Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki tam masz budżet, bo na Dacii jest fajna oferta na Clio: http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13206

Skomentuj

:o

Skomentuj

Omg! Serio?

Skomentuj

tarcze na prawdę fajne z tymi klockami świetnie hamują tylko ... felgi będą po 100km mocno zapylone

Skomentuj

Jak założy klocki ceramiczne to nie bedą
            Jurid wbite polecam.... zero pyłu
            Mam na tylnej osi
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nie mialem pojecia ze za takie pieniadze da sie kupic nacinane tarcze! :o

a auto i tak myje dosc czesto

Skomentuj

Teraz widze jak sam patrzylem na swoje auto zaraz po zakupie [emoji14]
                Jak części nie chodzą po kilkaset zl to jeszcze nie zal wydac na cos lepszego

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

No to ładne kwiatki zajrzałbym na Twoim miejscu do tyłu, bardzo prawdopodobne że są zapieczone cylinderki i hamuje na pół gwizdka, koszt wymiany nieduży a jak się dobrze wyreguluje to pomagają dużo, bez sprawnego tyłu nawet z hamplami z Cupry nie będzie dobrego hamowania. Koszt rozsądny a bezpieczeństwo ważne. U mnie się szykuje robota rozrząd do wymiany ( nie mój) którego koszt zwala z nóg, ponad 3000 euro same części.

Skomentuj

do tylu zabiore sie jak bedzie wolne (duzo wiecej rozbierania)

a co do rozrzadu - chyba mam bezkolizyjna glowice wiec nie musze sie tym przejmowac

Skomentuj

Ten który będę wymieniał jest kolizyjny, za koszt naprawy pewnie się da kupić nowego kompakta. Uzbrój się w przezroczysty wężyk i butelkę i przy wciskaniu tłoczka wylej stary płyn przez odpowietrznik, a potem uzupełnij przed pompowaniem pedału.

Skomentuj

Grubo.

Cóż to za przystępny w utrzymaniu bolid?

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                          Grubo.

Cóż to za przystępny w utrzymaniu bolid?
                          Jest kilka takich perełek, zdaje się że dość "plebejska" Antara / Captiva 3,2 v6 koszt wymiany rozrządu w ASO to ok. 20 kPLN...

Skomentuj

Wow
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To jest Modena eFjeden, czyli dość leciwe już F360, tanie w utrzymaniu to nie jest.

Skomentuj

Miała byc Corsa a ostatecznie padło na Francuza, Meganka I z 2002r. Jak na pierwsze wozidło i tak będzie dobrze :)
                                Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Nie starczy budżetu na II?
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z I zmiescilem sie lacznie z ubezp. znacznie ponizej budzetu, to wersja poliftowa wiec wyglada calkiem fajnie, moim zdaniem nawet nieco ładniej od II, ta dupa mi sie niezbyt podoba.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
                                      Jak na pierwsze wozidło i tak będzie dobrze
                                      jak to pierwsze auto to życze dużo szczęścia w użytkowaniu, bo to zawsze jest jakaś wtopa. Pierwsze fury jednemu znajomemu clio spaliło się pod garażem wyciekało paliwo, drugiemu Cinquecento 2x krotnie zmniejszyło wartość po kilku tygodniach od zakupu tak spadły ceny, moja pierwsza Cordoba SX przez 3 lata podwoiła wartość tyle włożyłem w naprawy, książkę można napisać o pierwszych zakupach aut.

Skomentuj

Nie bedzie tak zle :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Shizo Zobacz posta
                                          jak to pierwsze auto to życze dużo szczęścia w użytkowaniu, bo to zawsze jest jakaś wtopa. Pierwsze fury jednemu znajomemu clio spaliło się pod garażem wyciekało paliwo, drugiemu Cinquecento 2x krotnie zmniejszyło wartość po kilku tygodniach od zakupu tak spadły ceny, moja pierwsza Cordoba SX przez 3 lata podwoiła wartość tyle włożyłem w naprawy, książkę można napisać o pierwszych zakupach aut.
                                          Trochę optymizmu.
                                          Pozdrawiam.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X