Jaki tam masz budżet, bo na Dacii jest fajna oferta na Clio: http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13206
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
No to ładne kwiatkizajrzałbym na Twoim miejscu do tyłu, bardzo prawdopodobne że są zapieczone cylinderki i hamuje na pół gwizdka, koszt wymiany nieduży a jak się dobrze wyreguluje to pomagają dużo, bez sprawnego tyłu nawet z hamplami z Cupry nie będzie dobrego hamowania. Koszt rozsądny a bezpieczeństwo ważne. U mnie się szykuje robota rozrząd do wymiany ( nie mój) którego koszt zwala z nóg, ponad 3000 euro same części.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaGrubo.
Cóż to za przystępny w utrzymaniu bolid?
Skomentuj
-
Shizo
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaJak na pierwsze wozidło i tak będzie dobrze
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shizo Zobacz postajak to pierwsze auto to życze dużo szczęścia w użytkowaniu, bo to zawsze jest jakaś wtopa. Pierwsze fury jednemu znajomemu clio spaliło się pod garażem wyciekało paliwo, drugiemu Cinquecento 2x krotnie zmniejszyło wartość po kilku tygodniach od zakupu tak spadły ceny, moja pierwsza Cordoba SX przez 3 lata podwoiła wartość tyle włożyłem w naprawy, książkę można napisać o pierwszych zakupach aut.
Pozdrawiam.
Skomentuj
Skomentuj