Zamieszczone przez siewcu
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaWszystko zalezy jeszcze od diagnosty, czasami zamiast nakierowac to jeszcze bardziej namiesza, mam swietny przyklad ze swoja Meganka ktorej nikt w moim 120tys miescie nie potrafi ogarnac lacznie z ASO
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postamam swietny przyklad ze swoja Meganka ktorej nikt w moim 120tys miescie nie potrafi ogarnac lacznie z ASO
Skomentuj
-
marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaalu kufry beda?
Zjeździły już ze mną pół europy w poprzednich motocyklachmarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Na łączeniach nie ma pierścienia, mam to samo w peugeocie.
Możesz próbować obciąć od strony tłumika tak żeby obie części wyglądały identycznie i dokupić pierścień, wsadzić pomiędzy a obejma to uszczelni. Lub załatw kawałek rury o większej średnicy, obetnij wzdłuż tak żeby zmniejszyć jej średnicę, wbij w środek pomiędzy i skręć objemką.Last edited by dzwiedziu; 05.11.2016, 22:04.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaNa łączeniach nie ma pierścienia, mam to samo w peugeocie.
Możesz próbować obciąć od strony tłumika tak żeby obie części wyglądały identycznie i dokupić pierścień, wsadzić pomiędzy a obejma to uszczelni. Lub załatw kawałek rury o większej średnicy, obetnij wzdłuż tak żeby zmniejszyć jej średnicę, wbij w środek pomiędzy i skręć objemką.
Zamieszczone przez siewcu Zobacz postaa to dziwne, bo ja wiele razy widziałem pierścienie na łączeniach. ale różne auta mają to różnie rozwiązane... imo kombinacja z rurkami etc nie ma sensu póki co, bo nawet nie wiadomo jak to wygląda.
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaUciąć rurę na gładko i dokupić obejmę zaciskowa, czasem mają takie seryjnej auta, a w motoryzacyjnym będą mieli takie rzeczy w różnych rozmiarach. Powinieneś coś dopasować.
Generalnie co do kombinowania z rurkami, to też o tym myślałem, jeśli średnice wewn. tego kawałka przy tłumiku i rury przed nim byłyby zbliżone, to bym rzeczywiście mógł coś tam wbić, ewentualnie jeszcze myślałem o docięciu cienkiej blachy, owinięciu przy jej pomocy łączenia, ściśnięcie tą obejmą co już jest oraz dwoma opaskami, tzn jedna za i jedna przed fabryczną obejmą.
Na razie tak gdybam, bo aktualnie tylko po lekkim podniesieniu toto oglądałem, jak znajdę trochę czasu na odkręcenie, to będzie więcej wiadomo, jeśli się okaże, że jest to bardziej pokruszone, niż myślałem, to blaszka na zewnątrz czy taśma niestety nie przejdzie...Last edited by ampli; 06.11.2016, 23:11.
Skomentuj
Skomentuj