Ja jeszcze na zimowych. Chciałbym dopalić tylne opony i wyrzucić je na śmietnik, ponieważ i tak mam już zerwany bieżnik w niektórych miejscach. Zapewne na lato co najmniej dwa komplety pójdą.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaPojawiło się obuwie letnie.
A ja czekam na dostawęJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez boss999 Zobacz postaA ja szukam bębna 6.5j w 17" do BBS RS'a, może ktoś ma i chciałby sprzedać?
Można wiedzieć do jakiej furki te cuda??
Może tu popytaj bo goście zacne sprzęty mają.
http://bmw-syndykat.plLast edited by Krystian Markow; 29.03.2016, 20:33.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaJa jeszcze na zimowych. Chciałbym dopalić tylne opony i wyrzucić je na śmietnik, ponieważ i tak mam już zerwany bieżnik w niektórych miejscach. Zapewne na lato co najmniej dwa komplety pójdą.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaUuu kolego RS i w 17" szacun ale chyba ciężko będzie.
Można wiedzieć do jakiej furki te cuda??
Koła to custom. Ranty, bębny i śrubki to RS, rotor CENTRA z renault.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postapodobają mi sie te klasyczne kształty
Skomentuj
-
I to mi się podoba taka reakcja na klasyka... szacun.
W Jetta:
- motorownia jaka??
- gwint który??Last edited by Krystian Markow; 29.03.2016, 22:50.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaJa to cały czas mam sentyment do vw derby... :rolleyes:Właśnie jaki silnik w niej siedzi może vr6 albo 1.8t
?
Last edited by Oskar29; 29.03.2016, 22:52.
Skomentuj
-
Szkoda ze u nas takie klasyki sie nie zachowaly... ojciec mial ritmo tc 105, 1.6 silnik i przeszlo 100km, jak na tamte czasu to byl niezly wynik... uchowal nam sie silnik z niego i wypasione zegary sprzedalem za przeszlo tysiąc zl calkiem niedawno, reszta przerobiona na tlenki.
Ojciec opowiadal ze tak rdzewialo to ritmo ze klape tylna mogl na dwa razy otwierać
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaJa do E30 ale tylko na wąskiej lampie...
mi się chyba podoba bardziej szeroka lampa ( chyba jestem jedyną albo jedną z nie wielu osób
)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaE30 kosa jakby nie patrzec.Nawet taką skodzinę można fajnie zrobić gwint kapcie i jakoś się prezentuje :P http://klasyczny.com/simply-clever-c...rit-jaka-znam/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaKolega odbudowuje m3 e30.
Skomentuj
Skomentuj