Jak z dziećmi... no wydawało mi się że na szybkości podjęliśmy decyzję o wykonaniu na nowo z tym baniakiem?
Czy mylę pojecia ?
dalej mam wymieniać?
Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.
Czy mylę pojecia ?
Jest inna jeszcze propozycja- która była by już taka naprawdę super.
Obecne transformatorki by Państwo nam odesłali, a my byśmy je sobie rozpruli, dodali ekrany i dodatkowo włożyli w obudowę metalową. (karta katalogowa w załączeniu) i zalali.
To już by był pełen profesjonalizm. Obudowy dodatkowo dawały by ochrony transformatorom.
Proszę to przemyśleć Proszę mi wierzyć- dodamy te ekrany. Potwierdziliśmy to z naszym technologiem, że jak najbardziej możliwość taka jest."
Panowie jestem po rozmowie z Project Menagerem, trafa jutro ode mnie zabierają, równolegle otrymam pełną specyfikację od technologów co zrobią. Zerwanie uzwojeń, nowa impregnacja rdzenia nowe uzwojenia z nowym drutem i ekranamy, chcemy zalane będa zalane w puszce nie to nie
Jak dla mnie w sumie wszystko jedno, mogą być zalane, mogą być jak w zamówieniu.
Zibi - jestem za
Jesli w ramach tego zamówienia zaleją trafo i dodadzą puszke, jestem za. Zawsze to plus.
Najważniejsze że nawiną nowym drutem, jak jeszcze zaleją i dadzą puszkę to idę na to.
dalej mam wymieniać?
Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.