Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapolo z logo audi?!
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaA może audio
z tamtych czasow jezdzi po koszalinie jeszcze passat coupe!
dopiero widzac go na ulicy dowiedzialem sie ze cos takiego istnialo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaToyo proxes t1r
Komplet ok 1100zl
teoretycznie z "etykiety" i testów dunlopy biją je w każdej kategorii - a co pokazuje praktyka?
Ładny ten passat - jakiś czas temu widziałem takiego w wawie pięknie zrobiony jak by dopiero z salonu wyjechał.
Skomentuj
-
Miałem kiedyś dunlopy sport ale to było dość dawno
Mam złe wspomnienia bo były bardzo twarde i mocno szumiały
Te toyo to do tej pory najlepsze opony na jakich jeździłem
Jak przejeżdżałem przez większa kałuże to nawet jej nie zauważałem
Były miękkie, ciche i super trzymały sie drogiJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Miałem w Astrze Dunlopy Sport Blueresponse - najlpesze opony na jakich ja znowu jeździłem, bardzo ciche, świetnie trzymały na mokrym (a auto bez ABS i miało to kolosalne znaczenie). Wcześniej miałem Yokohamy A.drive i to była kompletna porażka. Miałem jeszcze okazję jeździć sporo na Bridgestone Turanza i były dość głośne, ale trzymały się niesamowicie. Raz uratowały mi życie, litewski kierowca TIRa postanowił wyprzedzić innego TIRa na autostradzie a ja miałem mocno nie przepisową prędkość :/Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
ja ma dunlop sport max 235x17, ojcu rok temu również kupiłem dunlopy 205x16 nie pamiętam modelu, głównie ze względu na to że są:
-wysoko w rankingach adac,
-bardzo ciche(główna cecha dla ojca),
-mały aquaplaning
-mały opór toczenia(spalanie)
po zmianie z zimówek 205x15, efekt, prawie jakby się jeździło po szynach a nie asfalcie.
Cena adekwatna do jakości towaru, ja polecam Dunlopy, jeśli konkurencja będzie w podobnych cenach zawsze wybiorę właśnie je.
Skomentuj
Skomentuj