Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakbyś przeszedł sie po tej posesji co jego BMW stoi to wydawało by ci sie, ze grasz w programie discovery jak szukają klasyków do reanimacji
    Ma z czego wybierać.... serio
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
      Jak duża część klasyków Nawet taką skodzinę można fajnie zrobić gwint kapcie i jakoś się prezentuje :P http://klasyczny.com/simply-clever-c...rit-jaka-znam/
      Ale jednak mala czesc klasykow ma naped na tylna os ( chyba ze mowimy o autach z lat 70 i starsze ), do tego kozacki silnik r6 :) Skoda owszem, ale prawdziwa skoda ma silnik za siedzeniami, a nie przed nosem! :)

Skomentuj

Może ma jakiegoś starego opla na stanie ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        Ale jednak mala czesc klasykow ma naped na tylna os ( chyba ze mowimy o autach z lat 70 i starsze ), do tego kozacki silnik r6 :) Skoda owszem, ale prawdziwa skoda ma silnik za siedzeniami, a nie przed nosem! :)
        Mówiłeś coś o R6 :P ? https://www.youtube.com/watch?v=eH7l_bQDajQ

Skomentuj

Trochę Im się zapuściła :(

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
            Kolega odbudowuje m3 e30.
            O kuurde... no szacun może jeszcze któreś Evo??[emoji7]
            Pamiętam jak szukałem takich kilka ładnych lat temu to chodziły po 60tys/pln potem po 100tys/pln a teraz to nawet nie patrze.

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
              I to mi się podoba taka reakcja na klasyka... szacun.
              W Jetta:
              - motorownia jaka??
              - gwint który??
              Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
              Ja do kadetta c i manty A Właśnie jaki silnik w niej siedzi może vr6 albo 1.8t ?
              Silnik aktualnie 1.8 16V na digi1, po sezonie coś innego ale nie 1.8t ani vr6(poskładałem kilka takich i jakoś mnie nie robią może jedynie r36).
              Gwint KW V2 czyli z regulacją twardości.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
              Ja do E30 ale tylko na wąskiej lampie...
              Piękne, kumpel miał mocno pomodzone na szerokiej teraz ma białe E28 na RSie w 18 calach.

Skomentuj

E30? Brat ma w tauringu ze swapem na M62B44, jest rakieta

Pogoda dopisze to trzeba będzie 'zosie' na wekendzie przepalić po zimie

Skomentuj

Zamieszczone przez Trol. Zobacz posta

Piękna zastawka

Skomentuj

V8 w E30 robi robote[emoji106]

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                      E30 kosa jakby nie patrzec.
                      nie jestem zwolennikiem bmw, ale e30 cabrio to chyba jedno z najladniejszych bryl do cabrio
                      dopiero saab 9-3 ma podobna bryle

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                        A co to za auto, ze tak szybko rdzewieje i to jeszcze garażowane?
                        Skoda Fabia II generacji

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                        Nie ma znaczenia jezeli to jest na masce i klapie. Na odpryski nie ma rady jak sie autem jezdzi
                        Najlepsze jest to że auto ma dużo odprysków i otarć (jak to samochód miejski) a rdza wyłazi na teoretycznie nieuszkodzonych miejscach :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Trol. Zobacz posta

Jak byłem mały, było to jakoś z 30 lat temu to mieliśmy taką zastawę. Też była taka żółta.

Skomentuj

Zamieszczone przez boss999 Zobacz posta
                            Koła to custom. Ranty, bębny i śrubki to RS, rotor CENTRA z renault.
                            Kupiłeś gotowce czy zlecałeś komuś przeróbkę ? Jeżeli to drugie, podzielisz się namiarem ?

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                              Kupiłeś gotowce czy zlecałeś komuś przeróbkę ? Jeżeli to drugie, podzielisz się namiarem ?
                              Koła robiłem u Karola (dzidziusbmw), panowie od E30 pewnie Go znają, z tego co wiem to już nie ogarnia felg.
                              Last edited by boss999; 30.03.2016, 12:13.

Skomentuj

Piękne auto... :)
                                http://allegro.pl/audi-50-i6074798270.html (Audi 50)

Skomentuj

Brat mojego kumpla składa w201 robione na evo I

Ma sztukę z przeróbką wbitą w brif.

Skomentuj

Piękne auto... :)
                                    http://allegro.pl/audi-50-i6074798270.html (Audi 50)
                                    To wygląda jak polo mk.I

Skomentuj

Piękne auto...
                                      http://allegro.pl/audi-50-i6074798270.html (Audi 50) (Audi 50)
                                      polo z logo audi?!

takiego polo ma znajomy z koszalina
                                      https://www.facebook.com/polo.elgrocho

zrobilem 500km trase ibiza... watpie zeby w trasie spalanie mi spadlo, skoro przy 100km/h na 5. biegu mam 3000obr!
                                      a przy 140km/h obroty przekroczyly 4000 :p

szkoda ze brak kasy na paliwo bo bym sie przekonal ile faktycznie spalil :(

Skomentuj

Jakie opony letnie w rozmiarze 205/55/16 polecacie? samochód passat b5FL 1.8t 190HP cena 1000-1500zł/kpl.
                                        Chce dobre opony - jak trzeba wydać więcej to wydam.

Skomentuj

Paweł, sprawdz ilosc oleju w skrzyni biegow. Te skrzynie 5 biegowe sa bardzo podatne na uszkodzenia lozysk, ktore przy niewystarczajacej ilosci oleju moga sie wysypac. Zobacz czy nie masz wycieku oleju przy wybieraku skrzyni biegow ( simering ).

Skomentuj

Czaruję...
                                          X