Jak kolejna zwrotnica będzie grała jak poprzednie to ... Paweł pisałem Ci że głuchy jesteś.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wez sie odpie### bo przeciez nawet nie slyszalem jej - a jakbys sledzil temat dokladnie to bys wiedzial ze teraz jest zrobiona "wg zalecen" yosiego i borysa ;]dj_zibi napisał:Paweł pisałem Ci że głuchy jesteś.
się zmieni bo zamówiłem już parkę.bawolek napisał:co mam nadzieje sie szybko zmieni ...
Dokładnie bo jeszcze nie tak dawno temu zanim stx zaczął stosować to rozwiązanie to najtańszym głośnikiem z farradayem w napędzie był AL130 Visaton'a...Shiver napisał:Zaskakujące jest użycie pierścienia faradaya w tak tanim głośniku.
Barthez napisał:Ludzie spokojnie czym Wy się tak podniecacie? :neutral: Jeszcze nikt tego głośnika nie słyszał ani nie widział na oczy, a już porównujecie go z innymi i pytacie do czego się nada.
n_omyzs napisał:nie ocenisz np barwy dzwieku itd
Alphard jest cudem techniki