Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ciekawie się zapowiada

GLONOJAD

Skomentuj

Zazdro! ale takie pozytywne oczywiscie :)
      Dobry wybor!

Skomentuj

Tłumik juz gra :)
        Kiedy muzę robimy?
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Co zrobisz ze "starym" wydechem ?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            Kiedy muzę robimy?
            Na daną chwilę to nawet takiej potrzeby nie mam, może się to zmieni jak stwierdzę, że ten wbudowany system jest beznadziejny :)

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
            Co zrobisz ze "starym" wydechem ?
            Stary zostawię w garażu :) Nigdy nie wiadomo na co się może przydać.
            Last edited by .3lite; 22.08.2015, 13:47.

Skomentuj

Tłumik juz gra :)
              Kiedy muzę robimy?
              To byłaby profanacja...
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czego profanacja?
                Sprzet ma byc tak założony, zeby nie zmniejszał funkcjonalności auta i był nie widoczny :)
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mając takie auto nawet bym nie pomyślał by słuchać czegokolwiek w nim prócz silnika :)
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                    Mając takie auto nawet bym nie pomyślał by słuchać czegokolwiek w nim prócz silnika
                    Cos w tym jest :)

Skomentuj

Mając takie auto nawet bym nie pomyślał by słuchać czegokolwiek w nim prócz silnika
                      Ta szczególnie na autostradzie miło warczy taki silnik jak jedziesz kilka godzin

Skomentuj

Ta szczególnie na autostradzie miło warczy taki silnik jak jedziesz kilka godzin
                        Nowoczesne auta sportowe maja czesto regulowany wydech jednym przyciskiem. Poza tym skrzynie sa 7/8 biegowe, co pozwala na cicha i komfortowa jazde.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                          Cos w tym jest
                          W mieście jeździsz na dwóch biegach 1 i 2jka żeby posłuchać silnika na 6000 RPM :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                          Nowoczesne auta sportowe maja czesto regulowany wydech jednym przyciskiem. Poza tym skrzynie sa 7/8 biegowe, co pozwala na cicha i komfortowa jazde.
                          No to właśnie dlatego można posłuchać muzyki :)
                          Dla wielu osób audio w aucie nie ma specjalnego znaczenia i ja to rozumiem.

Skomentuj

W starociach tez mozna zalozyc wydech z regulowanymi zaworami

Skomentuj

I w czym problem? :)
                              marcinsywala.pl

Skomentuj

I w czym problem?
                                Dla mnie żaden

Skomentuj

Jak przejedziesz trasę 1500km to sie przekonasz
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak przejedziesz trasę 1500km to sie przekonasz
                                    Jechałem taką z Polski do UK :) ale już tego nie powtórzę bo idzie zasnąć po drodze szczególnie w Niemcowni

Skomentuj

To znajdz sobie zajęcie :)
                                      Najlepiej kieruj samochodem

Ja taki strzał na raz robie z 2 przerwami na tankowanie
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Prowadziłem wtedy. Na autostradach jest nuda bo to ciągle prosto jedziesz, jeden bieg i jedziesz.
                                        Ja tez jechałem na raz + 2 tankowania + czekanie na prom i sama przeprawa, ale w UK godzine oddają

Fajnie jak się jeździ po jakichś górach, ciekawych krajobrazach, zakrętach wtedy jest fajnie a jadąc autostradą parę godzin głównie prosto i po ciemku można się zanudzić.

Skomentuj

Na autostradach jest nuda bo to ciągle prosto jedziesz, jeden bieg i jedziesz.
                                          Ostatnio jechałem za Wrocław swoją 607 - dobrze wytłumiony, podwójne szyby .... - tempomat i gdyby nie tiry zwalniające ruch to zasnąć idzie, wcześniej miałem golfa mk4 ze sportowym wydechem - atestowany - na zewnątrz pomruk a w środku chciało łeb rozerwać przy wyższych prędkościach i dłuższej jeździe, więc nie wiem co gorsze.

Fajnie jak się jeździ po jakichś górach, ciekawych krajobrazach
                                          O tak, jechałem nie dawno na drugą stronę Rumunii (kawałek za Jassy), niestety tylko takie foto, bo raz że z telefonu a dwa na serpentynach trza było mocno kierownicę trzymać:
                                          Last edited by dzwiedziu; 22.08.2015, 20:32.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X