Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telefon komórkowy kupić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mam znajomego, który płaci rachunki za telefon ~400zł miesięcznie i zadzwoniła do niego babka z Ery zaproponowała mu 3gs 32gb za 1zł, wystawił na allegro jak jeszcze go w rękach nie miał ( na aukcji napisał, że telefon będzie u niego za 3 dni ) po 15 minutach dawali za niego już 1500zł xD
    ja wystawiłem za 2499
    Moje rachunki są podobne, ale to uroki telefonu firmowego :)

Zamieszczone przez cudny90
    Panowie co to znaczy, jak gość na aukcji pisze, że telefon ma gwarancję ale nie wypisaną ...??
    to znaczy że ma kartę , ale nie wypisaną i nie podbitą czyli nic nie wartą ;]
    Niektórzy piszą że to nawet zaleta bo możesz sobie zawsze wypełnić , nawet wstecznie :lol:
    Jakbyś kupił samsunga to kartę gwarancyjną niewypełnioną masz u mnie gratis
    Ja tak mam ze sprzętem philipsa - ale niestety trzeba do tego mieć znajomości...
    Poza tym gwarancja nie służy tylko do tego żeby mieć zabezpieczenie na wypadek jakby telefon padł, ale mówi też coś realnie o jego wieku...

Skomentuj

takero, jaki jeszcze inny telefon mógłbyś mi polecić? :) Bo w tym i600 to się już zakochałem normalnie Czytam opinie na necie i same pozytywy. Podobają mi się takie kombajny biznesowe, nie ma co

Skomentuj

Musiałbym się zastanowić, ale mogę odradzić LG :)
        Te dobre telefony mają drogie, a z tanich to raczej duże kompromisy...
        Odradzam też chińskie podróby jakich teraz multum na rynku ;]
        No i unikaj też zagraniczniaków, choćby cena nie wiem jak atrakcyjna była...
        Wielkiego wyboru nie będzie, bo biznesowe telefony są zwykle nie najtańsze :P

Skomentuj

No nic, w takim razie poluję na i600 :)

takero, jakbyś buszował po allegro i widział jakiś telefon w atrakcyjnej cenie to podeślij link :) Będę dźwięczny.

Skomentuj

takero, jakbyś buszował po allegro i widział jakiś telefon w atrakcyjnej cenie to podeślij link :) Będę dźwięczny.
            Spoko :) Nie ma sprawy :)

Skomentuj

A ja polecam Nokie 6210 navigator, porzadnie wykonana, nic nie trzeszczy itp. Szybka, nie to co nokie serii N i inne szajsungi. No i ma GPS. Niestety jedyna wada to brak WIFI, dlatego teraz za "złotówke" brałbym E52 a jak cos lepszego to juz E66 albo wyzej.

Skomentuj

Ta 6210 Navigator jest spoko - kumpel ma. Ale nie chce żadnych rozkładańców, miałem już z klapką i jakoś tak średnio go wspominam :P A po za tym do 200zł bym tej nokii chyba nie wyrwał ( Iga :lol: niezła )

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                  porzadnie wykonana
                  każdy kto twierdzi że 6210navigator jest dobrze wykonana chyba pomylił modele
                  I wiem pegelmesser że piszesz tak tylko dla prowokacji...

-beznadziejny plastik na froncie
                  -szybko luzujący się mechanizm slidera
                  -beznadziejne przyciski - trzeba je przycisnąć na środku, inaczej brak reakcji, a te z górnego rzędu (123) są za bardzo schowane
                  -same przyciski też z kiepskiego plastiku
                  -tylna klapka rozwiązana w strasznie dziwny sposób
                  -wracając do materiałów i spasowania - LG SHINE to Bóg w porównaniu z tą nokią
                  -GPS ? Każdy kto choć raz w rękach miał prawdziwego gpsa nigdy nie tak nie przesadził - nieraz i pół godziny fixa łapie
                  -kiepskie słuchawki w komplecie
                  -niskiej jakości , nieprecyzyjny i trzeszczący przycisk do nawigowania - podobnie jak w E52 zresztą

+niezły aparat
                  +dość szybki OS
                  +sporo softu dostępnego

Gdyby dali mu normalną obudowę to byłby normalny telefon z półki średniej niższej, ale pod warunkiem że kosztowałby w granicach 500zł.
                  Za 1000zł to tragedia i gdybym za tyle go kupił zwróciłbym go następnego dnia...

