Co do kosztów to nie wiele wiem, bo jest dużo producentów części to i ceny różne. Ale lpg dobrze znoszą, a 2,0 na pewno lubi olej, ale to norma. Ogólnie tył lubi korodować.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Koroduje bo stara
Mysle, ze jak chcesz tanio to to jest dobry kierunek
Jak cis znajdziesz mozemy podjechać popatrzeć
Popatrz tez na astry
Mozna trafić w ładnym stanie
- - - - - aktualizacja - - - - -
Tanio i dobrze to ozesz tez popatrzeć na nissany z przed 2000r
Almera czy micra
Niezawodne auta z częściami w uczciwej cenieJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaA widzisz bedzie w sportowej cenie astra g z mocno doinwestowanymi drzwiami do CA.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie stac mnie na auto!
bede musial odkladac 500zl miesiecznie przez rok zeby cos kupic, ubezpieczyc i to zarejestrowac
Czy będziesz chciał czy nie, musisz spłacać miesięcznie i zobaczysz że Cię na to stać..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPo prostu nie zdajesz sobie sprawy ile marnujesz kasy, dlatego niegłupim rozwiązaniem będzie założenie konta w banku gdzie dadzą Ci na 2-3lata nieoprocentowaną pożyczkę w kwocie 5tysi.
Czy będziesz chciał czy nie, musisz spłacać miesięcznie i zobaczysz że Cię na to stać..
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postato już niech lepiej założy konto i na nie wpłaca kasę,zamiast kredytów, zostanie mu na bak paliwa A wnioski będą na wyciągu
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaNigdy nie bierz żadnej pozyczki ani kredytu.
jedyna wpadka to wcisniecie mi karty kredytowej zamiast pozyczki... (zmusila mnie do tego kobieta :p )
wpadka dlatego ze wyplacilem gotowke za co mnie skasowali "gratis" 200zl! :o
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postazmusila mnie do tego kobieta :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postao już niech lepiej założy konto i na nie wpłaca kasę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaZrób coś dobrego chociaż raz i stań z batem w takim razie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaI myślisz że się zmobilizuje do tego jeżeli nie musi oddawać? Zapomnij.
im wiecej mam tym wiecej wydaje
a co do kredytow to zawsze staram sie je dobrze przeanalizowac
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaNigdy nie bierz żadnej pozyczki ani kredytu.
Skomentuj
-
Skomentuj
Skomentuj