Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Shizo Zobacz posta
    Aż się nie chce wierzyć że miałeś tam tylko tą metalową siatkę
    jaka metalowa? to plastik!

panowie, kilka slow wyjasnienia.

ja tam sobie nic nie ubzduralem, nic nie wymyslam, nic nie tworze!
    zamontowalem oryginalna obudowe filtra w oryginalne fabryczne miejsce!
    w biednych wersjach nie ma tam nic!
    w bogatszych wersjach jest tam taki filtr jaki widac!

tak wiec nic tam nie bedzie zalewalo sie woda itp itd bo to dedykowane do tego miejsce! :p
    a skoro przez 20 lat bez filtra woda sie nie lala to dlaczego ma nagle lac sie teraz? :p

Skomentuj

Dokładnie u mnie w polo III było identycznie, taki sam filtr i obudowa, a obok montują też komputer silnika.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
        Po za tym niewidziałem jeszcze papierowego filtra kabinowego, chyba że jakieś skośne dziadostwo - to nie odkurzacz.
        No to mało widziałeś - te najtańsze są papierowe.. tak samo jak filtry powietrza.. (IMO ta sama włóknina.. ) i jak jest schowany gdzieś głębiej to o dziwo trochę pociągnie..

Skomentuj

Zamieszczone przez Trol. Zobacz posta
          Dokładnie u mnie w polo III było identycznie, taki sam filtr i obudowa
          bo to jest ten sam samochod

Skomentuj

Używa ktos cos takiego? http://allegro.pl/rejestrator-samoch...rs_rule_id=201
            Chcę kupić żonie do auta ale nie wiem co z jakością takiego czegoś
            Last edited by ruffpl; 02.10.2016, 16:50.

Skomentuj

za tanie to, żeby mogło działać... pracuję w sklepie motoryzacyjnym i samo lusterko z monitorem mamy za bodaj 150 zł... a z tanimi chińczykami jest różnie, chociaż często gęsto pomimo deklarowanego fhd jest problem, żeby przeczytać np tablice rejestracyjne auta jadącego z przodu... lepiej dołożyć i kupić coś sprawdzonego, jak chcesz to pisz na priv to może u mnie się coś znajdzie - ale cena będzie wyższa, i nie będzie raczej zintegrowane w lusterku.

Skomentuj

zobacz sobie kamerkę SJ4000 - mam i jakość jest co najmniej dobra a stosunek ceny/jakość to już gigant.. do samochodu podstawowa wersja bez wifi i tp. wystarczy..

Skomentuj

Ale tylko oryginał.
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Mam pytanko dzis kupilem OCAWIE KOMBII MA KTOS PLAN ZAGOSPODAROWANIA GLOSNIKOW PRZOD I TYL DO WYMIANY. Rok produkcji 2007 skoda Octavia 1 POZDRAWIAM

Skomentuj

zaloz temat w dziale car audio
                      tam wchodza dosc plytkie glosniki 16cm

Skomentuj

Oki to moze jutro trzeba opic POZDRAWIAM

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                          Używa ktos cos takiego? http://allegro.pl/rejestrator-samoch...rs_rule_id=201
                          Chcę kupić żonie do auta ale nie wiem co z jakością takiego czegoś
                          G1WH ponoc najlepsza w tej cenie

Skomentuj

Szukam czegoś co będzie dawało szeroki podgląd tyłu/ może być lustro albo monitor obok lustra. Fajne gdyby miało też gps, więc najlepsze byłoby coś z androidem/ tylko czekać jakąś minutę po odpaleniu samochodu, żeby się uruchomiło i dało podgląd z tylnej kamery...:glare: Chyba, że samemu coś poskladać i dać kamerę do ramki rejestracji?

Skomentuj

są gotowe ramki z wbudowaną kamerą

Skomentuj

jesienną i zimową porą coś widać na kamerze z takiej ramki? :) Przecież cały syf z drogi siada, w trasie daję maks 20km obrazu :)

Skomentuj

pierwsze skrobanie mam zaliczone

nie wiem czy czasem juz opon nie zmienic

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    pierwsze skrobanie mam zaliczone
                                    Gdzie TY mieszkasz :) ?
                                    Zimówki ja bym już założył, gdybym tylko je miał

Skomentuj

stolica
                                      w Zakopanem juz snieg pada!

ja zimowki mam... ale musze pierw kolce wyrwac :(

Skomentuj

śruby połapałeś po drodze, że musisz wyrywać?

Skomentuj

pisalem kolce a nie sruby
                                          mam zdobyczne opony z kraju gdzie kolce sa dozwolone

Skomentuj

Czaruję...
                                          X