Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Quester napisał:Dostałem KIT za co :thx:
Kilka uwag odnośnie zestawu elementów:
Primo: problemy z liczeniem. Mam nadmiar kondów 100nF i tranów BC546
Secundo: kond 47uF/25V zamieniony został na 47uF/63V i jest za duży (nie mieści się koło konda 10000uF).
Poza tym wszystko gra i buczy(OFC jeszcze te nieszczęsne rezy, ale to już zostało omówione).
La'Mefenzo napisał:Ja też dzisiaj dostałem zestawik- piękniutki jest- dzięki
Mam tylko pytanko: czy te rezystory duże (emiterowe, tak?) trzeba po prostu zalutować pod spodem bezpośrednio do płytki? A, no i po co ta blaszka?
To nie problemy z liczeniem. Rozmawiałem z Pawłem i podobno tak miało być, ale dlaczego to niech on się wypowieQuester napisał:Primo: problemy z liczeniem. Mam nadmiar kondów 100nF i tranów BC546![]()
MariuszElektro czytaj cały topic, a nie tylko ostatni post :wink:UKA napisał:To nie problemy z liczeniem. Rozmawiałem z Pawłem i podobno tak miało być, ale dlaczego to niech on się wypowieQuester napisał:Primo: problemy z liczeniem. Mam nadmiar kondów 100nF i tranów BC546![]()
![]()
bart210 napisał:MariuszElektro czytaj cały topic, a nie tylko ostatni post :wink:UKA napisał:To nie problemy z liczeniem. Rozmawiałem z Pawłem i podobno tak miało być, ale dlaczego to niech on się wypowieQuester napisał:Primo: problemy z liczeniem. Mam nadmiar kondów 100nF i tranów BC546![]()
![]()