Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Teraz można jeździć. Bardziej basowy pomruk w porównaniu do mojego poprzedniego V6 3.7, ładnie chodzi. Jak to ludzie stwierdzili - "mruczy" jak kot.
Do tych hamulców trzeba się też przyzwyczaić. 15 calowe tarcze z 6 tłoczkowymi Brembo. Lekko człowiek wciśnie i już leci do szyby, potem zmieniłem samochód na zwykłego Focusa i przy pierwszym hamowaniu miałem atak paniki, że mi hamulce wysiadły.
Skomentuj
-
łłoo Panie 15cali !? prawie jak moja felga..
Nie na temat...Przyjedz nim na AS będzie jedną z lepszych atrakcji Last edited by _NATAN_5064; 28.08.2015, 17:33.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaPrzyjedz nim na AS będzie jedną z lepszych atrakcji
Spalanie - w mieście na razie nie jestem pewien. Przejechałem ponad 250 kilometrów drogi powrotnej, spokojna jazda i głównie drogami krajowymi, tutaj wyszło 12 litrów. W mieście na pewno sobie "troszkę" więcej popije.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaW mieście na pewno sobie "troszkę" więcej popije.Masz w PL jakiś serwis gwarancyjny ?
Skomentuj
-
heh mi przez ostatnie pół roku po głowie chodziło jakieś V6 z USA ... by zejść ze szwedzkiego diesla d5 ....jednak znowu rozsądek wziął górę i znowu jest diesel... tylko z automatem i suv heh
może kiedyś..... ale to właśnie musiało by być cos "do zabawy" jako drugi w domu jak ten twój ford... super "zabawka" ....jak to mówią "szerokości"Last edited by bawolek; 04.09.2015, 12:27.
Skomentuj
-
Szwagier ma juz druga mazdę V6 ze stanów. Masakra. Nawet któryś filtr (bodaj powietrza) musiał ze stanów ściągać. Nie pasuje kompletnie nic do niczego, każda część jest inna. Z tego co ja pamiętam, a nie znam kompletnej historii: lampy, blacha (cyrk był jak go ktoś stuknął), fartuch nadkola, hak (indywidualnie dorabiany i atestowany!) itp itd. Nie polecam.
Że nie wspomnę o tym że każda z tych mazd stała po pół roku w warsztacie bo coś tam miały z silnikiem. Jakby miał europejska wersję toby nie było żadnego problemu, a tak walczył o każdą śrubkę do wymiany.
Szwagier się uparł i chucha na ten samochód, a ja bym to ustrojstwo w pierwszym rowie zostawił.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTylko ta cholerna Mazda :P
NIe moge o mojej złego słowa powiedziec.
A nie wyobrazam sobie jezdzic wieśwagenem itp skodą tym bardziej z silnikiem na paliwo do traktora i ciezarowki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaCo Ty sie czepiasz Mazdy?
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaNIe moge o mojej złego słowa powiedziec.
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaA nie wyobrazam sobie jezdzic wieśwagenem itp skodą tym bardziej z silnikiem na paliwo do traktora i ciezarowki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaSa bezpciowe, brzydkie i awaryjne.
Po prostu ochyda i bezpłciowosc no i psuje sie na potege :)
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTo chyba najslabsza obecnie marka z aut japonskich.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaPo prostu ochyda i bezpłciowosc no i psuje sie na potege
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaTo gdzie w takim razie stoi Nissan itp badziewie?
http://mojafirma.infor.pl/moto/wiado...e-wzrosty.html
A co do Mazdy, udalo sie juz im zrobic silnik Wanka, ktory przejedzie wiecej niz 200tys?
Skomentuj
Skomentuj