Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaCały Poznań
Zresztą nie cały Poznań, mój demon nie uświadczył ani jednej diody :P
Pteterycz WOW :) świetny :) cud że jeszcze żyjesz bo to istny potwór :)Last edited by Rhainkraft; 14.10.2014, 23:11.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaAstra g 1.8 16v 125km
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaUturbione 2.0 robi swoje, a co ciekawe w niemczech spalanie spada do 11l po autostradach ale prędkości ok 180
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzabij Zobacz postana niemieckich autostradach zdecydowanie łatwiej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzabij Zobacz postaNa spalanie duży wpływ ma płynność jazdy
2 dni z rzedu robilem taka sama trase, ale gaz tankowany na innych stacjach. roznica w spalaniu ok 2-3l!
Skomentuj
-
Jakby nie to, że dziś muszę iść do roboty, to już bym się bawił:
Górne wahacze, sprężyny przód, łączniki stabilizatora przód, linki ręcznego. Alfa 166
Do tego przegląd i konserwacja podwozia przed zimą. Nie wiem ile mi to zajmie czasu, ale w przyszłym tygodniu chyba będę do roboty na motorze jeździł przynajmniej 2 dni...
Skomentuj
-
Panowie tu tak sobie gadu gadu a ja od miesiąca szukam samochodu ...
Wszędzie same igiełki w ogłoszeniach po niemcu czy niemce z rocznika 25 ub stulecia ;-) ,niebite , nie palone , licznik niekręcony ...silnik suchy nie myty ..
Ogólnie wszystko pełna idylla i błogostan który pryska jakby Gołota zaebał w ryja gdy wyciągam kompa , miernik grubości lakieru i inne wiktuały ;-)
Zwyczajnie Polak - Polakowi S*&$%# synem ......
Pojechałem do faceta 120 km w jedną stronę . Moje szczęście że nie miałem auta bo sam jestem raczej mikry ... pojechał ze mną kolega własnym autem .
Na miejscu okazało się że wcale nie osoba prywatna a handlarz auto nie jest srebrne a prawie szare - zdjęcie miało być tylko przykładem i ogólnie zacytuję : "czego się sadzisz huju ". Kolega przeciągnał gościa zza biurka na zewnątrz i zaproponował by facet jak by to powiedzieć - zwrócił nam koszta swego naciągactwa ...
Sam pewnie dostał bym kopa od kolegów frajera i wyleciał za bramę wiejskiego handlarza ..Last edited by utopia; 25.10.2014, 19:24.
Skomentuj
-
Zdziwił byś się kolego ilu na forach jest naganiaczy . Mam dostęp do komputerów serwisowych a nie tanich narzędzi ODB . Ludzie stają się bardzo agresywni gdy mówię im że tydzień/miesiąc /trzy miesiące temu cofnęli licznik .............
Wiele osób nie jest świadoma że przebieg pojazdu zapisywany jest nie tylko w liczniku czy ecu pojazdu . Im nowsze auto tym wiecej miejsc gdzie pozostają ślady
Handlarza łatwo rozpoznać - gdy widzi kompa serwisowego stwierdza że rozmowa skończona i auto już nie jest na sprzedaż ...
Nadal mamy dziurawe prawo a każdy frajer zabezpiecza się zapisem że ogłoszenie nie stanowi ofert handlowej.. itd itd....
Kolega jest właśnie w trakcie rozprawy sądowej z osobą sprzedającą auto która cofneła licznik . Dotarliśmy do ogłoszenia w Belgii gdzie auto miało prawie 400 tyś wiecej na liczniku . Pewnie długo to potrwa ale jeśli nikt nie będzie walczyć o swoje to nadal będziemy waleni w rogi
Skomentuj
Skomentuj