Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telefon komórkowy kupić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja z mojego samsunga zadowolony jestem :d do 10 dni trzyma bateryjka no i fajnie sie eski pisze na pełnej klawiaturze.

Skomentuj

A mi wcale ta Avila do gustu nie przypadła :/ Bawiłem się nią wczoraj i wygląda jak jakaś odpustowa zabawka .. Poważnie - nie wiem dlaczego takie wrażenie na mnie wywarła :P

Skomentuj

Nokie 1600 i 2610 znam bardzo dobrze. Ten wyższy model jest ciut bardziej zaawansowany, ale się okropnie muli. 1600 jest dobrze responsywny, ale z kolei wyświetlacz jest tak mały, że wyświetla co najwyżej dwa słowa - utrudnia to bardzo czytanie SMSów. Do wyboru do koloru.

Skomentuj

Od siebie mogę polecić nokię 3100. Może nie najnowsza konstrukcja, ale prosta w obsłudze, wyświetlacz czytelny, bateria trzyma naprawdę nieźle (w mojej 4 dni - ale telefon ma parę lat, bateria nie była wymieniana). No i co najważniejsze - ZASIĘG! Trzyma go tam, gdzie już nowoczesne nokie go gubią.
          To tak, jeśli potrzebowałbyś taniego, dobrego i prostego urządzenia do komunikowania się z innymi, urządzenia bez wodotrysków.

Skomentuj

Ja od 1,5 roku mam HTC DIAMOND TOUCH, zgrabny fajny telefonik, bateria tylko trzyma tak nie za duzo ale co sie dziwic, wszystkie te z wiekszymi wyswietlaczami maja problem z pradozernoscia ))

Od 2 miesiecy dostalem od orange (bleeee) KU990, nie bede porownywal go z HTC bo to calkiem inna klasa, ale nie jest az taki zly, duzy wyswietlacz, bateria trzyma nawet dobrze, do tego ladnie kreci filmy i robi przyzwoite zdjecia )) do tego odtwarza DIVX )) no i krecenie filmow w 120fps ) mozna sie pobawic

Ostatnio tez bawilem sie samsungiem Avila, porownujac go z ku990 to roznice odczulem w chyba lepszej precyzji jezeli chodzi o dotyk, reaguje prawie za kazdym razem nie zaleznie od nacisku :)

Jezeli komus zalezy na dotykowym wyswietlaczu to jak na razie IPHON'y nie maja konkurencji troche inna zasada dzialania, ale precyzja jest kosmiczna w porownaniu z tymi innymi dotykowymi wyswietlaczami :)

Skomentuj

A co Panowie sadzicie o Nokia E52, wkrotce przedluzam umowe w Orange i nie wiem na co sie zdecydowac a zbyt wielkiego wyboru niema.

Skomentuj

Panowie ciekaw jestem co powiecie na temat motoroli V3, i jej klonów, typu v3i, v3 razr itp. Która najlepsza i jak z baterią w tych telefonach ( pegelmeser- sorry, akumulatorem ) ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
                  A co Panowie sadzicie o Nokia E52, wkrotce przedluzam umowe w Orange i nie wiem na co sie zdecydowac a zbyt wielkiego wyboru niema.
                  Nokia e52 bardzo dobry telefonik. Lekki , funkcjonalny tzw biznesowy warto o nim pomyśleć.

Skomentuj

Ostatnio zmieniłem moją wysłużoną nokie 6300 na samsunga wave 533 , czyli najtańszy "smartfon" w ofercie ery, wziąłem go za 1 złotówe . Do prawdziwego smartfona chyba mu trochę brakuje ale system operacyjny już ma. Jest niezła przelądaczka internetu, otwiera pdfy, dokumentów tekstowych nie próbowałem. Jest wi-fi wiec np w podróży w hotelu czy gdziekolwiek jest punkt dostępowy mamy neta za free :).

Brak na standardzie GG i brak GG na ten model w ogóle. Można zapodać inne co też zrobiłem jednak nie działa wtedy obracanie ekranu. Jak zresztą w innych aplikacjach napisanych w javie które odpalałem.

Trochę się tego bałem ekranu dotykowego i dlatego wybrałem ten telefon bo ma klawiaturę qwerty. Okazało się, że ekran jest bardzo dobrej jakości i po chwili treningu mogłem bezproblemowo pisać na wirtualnej klawiaturze. Pod tym względem duży plus.

Z wad telefonu jakie na razie zauważyłem to wyraźnie gorsza jakość głosu w porównaniu do nokii, zarówno przychodzące jak wychodzące. Dźwięk jest matowy i stłumiony. Brzmieniem dużo bardziej odległy od głosu na żywo. Nokia pod tym względem była dużo dużo lepsza.

Skomentuj

u mnie wybor padl na nokie E72 jak do tej pory bez zastrzezen...

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
                        u mnie wybor padl na nokie E72 jak do tej pory bez zastrzezen...
                        Dobry wybór, ja jeśli miał bym moją E71 wymienić to jedynie na E72

Skomentuj

Natomiast ja kupiłem dzisiaj Samsunga E1170 :) Ciekawe co to za cudo :)

Skomentuj

Czaruję...
                          X