Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wszyscy sie chwalą to i ja

Juz sprzedana ale bardzo przyjemne auto :P
    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      Cały Poznań
      Oby jakiś przyjezdny :P może na jakiś lansik wpadł do metropolii :P jechał z przeciwnej strony wiec blach nie dojrzałem, zresztą byłem w tak ciężkim szoku od tych ledów że nawet nie pomyślałem patrzec na rejestracje zresztą usiałem nacieszyć oko jak ktoś zbeształ piękny samochód za ciężkie pieniądze :P

Zresztą nie cały Poznań, mój demon nie uświadczył ani jednej diody :P

Pteterycz WOW :) świetny :) cud że jeszcze żyjesz bo to istny potwór :)
      Last edited by Rhainkraft; 14.10.2014, 23:11.

Skomentuj

Rhainkraft, na pewno tego nie przebiło

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          Astra g 1.8 16v 125km
          Idealny silnik do zagazowania :)

Skomentuj

Podtlenek lpg od miesiąca juz na pokładzie... :(
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Co wy chcecie od tego lpg ? 14l i pasuje

Skomentuj

Strasznie duzo :)
                U mnie zdecydowanie mniej i to po mieście
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Uturbione 2.0 robi swoje, a co ciekawe w niemczech spalanie spada do 11l po autostradach ale prędkości ok 180

Skomentuj

No chyba ze tak :)
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                      Uturbione 2.0 robi swoje, a co ciekawe w niemczech spalanie spada do 11l po autostradach ale prędkości ok 180
                      Na spalanie duży wpływ ma płynność jazdy - w PL bardzo trudno o to, na niemieckich autostradach zdecydowanie łatwiej.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                        na niemieckich autostradach zdecydowanie łatwiej.
                        O ile jedzie sie na weekend, kiedy nie ma miliona ciezarowek na drodze.

Skomentuj

No ja wlasnie jechalem w weekend. Zdrzak w zderzak ale i tak jedziesz te 120

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                            Na spalanie duży wpływ ma płynność jazdy
                            a jeszcze wieksze jakosc gazu
                            2 dni z rzedu robilem taka sama trase, ale gaz tankowany na innych stacjach. roznica w spalaniu ok 2-3l!

Skomentuj

Dzisiaj właśnie wracam i kończył mi sie gaz przy jakiejś 'stcji pod laskiem', no to co no zatankuje już bo nie dojadę do stacji na której zawsze tankuje. Zastanawiam sie czy go nie upuścić i zatankować raz jeszcze na normalnej stacji... szarpie prycha tragedia

Skomentuj

Jakby nie to, że dziś muszę iść do roboty, to już bym się bawił:

Górne wahacze, sprężyny przód, łączniki stabilizatora przód, linki ręcznego. Alfa 166
                                Do tego przegląd i konserwacja podwozia przed zimą. Nie wiem ile mi to zajmie czasu, ale w przyszłym tygodniu chyba będę do roboty na motorze jeździł przynajmniej 2 dni...

Skomentuj

Panowie tu tak sobie gadu gadu a ja od miesiąca szukam samochodu ...
                                  Wszędzie same igiełki w ogłoszeniach po niemcu czy niemce z rocznika 25 ub stulecia ;-) ,niebite , nie palone , licznik niekręcony ...silnik suchy nie myty ..

Ogólnie wszystko pełna idylla i błogostan który pryska jakby Gołota zaebał w ryja gdy wyciągam kompa , miernik grubości lakieru i inne wiktuały ;-)

Zwyczajnie Polak - Polakowi S*&$%# synem ......
                                  Pojechałem do faceta 120 km w jedną stronę . Moje szczęście że nie miałem auta bo sam jestem raczej mikry ... pojechał ze mną kolega własnym autem .
                                  Na miejscu okazało się że wcale nie osoba prywatna a handlarz auto nie jest srebrne a prawie szare - zdjęcie miało być tylko przykładem i ogólnie zacytuję : "czego się sadzisz huju ". Kolega przeciągnał gościa zza biurka na zewnątrz i zaproponował by facet jak by to powiedzieć - zwrócił nam koszta swego naciągactwa ...
                                  Sam pewnie dostał bym kopa od kolegów frajera i wyleciał za bramę wiejskiego handlarza ..
                                  Last edited by utopia; 25.10.2014, 19:24.

Skomentuj

Samochodów najlepiej szukać na forach danej marki, gazetach i małych serwisach ogłoszeniowych. Na znanych portalach 85% to handlarze.

Skomentuj

Zdziwił byś się kolego ilu na forach jest naganiaczy . Mam dostęp do komputerów serwisowych a nie tanich narzędzi ODB . Ludzie stają się bardzo agresywni gdy mówię im że tydzień/miesiąc /trzy miesiące temu cofnęli licznik .............
                                      Wiele osób nie jest świadoma że przebieg pojazdu zapisywany jest nie tylko w liczniku czy ecu pojazdu . Im nowsze auto tym wiecej miejsc gdzie pozostają ślady
                                      Handlarza łatwo rozpoznać - gdy widzi kompa serwisowego stwierdza że rozmowa skończona i auto już nie jest na sprzedaż ...
                                      Nadal mamy dziurawe prawo a każdy frajer zabezpiecza się zapisem że ogłoszenie nie stanowi ofert handlowej.. itd itd....
                                      Kolega jest właśnie w trakcie rozprawy sądowej z osobą sprzedającą auto która cofneła licznik . Dotarliśmy do ogłoszenia w Belgii gdzie auto miało prawie 400 tyś wiecej na liczniku . Pewnie długo to potrwa ale jeśli nikt nie będzie walczyć o swoje to nadal będziemy waleni w rogi

Skomentuj

utopia , a dałbyś za serwisowane auto z 2002r 23k ?

Skomentuj

Jaki to ten wyśniony obiekt jest?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X