18 coś za większe 13 coś za mniejsze i ma za 6 przesyłke
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a czy musi być regulacja barwy?? osobiście uważam że jest to mało przydatny gadżet na który szkoda forsy. nasunęło mi się nawet pytanie czy można będzie sobie wybrać z listy dostepnych podzespołów np. regulacji barwy czy musze brac jak leci?paldo, gałki kosztują po parę dych za sztukę, szczególnie te duże i szczególnie metalowe...
paldo napisał/a
Acha, takero, te małe potencjometry to są od balansu i barwy, czy jak? Znaczy małe gałkia ten guzik obok to pewnie mute albo przełącznik wyjść, lub przełącznik na słuchawki?
Niskie, wysokie, włącznik regulacji barwy
wersji będzie sporo, z barwą , bez barwy, z potekiem , bez potka ;]Święty napisał:a czy musi być regulacja barwy?? osobiście uważam że jest to mało przydatny gadżet na który szkoda forsy. nasunęło mi się nawet pytanie czy można będzie sobie wybrać z listy dostepnych podzespołów np. regulacji barwy czy musze brac jak leci?
Jesli znalazło by sie więcej chętnych na gałki to może ja bym mógł skombinować trochę taniej (z naciskiem na: trochę)
Obudowa jest do ceownika dostosowana, tylko nie wiadomo czy będzie gotowy czy gięty.Pawel S. napisał:takero, co do frontu to ja bym tam uzyl ceownika a nie plaskownika/blachy. odrazu ladnie nam zakryje potencjometry itp a tanio kupic bo sa juz gotowe profile
Jakikolwiek to chyba zbyt duże uogólnienie. Jeśli będzie pasował pilot z dowolnym adresem to będzie to oznaczało, że również ten od telewizora lub tunera satelitarnego będzie sterować wzmacniaczem, co może być dużym błędem. Ja bym się ograniczył do pilotów RC5 z adresem typowym dla wzmacniaczy.takero napisał:jakikolwiek rc5.Pawel S. napisał:a jak wyglada pilot? bo chyba bedzie sprzedawany w zestawie?
i tak i niecob napisał:Jakikolwiek to chyba zbyt duże uogólnienie. Jeśli będzie pasował pilot z dowolnym adresem to będzie to oznaczało, że również ten od telewizora lub tunera satelitarnego będzie sterować wzmacniaczem, co może być dużym błędem. Ja bym się ograniczył do pilotów RC5 z adresem typowym dla wzmacniaczy.
Jeśli chodzi o pilot od telewizora to chyba nie do końca. Wydaje mi się, że jest uniwersalny na tej zasadzie, że może sterować różnymi urządzeniami, ale tylko w jednym standardzie.takero napisał:cob, jest programowany przecież...
Więc nie wiesz dalej ocb ;]cob napisał:Jeśli chodzi o pilot od telewizora to chyba nie do końca. Wydaje mi się, że jest uniwersalny na tej zasadzie, że może sterować różnymi urządzeniami, ale tylko w jednym standardzie.
Bez przesady - nie jest problemem kupno takiego pilota...cob napisał:Niestety RC5 chyba nie jest już taki popularny. Oprócz Philipsa, który jest autorem standardu chyba nie ma za wiele sprzętu, który z niego korzysta. Podejrzewam również, że sam Philips obecnie raczej RC6 używa...