Skomentuj

A co powiecie o NOKII E61i? W sumie cena przystępna, tel. podobny do tego samsunga, nie wiem jak z baterią ... Ktoś miał coś wspólnego z tym telefonem? :)

Skomentuj

A co powiecie o NOKII E61i? W sumie cena przystępna, tel. podobny do tego samsunga, nie wiem jak z baterią ... Ktoś miał coś wspólnego z tym telefonem? :)
                      miałem, bardzo fajny, bateria też trzyma dość dobrze, szczerze mogę polecić

Skomentuj

csbiczek, a jak symbian? Nie zawiesza się?

Skomentuj

Trochę stary, ale jak wyrwiesz w dobrej cenie taką do roku to można brać :P
                          Niestety mało ich...

EDIT
                          Tak patrzę i te w miarę atrakcyjne to kosztują bliżej 400zł...
                          Te tanie to szroty...

Skomentuj

A co do 5stowek z nokii polecacie Panowie jeszcze ? moja 6100 przydaloby sie wymienic... w najgorszym wypadku kupie to samo z "i" chociaz wolalbym cos z symbianem i pdfy na kolo ladowac :lol:

Skomentuj

Tak patrzę i te w miarę atrakcyjne to kosztują bliżej 400zł...
                              ja kupiłem ok roczną za 350zł...
                              csbiczek, a jak symbian? Nie zawiesza się?
                              używałem jej ok miesiąca i ani razu się nie zawiesiła, szkoda było mi ją sprzedawać dalej ale potrzebna była kasa

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                A co do 5stowek z nokii polecacie Panowie jeszcze ? moja 6100 przydaloby sie wymienic... w najgorszym wypadku kupie to samo z "i" chociaz wolalbym cos z symbianem i pdfy na kolo ladowac :lol:
                                5530/5800 ;]

Zamieszczone przez csbiczek
                                ja kupiłem ok roczną za 350zł...
                                tyle że ich jest teraz na allegro paręnaście więc nie ma w czym przebierać ;]

Zamieszczone przez csbiczek
                                używałem jej ok miesiąca i ani razu się nie zawiesiła, szkoda było mi ją sprzedawać dalej ale potrzebna była kasa
                                symbian zwykle po roku - półtora się muli, podobnie jak winda mobile, ale ją reinstaluje się w 10 minut ;]

Skomentuj

Dobra, czyli dalej zostaję przy i600 :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                    tyle że ich jest teraz na allegro paręnaście więc nie ma w czym przebierać ;]
                                    trzeba zapolować inaczej się nie da :wink: Ja jakiś tydzień poloawłem

Skomentuj

A co powiecie o NOKII E61i?
                                      Fajna rzecz, mam taką :) Swoją drogą kupiłem ją od csbiczek
                                      Tak krótko mówiąc to jest to samo co e51 tylko ma większy wyświetlacz i pełną klawiaturę. Dla mnie bomba :) Ale ponad 3 stówki trzeba dać. 350zł za taką w dobrym stanie to niezła cena już...

Skomentuj

Mnie nachodzi na Samsunga Avilę... Co o nim powiecie ?? Warty uwagi ??

Skomentuj

http://allegro.pl/item883490276_noki..._warszawa.html

Ciekawe za ile ta pójdzie Nie dam za używany telefon bez gwarancji 300zł :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X