Tak. Ale na polce lezy od dawna. Tylko nie wiem czy para
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
!!!!!!!!!Paweł wszystko sie zgadza tylko chyba zdjecie nie to
nowego czy starego?
ja mierzylem nowe, ale bez parametrow
Zapewne.Ale glosnik byl w obudowie wiec pewnie wychodza inne niz free air?
te membrany sa duzo lepsze niz te poprzednie. potwierdzam ich twardosc. 2 dni temu celowo rozklejalem ta membrane w celu pozyskania zawieszenia... nawet mokra membrana jest strasznie mocna i trudno ja rozerwac!Obie membrany mają taki kropkowany design i są dobrze zaimpregnowane i twarde.
- a zwróć uwagę, że dostałeś "golasa" bez dodatkowej impregnacji.2 dni temu celowo rozklejalem ta membrane w celu pozyskania zawieszenia... nawet mokra membrana jest strasznie mocna i trudno ja rozerwac!
Jak to ?Tak jak już wspominaliście na forum że jakość tych metalowych koszy jest średnia, wszystkie będę musiał lekko pod prostować.
a w ktorych modelach ja impregnujecie?- a zwróć uwagę, że dostałeś "golasa" bez dodatkowej impregnacji.
pewnie chodzi o jakosc pakowania tych glosnikow - pogiely sie zapewne w drodze :/Jak to ?