Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
    Ale głupot i tego jak pracuje nieudolna ekipa telewizyjna nieudolnej TVN.
    Ehhhh... Nie sprawdziłeś nawet, a już jesteś na nie. To nie produkcja TVN a TV4. Ale co ja tam mogę wiedzieć :)
    Last edited by charLeS; 16.06.2015, 00:07.

Skomentuj

https://www.pinterest.com/pin/32088216070669794/ taka sytuacja.
      Jeden obrazek znaczy wiecej niz tysiac slow :)

Skomentuj

SRT Hellcat ma bardzo fajny silnik, do tego doładowany świetnym kompresorem. Chętnie bym przygarnął :)

Wracając do cen, no cóż...

Skomentuj

Znów jakiś debil w BMW i jak ta marka ma się inaczej kojarzyć😡, dziś ja byłem na drodze z pierwszeństwem i pewnie byłaby moja wina bo nie zachowałem ostrożności skoro siedze w BMW...

Skomentuj

Panowie, czy ktoś w ostatnim czasie kupował kamerkę samochodową/rejestrator?
            Potrzebuję czegoś niedrogiego w okolicach stówki.
            Największym zainteresowaniem cieszy się na allegro OVERMAX 2.3 FULL HD
            http://allegro.pl/kamera-samochodowa...034285356.html

Zdaję sobie sprawę, że w tej kwocie może być problem z odczytaniem tablic rejestracyjnych, ale nie do tego będzie służyła kamerka.

Skomentuj

Też mam coś w podobnej kwocie, po prostu dostałem to założyłem, szału nie ma, coś tam widać, później to już chyba dopiero Sj4000 żeby coś wyłapać z jazdy z tego co mi kolega pokazywał

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                Szukam małej pomocy. Zamierzam niedługo kupić jakiś rodzinny środek komunikacji :) coś po roczniku 2006.
                No i jest. Wybór padł na astre kombi 1.3 CDTI. Ma wszystko co mi potrzeba. Tania, cicha, duza z tylu. Niedlugo trzeba sie bedzie wziac za audio bo to co tam plumpie jest nie do zaakceptowania :)

Skomentuj

Jak pęknie wałek rozrządu, to już nie będzie tania :)
                  Ale ogólnie Astra H Combi polecam.

Skomentuj

Wybór padł na astre kombi 1.3 CDTI
                    To ledwo co w corsie daje rade.

Skomentuj

Nie kupilem go zeby bic rekordy predkosci :) tylko zeby skrocic godzinny dojazd rowerem do pracy na 15 minut / plus dowozenie dzieciakow do i z przedszkola.

Ps .Tania to pojecie wzgledne. W polsce mialbym dwie takie.
                      Last edited by ruffpl; 24.06.2015, 23:08.

Skomentuj

Uważaj na turbo i olej, jak łańcuch nie rzęzi to przy normalnej eksploatacji powinien trochę posłużyć.

Skomentuj

Na razie wydaje mi się, że wszystko jest ok. Wczoraj miał przegląd ( następny za 2 lata), wymieniona chłodnica, dzisiaj naprawiony drobny wyciek. Udało mi się dodatkowo załatwić koła ( niestety też na letnich oponach, ale jak dają :)).
                          Nie mam zamiaru go katować ale jak przyjadę do Polski to od razu rezerwuję czas u kumpla aby wszystko co trzeba sprawdził i wymienił. Gwarancja jeszcze 2 miesiące na mechanikę i silnik.
                          Oczywiście, ze mogłem wziąć z silnikiem 1,9 albo vectre, ale po co mam dopłacać ok 1,5tys zł podatku rocznie/ wolę to wydać na jakieś lepsze audio :biggrin:
                          Last edited by ruffpl; 25.06.2015, 00:20.

Skomentuj

Odpalisz muzykę i silnik stanie od obciążenia alternatora

Skomentuj

ale jak przyjadę do Polski to od razu rezerwuję czas u kumpla aby wszystko co trzeba sprawdził i wymienił.
                              U was nie ma fachowców?

Skomentuj

Są ale kosztują.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                  Panowie, czy ktoś w ostatnim czasie kupował kamerkę samochodową/rejestrator?
                                  Potrzebuję czegoś niedrogiego w okolicach stówki.
                                  Największym zainteresowaniem cieszy się na allegro OVERMAX 2.3 FULL HD
                                  http://allegro.pl/kamera-samochodowa...034285356.html

Zdaję sobie sprawę, że w tej kwocie może być problem z odczytaniem tablic rejestracyjnych, ale nie do tego będzie służyła kamerka.
                                  Kup G1WH z Alixpresa... wyjdzie 160-180zł a kamerka rewelacyjna lub z allegro za 230-240. Naprawdę warto dołożyć... .

Skomentuj

prawda

Skomentuj

Wolałbym chyba kupić ori SJ4000
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dzwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?

Skomentuj

Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dzwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?
                                          A czekaj, koniec końców kupiłeś Astrę III czy IV ?

Jeżeli III, jaki masz model radia ? CD30 MP3 ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X