Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A chodzi Ci o taki na RCA czy wpinany do wzmacniacza? Bo jak do wzmacniacza, to już trzeba raczej szukać pod konkretny wzmacniacz pilota, mają różne gniazdka, rożnie rozłożone piny i różną wartość.
w jednym z linków masz jak wykonać go samemu
myślę, że to najprostszy sposób
Tak, i w razie czego tak zrobię. Tylko nie wiem jak to później przyczepić do tapicerki - nie chcę by to wsiało na pająka. Gotowe rozwiązania oferują schludny wygląd i łatwość montażu.
Już wysłałem informację do sprzedawcy, czy jest podłączany przez RCA.
Tak, masz rację. Dostałem wiadomość zwrotną od sprzedawcy, przesłał mi fotki "pupci" tego regulatora - jest tam gniazdo pokroju RJ11/RJ45, więc nici z zakupu. Ale mimo wszystko warto było spróbowaćzdecydowana wiekszosc tych regulatorow ma wtyczki telefoniczne lub cos w stylu sieciowki - nie spotkasz na RCA
Tak, masz rację. Dostałem wiadomość zwrotną od sprzedawcy, przesłał mi fotki "pupci" tego regulatora - jest tam gniazdo pokroju RJ11/RJ45, więc nici z zakupu. Ale mimo wszystko warto było spróbować .
w takim przypadku wlasnie nic nie zmieniamCzy jeżeli planuję delikatne wytłumienie mogę dodać coś do tej objętości?
Rzeczywiście układ magnetyczny wchodzi na tuner br:i zadbaj o to, by magnes głośnika nie był w polu promieniowania portu BR, bo też może delikatnie świstać.
Nic nie zastąpi doświadczenia, dlatego Toje rady są tak cenne. Z Twojej wypowiedzi zrodził mi się inny koncept, w chwili wolnego sprawdzę, czy wszystkie elementy będą pasować. Dzięki za radę.ale dam ci jedna dobra rade - posluchaj a nie symuluj
ja juz od lat nie symuluje glosnikow w winisd. uzywam go jedynie do liczenia tuneli
no i z moich doswiadczen wynikalo ze najlepiej gra jak jest lekka gorka na ch-ce przy strojeniu b-r
Chyba, że mogę, jeszcze raz zakręcić tunel o 90 stopni, no to wtedy nie ma sprawy.
Kurczę, tu już wydaje mi się, że przekracza to moje możliwości konstruktoratez o tym pomyslalem - zawin go o 180 stopni i zobacz jak wyjdzie z dlugoscia
tylko wtedy strojenie musowo pomiarem impedancji bo watpie zeby wyszlo z liczenia
Tak, tego jestem w stanie się podjąć. Dodatkowo zwiększę głębokość konstrukcji o 1 cm (dolny wymiar z 40 na 41 cm, górny z 22 na 23 cm). Wtedy już powinno być ok, ale wieczorkiem jeszcze na spokojnie wykonam projekt z poprawkami. Wilki plus dla Ciebie kolego Bebok. Dziękuję.Bebok Myślałem że płyta tylna będzie od zewnątrz przychodziła, a widzę że jest wciskana. Zawsze możesz frezarką ściąć płytę jak zaznaczyłem. Dostaniesz wtedy 2cm krótszy tunel i będzie on się mniej więcej kończył płaszczyzną pokrywającą się z magnesem - tak wynika z rysunków przynajmniej. I kolejny plus za powierzchnię łączenia płyt BR z tylną ścianką - usztywnienie.
Tak sobie myślę - jakby zrobić drugą ściankę tunelu już pod skośną tylną płytą (tunel miałby wtedy kształt prostokąta + trapezu) z zachowaniem pola przekroju, czy wyszło by to jakoś negatywnie?
Kierując się Waszym doświadczeniem gdybyście mieli do wyboru następujące warianty, w którą stronę byście poszli:ale dam ci jedna dobra rade - posluchaj a nie symuluj
ja juz od lat nie symuluje glosnikow w winisd. uzywam go jedynie do liczenia tuneli
no i z moich doswiadczen wynikalo ze najlepiej gra jak jest lekka gorka na ch-ce przy strojeniu b-r