• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Większość ma hydro 3gen które jest trochę sztywniejsze jak te z aut pierwszej i drugiej generacji C5. Tak opisują w necie, ale nie mam porównania między wersjami.

No diesle w e39, szczególnie 3.0, mało trwałe nie były.

Paweł, wytłumacz mi proszę jedną rzecz. Skoro masz z pierwszej ręki info, że passaty są rzekomo bardzo drogie w utrzymaniu, to dlaczego akurat takie auto kupiłeś? Nie rozumiem dlaczego kupiłeś auto, o którym wiedziałeś, że jest skarbonką bez dna.

Jeżeli chodzi o zawieszenie, to jest ono fajne, kosztowne przy naprawie
no wlasnie one podobno sie nie psuja! :D

- - - - - aktualizacja - - - - -

aweł, wytłumacz mi proszę jedną rzecz. Skoro masz z pierwszej ręki info, że passaty są rzekomo bardzo drogie w utrzymaniu, to dlaczego akurat takie auto kupiłeś? Nie rozumiem dlaczego kupiłeś auto, o którym wiedziałeś, że jest skarbonką bez dna.
nie interesowalem sie tym zanim nie zaczalem w niego inwestowac :(

no i to nadal tansze auto niz kazdy nowszy :D

no i to nadal tansze auto niz kazdy nowszy

Sąsiad ma Focusa w dizlu okolice 2009 roku i jak rzucił kwotę jaką kosztowało go zrobienie rozrządu, to trochę zszokował, wcześniej już miał temat z padniętymi wtryskami i na tym już kilka lat temu też nieźle popłynął, a ma to od nowości...

Jak tak patrzę po ludziach, to stare Paski, A4, A3, itd na gnojowicę jeszcze mają się całkiem dobrze jak na swoje lata, nie mówię, że to dobry wybór, bo im starszy Vag tym większe prawdopodobieństwo na zakatowanie przez młodzież...

Czy te kompletne chińskie zestawy naprawcze do pilarki husqvarna 345 (cylinder, tłok, pierścień, sworzen, zabezpieczenia, łożyska, uszczelniacze wału, świeca) dostępne na popularnym portalu ogłoszeniowym nadają się do czegoś?
Cena cylindra 120 zł gdzie oryginał od 350 do 550.
Ktoś kupil testował na dłuższą metę?
Pozdrawiam

Teść co prawda nie do husqvarny ale do stihla ma założony cały zestaw naprawczy od jakichś 5 lat i daje to radę do tej pory.

Pytanie o nagłośnienie w audi a4 b9 określane jako audi sound system. Jest coś warte? Jeśli jest mocno słabe, to zapewne któryś z kolegów już takowe usuwał. :-D

A ja się pochwale.

Zrobiłem sobie prezent urodzinowy :P

b384903e6a786795ba54d2d54480bb58_1600842402.jpg

No niestety, nie trafiłem żadnego zdrowego bez lpg :(
A rozumiem motywacje ludzi, bo siedzi tam 3,7 v6

Dobrze zrobione LPG nie jest złe. Pachnie oszczędnościami ;) A jeśli mimo wszystko Cię to nie przekonuje to pomyśl o ekologii. Znacznie czystsze spaliny bo praktycznie tylko woda i CO2

kilka razy slyszalem to od kogos (nie pamietam kogo)
facet przyjezdza na stacje tankowac gaz do nowego A8 4,2...
oczywiscie ludzie wysmiewaja, ze po co gaz, ze sknera itp itd
a facet ze spokojem tlumaczy, ze za zaoszczedzone pieniadze postawil dom! ;)
tak duzo jezdzi i takie sa oszczednosci ;)

Chłopaki czy ktoś jest w stanie sprawdzić mi autko po numerze Vin? Marka Mercedes? Może ktoś pracuje w serwisie i może pomóc?

Powrót