• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jak z dziećmi... no wydawało mi się że na szybkości podjęliśmy decyzję o wykonaniu na nowo z tym baniakiem?

Czy mylę pojecia ?

Jest inna jeszcze propozycja- która była by już taka naprawdę super.
Obecne transformatorki by Państwo nam odesłali, a my byśmy je sobie rozpruli, dodali ekrany i dodatkowo włożyli w obudowę metalową. (karta katalogowa w załączeniu) i zalali.
To już by był pełen profesjonalizm. Obudowy dodatkowo dawały by ochrony transformatorom.
Proszę to przemyśleć Proszę mi wierzyć- dodamy te ekrany. Potwierdziliśmy to z naszym technologiem, że jak najbardziej możliwość taka jest."

Panowie jestem po rozmowie z Project Menagerem, trafa jutro ode mnie zabierają, równolegle otrymam pełną specyfikację od technologów co zrobią. Zerwanie uzwojeń, nowa impregnacja rdzenia nowe uzwojenia z nowym drutem i ekranamy, chcemy zalane będa zalane w puszce nie to nie

Jak dla mnie w sumie wszystko jedno, mogą być zalane, mogą być jak w zamówieniu.
Zibi - jestem za
Jesli w ramach tego zamówienia zaleją trafo i dodadzą puszke, jestem za. Zawsze to plus.
Najważniejsze że nawiną nowym drutem, jak jeszcze zaleją i dadzą puszkę to idę na to.

dalej mam wymieniać?

Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.

Jak z dziećmi... no wydawało mi się że na szybkości podjęliśmy decyzję o wykonaniu na nowo z tym baniakiem?

Czy mylę pojecia ?

dalej mam wymieniać?

Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.

I ten mail to były te k$$$$ :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Kur... pomagają, trafa w wersji jakie zamówiliśmy mogą być w przyszłym tygodniu u mnie. Na wersje z kubkami stalowymi musimy czekać ~5tygodni ze względu na produkcję samych kubków. Kasę mogą nam oddać szybciej:)

Wiec chyba wszyscy zgodza sie z opcja ze w przyszlym tygodniu powinny byc u zibiego, i dalej u nas.

Pytanie czy w ramach ogolnej rekompensaty za caly 'cyrk' mogliby nam doslac kubki stalowe za te 5 tygodni. A co kazdy sobie juz z nim zrobi to jego sprawa. Mysle ze bylaby to dobra opcja.

Dobry pomysł z tym abyśmy dostali trafa w tydzień i a kubek za 5 tyg...

Możesz Zibi dać taką propozycje :)

Tak zrobię. Ogólnie mocno mnie denerwują. panowie Kubki to kolejna wysyłka do was i moje pakowanie a juz teraz niektórzy nawet nie wpłacili przysłowiowych 2zł na taśmę. W obecnej sytuacji jestem mocno poirytowany i najchętniej zażądałbym gotówki.

To moze taka opcja zibi ze kubki od noratela odbierzesz, a kto bedzie chcial zrobi przelew na przesylke i tyle.

Ta opcja jest najlepsza, bierzemy trafa a jak ktoś będzie chciał kubki to dopłaci za dodatkową przesyłkę.
Zwrot gotówki i zamówienie transformatorów w innej firmie to niestety kolejne tygodnie czekania.

Tak zrobię. Ogólnie mocno mnie denerwują. panowie Kubki to kolejna wysyłka do was i moje pakowanie a juz teraz niektórzy nawet nie wpłacili przysłowiowych 2zł na taśmę. W obecnej sytuacji jestem mocno poirytowany i najchętniej zażądałbym gotówki.

Przepraszam, że się wtrącam ale korzyści są zbiorowe a kłopoty zawsze organizatora.
Dziwi mnie jak co niektórzy myślą że oddasz im ich kasę. Albo kasa dla wszystkich albo trafa. Zamówienie było na ileś traf i są one wszystkie razem traktowane jako jeden produkt bo chyba nie masz nascie faktur.

Kur... pomagają, trafa w wersji jakie zamówiliśmy mogą być w przyszłym tygodniu u mnie. Na wersje z kubkami stalowymi musimy czekać ~5tygodni ze względu na produkcję samych kubków. Kasę mogą nam oddać szybciej:)
Czy ten tydzień to już ostateczny termin czy zrobi się w tego kolejny miesiąc?

Ja tam mogę poczekać mi się tak mocno nie śpieszy.
Jeżeli mają sprzęt do tego to robienie stalowych kubków 5 tygodni to chyba jakiś żart. Pewnie muszą zlecić zewnętrznej firmie.

+1

Szkoda to przeciągać, najwyżej jeżeli się zgodzą to doślą później.

trafo na przyszły tydzień - z kubkami się nie pali ....

jeżeli podeślą te kupki za te 5 tygodni a ktoś ich nie będzie chciał - z przyjemnością je przygarnę :) mam kilka kiepskich traf które chętnie w nie wskoczą

pozdrawiam

Szybka decyzja Panowie. Bierzemy wszyscy te trafa co mają być za tydzień (Pierniczyć noratel i ich kubki - nie wierze żebyśmy je w ogóle dostali ) albo wszystkim zwracają kasę i do toroidów. Krótka Piłka...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót