Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.ebay.co.uk/itm/Full-HD-10...item43d2c0d4f3
    O tym rejestratorze mowa ?

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
      jaki masz model radia ? CD30 MP3 ?
      Jakj dobrze pamiętam to tak

Skomentuj

Transmiter.

Szkoda Twojego zdrowia.

Skomentuj

W takim razie na 99% możesz dorobić wejście AUX i wtedy wpinasz smartfona przez jacka na kabelku. Wysuń radio i zobacz na naklejce czy masz oznaczone piny AUX :

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1575255.html
          drugi post.

Jeżeli masz oznaczone, zazwyczaj wystarczy dorobić kabelek (zdaje się że to goldpiny) i działa od razu. Ja w żony samochodzie dorobiłem kabelek rozbrajając kostkę z zasilacza ATX ;-) Gniazda żeńskie akurat pasowały jak ulał.

Od razu kup sobie na allegro używanego Hands Free Parrot'a (np.CK3100), za jednym bałaganem dołożysz zestaw do telefonu na bluetooth. Wpinasz się sygnałem w Ph+ i Ph-

Skomentuj

Wielkie dzieki. Może w weekend dam radę znaleźć chwilę i się w to pobawić.

Skomentuj

Wyższe modele Parrota maja wyjścia minijack+ipod+usb, jesli byś się zastanawial nad dołożeniem zestawu głośnomówiącego to może lepiej dołożyć.

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dzwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?
                Sam chłam!!
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hehe, zwijam asfalt :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                    Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dźwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?
                    Ja mam. Nadaje się do puszczania bajek dzieciom. Do tego go używam. I tyle. Do niczego innego się to nie nadaje.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                      Hehe, zwijam asfalt :)
                      Masz większy moment maksymalny niż ja w wolnossącym V6 3.7, ale u mnie obroty nie kończą się na 4630, a na 7500 i moment jest dostępny przez cały zakres obrotów :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                        kup sobie na allegro używanego Hands Free Parrot'a (np.CK3100)
                        CK3100 nie odbiera muzyczki. Któreś nowsze odbierają. A do tego wpina się toto pomiędzy głośniki a wzmacniacz, on ma swoją końcóweczkę mocy, odłącza przekaźnikami wzmacniacz i sam wzmacnia dźwięk rozmowy. Do muzyki się nie nadaje.

Skomentuj

Ano, coś za coś :) Małymi benzynami jeździłem (1.8 i 2.0 TS Alfy) i zarzekałem się, że nie kupię diesla A tu nie dość, że kupiłem auto na gnojówkę, to jeszcze dałem je do podrasowania.
                          Seria miała 168KM i 353Nm. Czuć wyraźnie wzmocniony dół. Teraz na opony muszę tylko uważać :)

PS Jak ktoś nie widzi dokładnie parametrów wydruku hamowni, to prawy klik myszy i polecenie: Otwórz w nowej karcie. Wtedy można zdjęcie powiększyć.

Skomentuj

Szybkie pytanie

Klocki + Tarcze do Corolla E12 2003 2L 116KM

Brembo, Ferodo, Textar, Zimermann ?
                            Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                            Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Tarcze ATE. Wiele przejezdzilem i nigdu nie bylo problemu
                              marcinsywala.pl
                              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

kondrax pytasz o zwykłe, pełne tarcze czy o nawiercane zestawy? Choć przy tej mocy silnika nie ma co się wygłupiać i przepłacać. Weź Textara.
                                Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                Grado SR125i

Skomentuj

ja mam klocki ATE na tyle i nie kopcą a wiele.

Skomentuj

Wymieniłem te 4 firmy gdyż resztę odrzuciłem.
                                    Bosch wszyscy mówią, że to nie ten co kiedyś i, że śmieć.
                                    ATE są 3 kraje produkcji, Niemcy, Czechy i Chiny. Podziękuje jak trafie na te chińskie, nie chce ryzykować.
                                    Mikoda, TRW, podziękuje.

Mówię o zwykłych na co dzień czyli pełne.
                                    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Klocki Brembo są produkowane w Lumagu w Budzyniu .... Już od dawna sama marka niczego nie gwarantuje .

Dla jasności - na opakowaniach klocków Brembo widnieje napis "made in Italy " - jesteśmy już murzynami europy że nie można podać faktu że to w Polsce wyprodukowane?
                                      Last edited by utopia; 09.08.2015, 17:27.

Skomentuj

Wg prawa powinno byc "made in eu"

Co do tarczy to kolega do BMW e92 założył cały komplet nowych ATE przód i tył
                                        Zreszta zawsze tak robił
                                        Okazało sie ze po tygodniu kazdy i 3 tys km samochodem rzuca tak ze nie da rady go utrzymać na pasie przy hamowaniu
                                        Wiec komplet wyleciał po tygodniu
                                        Wymieniony na bosha

Ja bosha cały komplet przód i tył wymienilem na tarcze maxsport i klocki ferrodo

Bosha polecam z czystym sumieniem
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Najlepiej to kupić serię, na pewno lepiej niż nawiercane wynalazki z allegro:)
                                          No chyba że ktoś jeździ tico i chce się chwalić ze mną tarcze brembo i klocki ferodo.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                          Masz większy moment maksymalny niż ja w wolnossącym V6 3.7, ale u mnie obroty nie kończą się na 4630, a na 7500 i moment jest dostępny przez cały zakres obrotów :)
                                          Niestety, ale teraz nie diesle, ale nowe turbobenzyny rox:)

Skomentuj

Czaruję...