Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Apropo Rumuni - miesiąc temu dosyć mocno ją zjeździłem. Kraj piękny - zachęcam wszystkich do odwiedzenia. Poniżej parę fotek:
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Promowałem ja kiedyś mocno :)
      Również mocno polecam!
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Widziałem dziś na żywo tego glonojada w żółto jajecznych barwach.

Skomentuj

Teraz można jeździć. Bardziej basowy pomruk w porównaniu do mojego poprzedniego V6 3.7, ładnie chodzi. Jak to ludzie stwierdzili - "mruczy" jak kot.

Do tych hamulców trzeba się też przyzwyczaić. 15 calowe tarcze z 6 tłoczkowymi Brembo. Lekko człowiek wciśnie i już leci do szyby, potem zmieniłem samochód na zwykłego Focusa i przy pierwszym hamowaniu miałem atak paniki, że mi hamulce wysiadły.

Skomentuj

łłoo Panie 15cali !? prawie jak moja felga..

Nie na temat...
            Przyjedz nim na AS będzie jedną z lepszych atrakcji
            Last edited by _NATAN_5064; 28.08.2015, 17:33.

Skomentuj

Ciekawi mnie jakie bedziesz mial realne spalanie srednie w miescie i na trasie.

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                Przyjedz nim na AS będzie jedną z lepszych atrakcji
                Zamiast zestawów audio to silnik będzie grał

Spalanie - w mieście na razie nie jestem pewien. Przejechałem ponad 250 kilometrów drogi powrotnej, spokojna jazda i głównie drogami krajowymi, tutaj wyszło 12 litrów. W mieście na pewno sobie "troszkę" więcej popije.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                  W mieście na pewno sobie "troszkę" więcej popije.
                  Stawiam na 16-18 Masz w PL jakiś serwis gwarancyjny ?

Skomentuj

Tak :) Normalnie w salonie.

Skomentuj

Pytanie czy ogarniają ten model :) bo często w ASO to nawet popularnych modeli nie ogarniają...

Skomentuj

heh mi przez ostatnie pół roku po głowie chodziło jakieś V6 z USA ... by zejść ze szwedzkiego diesla d5 ....jednak znowu rozsądek wziął górę i znowu jest diesel... tylko z automatem i suv heh
                        może kiedyś..... ale to właśnie musiało by być cos "do zabawy" jako drugi w domu jak ten twój ford... super "zabawka" ....jak to mówią "szerokości"
                        Last edited by bawolek; 04.09.2015, 12:27.

Skomentuj

Szwagier ma juz druga mazdę V6 ze stanów. Masakra. Nawet któryś filtr (bodaj powietrza) musiał ze stanów ściągać. Nie pasuje kompletnie nic do niczego, każda część jest inna. Z tego co ja pamiętam, a nie znam kompletnej historii: lampy, blacha (cyrk był jak go ktoś stuknął), fartuch nadkola, hak (indywidualnie dorabiany i atestowany!) itp itd. Nie polecam.
                          Że nie wspomnę o tym że każda z tych mazd stała po pół roku w warsztacie bo coś tam miały z silnikiem. Jakby miał europejska wersję toby nie było żadnego problemu, a tak walczył o każdą śrubkę do wymiany.
                          Szwagier się uparł i chucha na ten samochód, a ja bym to ustrojstwo w pierwszym rowie zostawił.

Skomentuj

Nie dosc, ze Mazda, to jeszcze z USA? Musi byc niezlym swirem i masochiosta :)

Skomentuj

Hm... ujmę to tak. Skądinąd rozsądny człowiek, ale ma swoje punkty oporu. I kiedy osiąga ten punkt, nie ma opcji żeby go coś ruszyło z toku działania. Coś jak ty czasami, PM

Skomentuj

Eeee, no to spoko gosc! Tylko ta cholerna Mazda :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                  Tylko ta cholerna Mazda :P
                                  Co Ty sie czepiasz Mazdy?
                                  NIe moge o mojej złego słowa powiedziec.
                                  A nie wyobrazam sobie jezdzic wieśwagenem itp skodą tym bardziej z silnikiem na paliwo do traktora i ciezarowki.

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                                    Co Ty sie czepiasz Mazdy?
                                    Nie lubie tych aut. Sa bezpciowe, brzydkie i awaryjne. Moja sympatia do tej marki skonczyla sie na autach z poczatku lat 90. To chyba najslabsza obecnie marka z aut japonskich.

NIe moge o mojej złego słowa powiedziec.
                                    To tylko sie cieszyc!

A nie wyobrazam sobie jezdzic wieśwagenem itp skodą tym bardziej z silnikiem na paliwo do traktora i ciezarowki.
                                    Rowniez nie przepadam.

Skomentuj

Sa bezpciowe, brzydkie i awaryjne.

Po prostu ochyda i bezpłciowosc no i psuje sie na potege :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

To chyba najslabsza obecnie marka z aut japonskich.
                                      To gdzie w takim razie stoi Nissan itp badziewie?

Skomentuj

Po prostu ochyda i bezpłciowosc no i psuje sie na potege
                                        kwestia gustu :)

To gdzie w takim razie stoi Nissan itp badziewie?
                                        Razem z Renault maja po prostu wieksze mozliwosci.

http://mojafirma.infor.pl/moto/wiado...e-wzrosty.html

A co do Mazdy, udalo sie juz im zrobic silnik Wanka, ktory przejedzie wiecej niz 200tys?

Skomentuj

Mazda 6 czerwona jaką wkleił Brencik - coś pięknego! Jeździłbym :cool:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X