Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
    tylni napęd
    Jaki?

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
    Auta kradna na czesci.
    Chyba Twoje....

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
      Chyba Twoje....
      Oj brencik. Postaral bys sie napisac choc jedno zdanie powaznie i sensem, a nie takie pierdzenie z avatara bez ladu i skladu.

Skomentuj

Bo na czesci to mozna krasc stare golfy albo polonezy a nie nowe Mazdy 6 chłopie...troche pomyslunku zanim wkleisz takiego babola, ludzie to czytaja.

Skomentuj

Bo na czesci to mozna krasc stare golfy albo polonezy a nie nowe Mazdy 6 chłopie...troche pomyslunku zanim wkleisz takiego babola, ludzie to czytaja.
          Mylisz sie :) myslisz ze skad biora czesci pseudo handlarze, do sprowadzanych fur po wypadkach? Kupuja w aso? Zejdz na ziemie. Handel uzywanymi i kradzionymi czesciami to niestety dalej plaga. Kradnie sie nowe fury, rozbiera na czesci i sprzedaje. To nie te czasy, zeby cale auta opychac, bo slaby z tego zysk. W kraju takiego auta nikt nie kupi, na wschod ciezko wywiezc, tym bardziej teraz w obliczu wojny Ukrainy z Rosja.

Skomentuj

Zdrowy na umyśle złodziej nie będzie sprzedawał nowego samochodu w całości.
            Last edited by .3lite; 06.09.2015, 23:03.

Skomentuj

Właśnie widzialem reklame opla jak gość przez komorke zamykal, otwierał auto i sprawdzał olej..

Skomentuj

Jaki?
                Brencik, kolejny raz się kompromitujesz.
                Jak widać w poście kolegi którego zacytowałeś chodzi mu o MX-5 a one wszystkie mają napęd na tył.
                Kiepsko to wygląda skoro tak lubisz tą markę i ją chwalisz, a kompletnie jej nie znasz. Ty jesteś pewien o czym piszesz?

Skomentuj

Akurat jemu chodziło o pisownię :P Nie "tylni napęd" a "tylny napęd".

Skomentuj

A po co kraść stare golfy skoro tego jest od cholery na każdym szrocie.
                    Do nowej mazdy części nie ma więc jak się pojawią na aledrogo to zejdą jak świeże bułeczki. tak kończy 95% procent aut kradzionych, niektóre są rozbierane jeszcze w krajach zachodnich a do nas jadą jako części.

Skomentuj

Jaki?
                      W liczbie pojedynczej – tylny, w mnogiej – tylni. Na przykład: tylny zderzak, ale tylni strzelcy (w samolocie wojskowym).
                      źródło: http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/tyl...ylni;9687.html

Więc w tym przypadku jednak tylny poprawiam się.

Skomentuj

Jeździłem dzis nowiutkim hundaiem genesis 3.8 v6
                        Cos ala mercedes, bardzo przyjemne auto
                        Brak mu tylko przyspieszenia
                        Nawet przełączony na sport słabo sobie radzi

Cena takiego egzemplarza to 360tys zl
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hultaj za ponad trzysta?

Nie mam nic do nich ale chyba ochujeli z ta ceną.

Skomentuj

Znaczka Hyundai na nim nie widać wszędzie wypisany jest Genesis. Zobacz test na youtube i porównanie do konkurencji i wcale nie wypada źle, chyba że ktoś nie może spać jak nie ma znaczka Biemdablju na masce.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                              Nie mam nic do nich ale chyba ochujeli z ta ceną.
                              za tyle przeciez mozna kupic lexusa LS!
                              a jest on alternatywa dla S-klasy...

- - - - - aktualizacja - - - - -

uuu - widac sporo sie zmienilo od mojej ostatniej wizyty na targach motoryzacji :rolleyes:
                              poprzednia generacja LSa kosztowala wlasnie nieco ponad 300k

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                                Znaczka Hyundai na nim nie widać wszędzie wypisany jest Genesis. Zobacz test na youtube i porównanie do konkurencji i wcale nie wypada źle, chyba że ktoś nie może spać jak nie ma znaczka Biemdablju na masce.
                                Mów co chcesz ale za te pieniądze można kupić naprawdę fajne wozidełko od firmy która ma większe w tym doświadczenie, niekoniecznie z szachownicą na masce.

Skomentuj

To nie szachownica a obracające się śmigło...

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                                    Mów co chcesz ale za te pieniądze można kupić naprawdę fajne wozidełko od firmy która ma większe w tym doświadczenie, niekoniecznie z szachownicą na masce.
                                    Wczesniej mielismy nowa 5ke
                                    W lekko niższej wersji wyposażenia
                                    I co by nie gadać to BMW to BMW
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=8xO5p6mOk-w

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                                      Nie siedziałem, nie jeździłem tym samochodem ale jeździłem nowymi ix35 i i30 i teraz na prawdę niczego marce nie brakuje i jak ktoś ma uprzedzenia do tych aut to pewnie z powodu kompleksu że muszą powiedzieć kolegom że nie jeżdża biemdablju tylko jakimś wieśniackim hjundajem. Nie mówie że są lepsze ale to że maja mniej doświadczenia w branży nie czyni ich złą marką. Żeby nie było nie jestem posiadaczem hyundaya . Co można zatem kupić za te pieniądze w takim wyposażeniu ?

Skomentuj

a ja jeździłem Velosterem i i40 dla mnie to zawieszenie jest do wywalenia w tych autach, na warszawskich drogach cały czas buja autem

Skomentuj

I 30 nie jest złe (w klasie) ale I 40 to faktycznie dramat. Dostałem jako zastępczy na parę dni i wspominam źle.

Skomentuj

Czaruję...