Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czytałem o nich trochę, ale... Mam kilku znajomych, którzy na ostatnie partie narzekają, więc nie będę ryzykował.Dunlop Sp Sport Bluresponse
a jak to oceniasz?ostatnie byly kormorany
Godyear effiencegrip czy jakos tak
Kolejny problem droższych opon... :/najlepsze sa continentale ale zuzywaja sie po max 2 sezonach :/
cos za cos. albo trwalosc kosztem jakosci, albo przyczepnosc kosztem trwalosci :/Kolejny problem droższych opon... :/
podobnie mialem w przypadku opon do roweru. kolega zachwala ze to opony na 2 sezony! tylko ze on w 2 sezony robi tyle co przecietny rowerzysta przez cale zycie!Fajne stwierdzenie. Zużywają sie po 2 sezonach.
Jeden robi 70-100k km w sezon a drugi 5k.
Czyli zużywają sie od 5-200k km.
Niezły rozmach
Dobre spostrzeżenie PrzemcioUzupełnię, bo te dane są mi znane: 15-20tys. rocznie.
Fajne stwierdzenie. Zużywają sie po 2 sezonach.
Jeden robi 70-100k km w sezon a drugi 5k.
Czyli zużywają sie od 5-200k km.
Niezły rozmach![]()
Ja w jednym aucie mam Rainsporty 2 a do drugiego kupuje teraz Micheliny CrossClimaty![]()
1.4 16V benzyna K4J 714 2002 rok
mowimy o normalnym uzytkowaniu nie zarobkowym, a takowe to wg srednich 15tys km. Continentale wg opini jezdza maks 30k km