raczysz żartować?? 59zł może jeszcze z trafem co?maxxx222 napisał:Pcb+elementy+radiator czy bez radiatora??

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
raczysz żartować?? 59zł może jeszcze z trafem co?maxxx222 napisał:Pcb+elementy+radiator czy bez radiatora??
takich cudów nie było tu i nie będziescythe1123 napisał:Najgorzej to chyba z parowanymi tranami?
jeśli będzie kilka chętnych osób to nie widzę problemu, kupię kilka i zawsze wyjdzie taniej przesyłając paczkę zbiorową do mnie a potem pojedyncze sztuki wraz z elementami do zainteresowanych...jaromas napisał:3.jaromas elementy + PCB jak da rade
to przestań się bać bo będą równo grały :razz:scythe1123 napisał:csbiczek, o tym parowaniu to sam irek chyba pisał
chyba, że to jest tylko wymysł ale ja trochę się boję żeby kanały nierówno grały
Tu sie kolego mylisz, ja złozylem uni za 30zł bez radiatora...freedi napisał:Panowie, gdziekolwiek chcielibyscie kupić taniej owy zestaw...nie uda wam się to !!!
pegelmesser napisał:Tu sie kolego mylisz, ja złozylem uni za 30zł bez radiatora...