ile trzeba by doplacic zeby przyszlo to do mnie kurierem ? (wplacilem 80zl)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie jestem przekonany czy jest tam potrzebny aż wieloobrotowiec :???:cudny90 napisał:No i ten potencjometr precyzyjny tak dla przypomnienia ...
zamowione. mam nadzieje ze javoreczek wrzucil bezpieczniki bo niemial ich na aukcji ale mial zalatwicbart210 napisał:Mam nadzieję, że o bezpiecznikach i złączach ark pamiętasz?
http://www.allegro.pl/item386814840_ptf15_gn_bezp_5_x_20_do_pcb_cena_3zl_za_10szt_.html mam nadzieje ze bedzie pasowaccudny90 napisał:No i te ( nie wiem jak to się nazywa ) kołyski (?) pod bezpieczniki
50gr roznicy w cenie - wiec dla swietego spokoju mozna dacQuester napisał:Nie jestem przekonany czy jest tam potrzebny aż wieloobrotowiec
Nie chodzi mi o cenę tylko raczej jakiekolwiek sensowne uzasadnienie kupowania wieloobrotowców, które mają niestety inny footprint niż na PCB. Abstrahując od wszystkiego innego wyglądać to będzie nieprofesjonalniePawel S. napisał:50gr roznicy w cenie - wiec dla swietego spokoju mozna dac