maszynie, niech centrowanie i ustawianie mozolne trwa 25min w co nie wierze to i tak bedzie to tylko 0,5 rbg wiec za drogo nie powinno to wyjść.
Pierwszy raz zabieram się do składania kolumn które mają formatki cięte pod kątem 45stopni. Szukałem na forum informacji jak za to się zabrać ale nic nie znalazłam co by mi pomogło. Możecie mi doradzić jak w domowych warunkach równo skleić elementy, użyć pasy zamiast ścisków ?
Powiedzcie mi czym wtedy wyciąć ten otwór żeby jakoś to wyglądało
frezarkaowiedzcie mi czym wtedy wyciąć ten otwór żeby jakoś to wyglądało, macie jakieś patenty na to ? Wyżynarka a potem szlifowanie, czy jeszcze coś innego ?