ir0nhide, myslalem o tym ale musze najpierw policzyc czy sie oplaca. Tak sie ostatnio zdenerwowalem, ze na suba kupilem wior. :sad:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ceny płyt MDF i wiórowych
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dario67 Zobacz postaChciałbym odświeżyć trochę temat, czy zna ktoś miejsce gdzie można kupić płytę MDF 18 i 22mm w Warszawie, tzn chodzi mi o pocięcie formatek a nie całą płytę.
www.kim24.pl - Postępu (Mordor)
Oczywiście wszędzie musisz zapłacić za całą płytę, chyba że akurat trafi się jakiś odpad. Cięcie ok 4-5 PLN za formatkę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzabij Zobacz postaMazi.pl, Forplyt.pl - mają po kilka lokalizacji
www.kim24.pl - Postępu (Mordor)
Oczywiście wszędzie musisz zapłacić za całą płytę, chyba że akurat trafi się jakiś odpad. Cięcie ok 4-5 PLN za formatkę.
Skomentuj
-
Ja kupowałem MDF i wiórówkę na formatki w Leroy w Jankach. Dokładność cięcia była OK, po sklejeniu kolumny dosłownie jedną formatkę musiałem na jednej krawędzi potraktować frezarką (wystawała o 1 mm).
Cięcie jest za darmo (w cenie płyty kupowanej na miejscu).Last edited by mbar; 29.06.2015, 13:53.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZapytaj w leroy merlin na jerozolimskich/popularna
Kiedys mieli takie płyty na metry
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaczor189 Zobacz postaPrzy aleje/popularna jest Castorama i mdfu nie mają :) leroy jest przy alejach, kawałek dalej w stronę Ursusa ale co z tego jeżeli wielkosc pole tolerancji ciecia wynosi do 2mm.
Masz racje
Pomyliłem skrzyżowania
Ja kiedys tam kupowałem i było okJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Ale płacisz tylko za to co chcesz i docięcie masz w cenie. Odpad Cię nie interesuje.
Jakbyś miał zapłacić w hurtowni za całą albo pół płyty i jeszcze zapłacić za rozkrój te ok 40zł to czasami mimo wszystko się opłaca :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj