Jakbyś przeszedł sie po tej posesji co jego BMW stoi to wydawało by ci sie, ze grasz w programie discovery jak szukają klasyków do reanimacji
Ma z czego wybierać.... serio
Ale jednak mala czesc klasykow ma naped na tylna os ( chyba ze mowimy o autach z lat 70 i starsze ), do tego kozacki silnik r6 :) Skoda owszem, ale prawdziwa skoda ma silnik za siedzeniami, a nie przed nosem! :)
Ale jednak mala czesc klasykow ma naped na tylna os ( chyba ze mowimy o autach z lat 70 i starsze ), do tego kozacki silnik r6 :) Skoda owszem, ale prawdziwa skoda ma silnik za siedzeniami, a nie przed nosem! :)
O kuurde... no szacun może jeszcze któreś Evo??[emoji7]
Pamiętam jak szukałem takich kilka ładnych lat temu to chodziły po 60tys/pln potem po 100tys/pln a teraz to nawet nie patrze.
Ja do kadetta c i manty A Właśnie jaki silnik w niej siedzi może vr6 albo 1.8t ?
Silnik aktualnie 1.8 16V na digi1, po sezonie coś innego ale nie 1.8t ani vr6(poskładałem kilka takich i jakoś mnie nie robią może jedynie r36).
Gwint KW V2 czyli z regulacją twardości.
zrobilem 500km trase ibiza... watpie zeby w trasie spalanie mi spadlo, skoro przy 100km/h na 5. biegu mam 3000obr!
a przy 140km/h obroty przekroczyly 4000 :p
szkoda ze brak kasy na paliwo bo bym sie przekonal ile faktycznie spalil :(
Jakie opony letnie w rozmiarze 205/55/16 polecacie? samochód passat b5FL 1.8t 190HP cena 1000-1500zł/kpl.
Chce dobre opony - jak trzeba wydać więcej to wydam.
Paweł, sprawdz ilosc oleju w skrzyni biegow. Te skrzynie 5 biegowe sa bardzo podatne na uszkodzenia lozysk, ktore przy niewystarczajacej ilosci oleju moga sie wysypac. Zobacz czy nie masz wycieku oleju przy wybieraku skrzyni biegow ( simering ).
Skomentuj