Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wg mnie szukaj typowo poleasingowych z polskiej dystrybucji w rozsądnym stanie. Często jest pełna niefałszowana historia serwisowa a co za tym idzie przebiegi itp. Nie ma tu okazji cenowych, ale relatywnie pewne źródło, zwykle serwisowane bez oszczędzania itp.

Skomentuj

Plan na jutro:
      Nowa dwumasa sachs, wysprzeglik luk, docisk i sprzęgło na kewlarze
      Mowa oryginalna pompa wspomagania bo stara jęczy i wkurza plus pasek
      Klocki jurida white - ceramiczne żeby felg nie brudzić

:)
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Remont generalny ?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          Klocki jurida white - ceramiczne żeby felg nie brudzić
          pisales o tych zabrudzeniach w przypadku tarcz nacinanych. nie mialem pojecia ze to brudzi az tak bardzo!

po tygodniu miejskiej jazdy widac spora roznice w zabrudzeniu przednich i tylnych felg

Skomentuj

Dlatego w tym samochodzie juz nie ma zwykłych klocków
            Teraz mam ceramikę która wogole nie brudzi
            Wystarczy płukanie felg woda nawet bez chemii
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Po co komu do miejskiej jazdy nacinane tarcze ?

Skomentuj

Hmmm...
                Do hamowania :)
                Miałem nacinane i wiercone z klockami ferrodo i nie narzekałem
                Zestaw kupiłem po zniżkach nowy taniej niż zwykły wiec nie było co sie zastanawiać
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                  Po co komu do miejskiej jazdy nacinane tarcze ?
                  kosztowaly 5zl wiecej a w dodatku nie mialem pojecia czym sie roznia :p

Skomentuj

Nowy aku zawitał.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      kosztowaly 5zl wiecej a w dodatku nie mialem pojecia czym sie roznia
                      :) szybciej sie zużyją i bardziej trą klocki, czyli bardziej klocki pylą . +10 do wyglądu jak masz łądne felgi :)

Skomentuj

porownywal ktos moze roznej mocy silowniki do zamka centralnego?

czy jest wyrazna roznica miedzy tymi najtanszymi, a tymi np 6-8kg?

Skomentuj

mam tak bogate wyposazenie ze nawet filtr kabinowy musialem sam sobie zamontowac :thumbup:

Skomentuj

Chyba filtr Poza-kabinowy

Skomentuj

vw tam montuja filtry

Skomentuj

a nie 'dostanie' on tam wody prosto z szyby.. jak jest papierowy to dlugo nie pociagnie..

Skomentuj

Po to jest schowany pod odpowiednio zaprojektowanym plastikiem żeby woda się nie dostała. Miałem golfa mk4, teraz pug 607 i jest identycznie.
                                  Inżynierowie raczej tak tępi nie są. Po za tym niewidziałem jeszcze papierowego filtra kabinowego, chyba że jakieś skośne dziadostwo - to nie odkurzacz.
                                  Last edited by dzwiedziu; 26.09.2016, 21:22.

Skomentuj

Nauczy się Paweł po kilku wpadkach :)

Skomentuj

czego sie naucze? po jakich wpadkach?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        mam tak bogate wyposazenie ze nawet filtr kabinowy musialem sam sobie zamontowac
                                        w Cordobie też miałem w tym miejscu ale jednak był filtr i gów...ne dojście, plastik a raczej czarne opakowanie po jogurcie które za każdym razem łamało sie po kawałku.
                                        Aż się nie chce wierzyć że miałeś tam tylko tą metalową siatkę :o Jak na zewnątrz była kurzawa to w środku przecież musiało być tak samo

Skomentuj

No bo de8ile żeby dobrze "dmuchało" wyciągają filtry kabinowe, (szczególnie w zimę) zamiast wstawić nowy dobrej jakości.
                                          U nas na firmie mamy busy iveco i kie do których bieda wsiąść w czystych ubraniach.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X