Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co do kosztów to nie wiele wiem, bo jest dużo producentów części to i ceny różne. Ale lpg dobrze znoszą, a 2,0 na pewno lubi olej, ale to norma. Ogólnie tył lubi korodować.

Skomentuj

Koroduje bo stara
      Mysle, ze jak chcesz tanio to to jest dobry kierunek
      Jak cis znajdziesz mozemy podjechać popatrzeć

Popatrz tez na astry
      Mozna trafić w ładnym stanie

- - - - - aktualizacja - - - - -

Tanio i dobrze to ozesz tez popatrzeć na nissany z przed 2000r
      Almera czy micra
      Niezawodne auta z częściami w uczciwej cenie
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        micra
        Czegoś dużego

Skomentuj

jakbym mial kupic cos malego to bym szukal fiacika SC sporting
          a tak to raczej duze auta

astra jest bardziej popularna przez co trzyma cene

nie stac mnie na auto!
          bede musial odkladac 500zl miesiecznie przez rok zeby cos kupic, ubezpieczyc i to zarejestrowac :(

Skomentuj

A widzisz bedzie w sportowej cenie astra g z mocno doinwestowanymi drzwiami do CA.

Skomentuj

I zostanie jeszcze na "drobne" remonty :p

Mysle, ze mozesz zrobic wymianę barterowa rc1-asterix
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                A widzisz bedzie w sportowej cenie astra g z mocno doinwestowanymi drzwiami do CA.
                za 3000zl? watpie :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  nie stac mnie na auto!
                  bede musial odkladac 500zl miesiecznie przez rok zeby cos kupic, ubezpieczyc i to zarejestrowac
                  Po prostu nie zdajesz sobie sprawy ile marnujesz kasy, dlatego niegłupim rozwiązaniem będzie założenie konta w banku gdzie dadzą Ci na 2-3lata nieoprocentowaną pożyczkę w kwocie 5tysi.
                  Czy będziesz chciał czy nie, musisz spłacać miesięcznie i zobaczysz że Cię na to stać..

Skomentuj

to już niech lepiej założy konto i na nie wpłaca kasę,zamiast kredytów, zostanie mu na bak paliwa A wnioski będą na wyciągu

Skomentuj

Nigdy nie bierz żadnej pozyczki ani kredytu.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                        Po prostu nie zdajesz sobie sprawy ile marnujesz kasy, dlatego niegłupim rozwiązaniem będzie założenie konta w banku gdzie dadzą Ci na 2-3lata nieoprocentowaną pożyczkę w kwocie 5tysi.
                        Czy będziesz chciał czy nie, musisz spłacać miesięcznie i zobaczysz że Cię na to stać..
                        tak, marnuje 300zl miesiecznie na splate glupiego kredytu :p

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                        to już niech lepiej założy konto i na nie wpłaca kasę,zamiast kredytów, zostanie mu na bak paliwa A wnioski będą na wyciągu
                        to juz jest lepsze rozwiazanie. lub skarbonka

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                        od kilku lat biore dobrze przemyslane kredyty lub zakupy na raty
                        jedyna wpadka to wcisniecie mi karty kredytowej zamiast pozyczki... (zmusila mnie do tego kobieta :p )
                        wpadka dlatego ze wyplacilem gotowke za co mnie skasowali "gratis" 200zl! :o

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          zmusila mnie do tego kobieta :p
                          Kobiety też se odpuść w takim razie :p

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                            o już niech lepiej założy konto i na nie wpłaca kasę
                            I myślisz że się zmobilizuje do tego jeżeli nie musi oddawać? :) Zapomnij.

Skomentuj

Najlepszą mobilizacja jest bat nad głowa, ale z jakiej racji mam byc niewolnikiem banksterow?

Skomentuj

Zrób coś dobrego chociaż raz i stań z batem w takim razie.

Skomentuj

Może i nie odłoży ale i też nie straci jak tego nie zrobi.

Już niech lepiej swojej kobiecie powie żeby od niego wołała... a za procent coś jej kupi. zdecydowanie lepsze wyjście

Skomentuj

Zrób coś dobrego chociaż raz i stań z batem w takim razie.
                                    Jutro wybatożę Bronka.

Skomentuj

I myślisz że się zmobilizuje do tego jeżeli nie musi oddawać? Zapomnij.
                                      dokladnie!
                                      im wiecej mam tym wiecej wydaje

a co do kredytow to zawsze staram sie je dobrze przeanalizowac

Skomentuj

Jakbys musial to bys wzial.

Skomentuj

Mi też się nie podoba system z istnieniem pieniądza ale cóż człowiek musi być całe życie dłużnikiem żeby kupić sobie taki "luksus" jak mieszkanie...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X