Przy tych gabarytach jasny kolor powiększy jeszcze wrażenie ich dużych rozmiarów w niewielkich pomieszczeniach, normalnych mieszkań.Kolor prawdopodobnie biały.
Ciemny półmat to moim zdaniem dobry kierunek.
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przy tych gabarytach jasny kolor powiększy jeszcze wrażenie ich dużych rozmiarów w niewielkich pomieszczeniach, normalnych mieszkań.Kolor prawdopodobnie biały.
Nie pasuje mi do firanek :biggrin:
- - - - - aktualizacja - - - - -
Chcę aby były w którymś z oryginalnych kolorów Wilson Audio.
Czemu półmat?
Z ciekawości Marian, mieszkasz sam czy z kobietą? Bo jak z to podziwiam że pozwoliła takie piękne trumny wstawić
Przy tych gabarytach jasny kolor powiększy jeszcze wrażenie ich dużych rozmiarów w niewielkich pomieszczeniach, normalnych mieszkań.
Ciemny półmat to moim zdaniem dobry kierunek.
Na samym początku od razu ostrzegam że mam taką pasję, i nie pozwolę jej w sobie stłamsić przez drugą osobę
Na froncie będzie dywanik czarny więc nie będzie takiego efektu tzn. tak myślę![]()
Czekoladowy wygląda najlepiej moim zdaniem.
Popieram, czarny dywanik i ciemna obudowa spowodują, że kolory sie ''zleją''Połączenie czekoladowego z czarnym, to niezbyt ciekawe zestawienie.
Moim zdaniem kontrastowe połączenie wygląda dużo lepiej, a jak jeszcze Marian zmieni firanki pasujące do obudów będzie malina.