Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
'jestem pierwszy w kolejce po zakup!
przeciez slyszalem kolumny...Więc albo znasz ich cenę w detalu i jest dobra, albo powiedziałeś hop zanim...
Z tego co mi wiadomo same głośniki nie beda w sprzedazy
Przeczytałem sobie opisy. Od razu widać że firma inżynierska a nie voodoomarketing. IHMO to wyróżnia STX od konkurencji. Tak trzymać!
miałem na myśli to że chodziło o głośniki z kolumn neutrino a nie całe kolumny neutrino. Napisałeś że gdyby były w sprzedaży to jesteś "pierwszy", który je kupi. Napisałeś to nie wiedząc jeszcze ile by kosztowały? a jak cena za głośnik okazała by się jednak "za wysoka" ? (tak się mówi: "nie mów hop dopóki nie przeskoczysz")przeciez slyszalem kolumny...
skoro lepiej wykonane kolumny sa tansze niz FX/MX to dlaczego glosniki mialyby byc drozsze?Napisałeś to nie wiedząc jeszcze ile by kosztowały? a jak cena za głośnik okazała by się jednak "za wysoka" ? (tak się mówi: "nie mów hop dopóki nie przeskoczysz")
a podlaczyles ten glosnik?Jeden z głośników które kupiłem okazał się ocierać cewką o nabiegunnik, słychać to przy delikatnym poruszaniu membraną. Odesłałem głośnik do firmy.
niestety jak opisalem to wczesniej, nie skupialem sie za bardzo na FSach i niestety ich poprawna ocena wymagala dluzszego sluchania. jest to tez drozszy zestaw, przez co wymaga sie od niego wiecej. oczywiscie ze graly lepiej od F-200, ale pytanie czy warte sa swojej ceny? na to pytanie nie potrafie odpowiedziecNp. pisze bardzo dobrze o F-200 (gdyby nie Nautrino, to mógłby być jego wybór), a FS-250 (będą ce przecież chyba ogólnie lepszymi kolumnami) nie są tak docenione w opisie.
Jeden z głośników które kupiłem okazał się ocierać cewką o nabiegunnik, słychać to przy delikatnym poruszaniu membraną. Odesłałem głośnik do firmy. Pomimo próśb żeby odpowiedzieli oficjalnie na maila nie dostałem odpowiedzi. W rozmowie telefonicznej odpowiedzieli że puszczając sygnał z generatora nic nie słyszą (moim zdaniem głośnik wytwarzając dźwięki zagłuszy to ocieranie). Moje pytanie jest takie czy nie będzie to miało w przyszłości wpływu na parametry głośnika zakładając że będzie ocierał cewką o nabiegunnik?