Wg mnie szukaj typowo poleasingowych z polskiej dystrybucji w rozsądnym stanie. Często jest pełna niefałszowana historia serwisowa a co za tym idzie przebiegi itp. Nie ma tu okazji cenowych, ale relatywnie pewne źródło, zwykle serwisowane bez oszczędzania itp.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaKlocki jurida white - ceramiczne żeby felg nie brudzić
po tygodniu miejskiej jazdy widac spora roznice w zabrudzeniu przednich i tylnych felg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaPo co komu do miejskiej jazdy nacinane tarcze ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postakosztowaly 5zl wiecej a w dodatku nie mialem pojecia czym sie roznia. +10 do wyglądu jak masz łądne felgi :)
Skomentuj
-
Po to jest schowany pod odpowiednio zaprojektowanym plastikiem żeby woda się nie dostała. Miałem golfa mk4, teraz pug 607 i jest identycznie.
Inżynierowie raczej tak tępi nie są. Po za tym niewidziałem jeszcze papierowego filtra kabinowego, chyba że jakieś skośne dziadostwo - to nie odkurzacz.Last edited by dzwiedziu; 26.09.2016, 21:22.
Skomentuj
-
Shizo
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamam tak bogate wyposazenie ze nawet filtr kabinowy musialem sam sobie zamontowac
Aż się nie chce wierzyć że miałeś tam tylko tą metalową siatkę :o Jak na zewnątrz była kurzawa to w środku przecież musiało być tak samo
Skomentuj
Skomentuj