Tutaj się zgodzę z kolegami wyżej. Kolega buja się z Laguną I(z gazem!) z '97 od roku i nie może sprzedać. Za ~4k PLN chce je sprzedać, handlarze dają mu max 3k. To problemowe auta. Naprawił czujnik temp. to zepsuł się impulsator czy coś takiego : >
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A to ciekawe, bo gliwice mają więcej nagród za jakość niż russelheim.bart210 napisał:Pracowałem tam trochę i wiem jaka jest jakość tych aut.
Z tego co pamiętam, to jedynie astra H w wersji Sedan była robiona w gliwicach, reszta już nie.Nie chce astry bo produkowana jest w Gliwicach
fakt znalezc zadbana Gtv to cud swojej szukalem ponad rok. No i ceny niestety trzeba liczyc tyle co na allegro x2 za dobry stanBlitzer napisał:konradzik88, tyle ze znalezienie alfy w dobrym stanie z mocnym silnikiem jest bardzo trudne, to tak jak nie bite BMW z malym przebiegiem
Btw ja wole niepozorne autka a nie takie ktore wygladaja szybciej niz jezdza.
Ps. Japan Power :twisted:
STUKOWEGOkonradzik88 napisał:brak spalania skokowego