Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
możesz wkleić linka gdzie to znalazłeś?Swego czasu natknąłem się na to w internecie... .
A co myślicie o czymś takim? Swego czasu natknąłem się na to w internecie... sam osobiście jakoś przekonany do tego wzmaka nie jestem.
Może być od falownika 10kW? Waży jedyne 10kg. Sam radiator oczywiscie.
1grzecho napisał:możesz wkleić linka gdzie to znalazłeś?
Kiedy wy sie nauczycie, ze koncowka mocy to najmniejszy i najtanszy problem? A ciagle tylko to samo pytanie skad wziac koncowke o mocy 500W? Juz mi sie nawet nie chce pytac skad wezmiecie glosnik o takiej mocy.
challenge accepted??? ![]() | ![]() |
A ciagle tylko to samo pytanie skad wziac koncowke o mocy 500W? Juz mi sie nawet nie chce pytac skad wezmiecie glosnik o takiej mocy.
500W na powazny sub to minimum. Velodyne robi 1250W.
Dyskusja sięgnęła dna. Dziękuję wszystkim za sensowne, logiczne oraz merytoryczne wypowiedzi. W końcu można chwile poczuć się jak na elektrodzie![]()
Cytują klasyka "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"to może na elektrodzie Ci pomogą. tam jest odpowiedni poziom
Cytują klasyka "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
taaa, Lema...nawet Lema cytować nie trzeba.