Nie pozostaje Ci nic innego jak po prostu licytować :) Więc do dzieła. Albo napisz jeszcze raz maila do niego. Pozdrawiam !
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki telefon komórkowy kupić?
Collapse
X
-
bawolek, jakieś 2-3 tygodnie temu zakupiłem nokie 3410 :)
Przepraszam, że się od razu nie pochwaliłem :) A co do motki, o której takero napisał - racja, fajna motka, kuzynka ma.
Nokia 3410 jest super super, tylko muszę baterie litowo-polimerową sobie kupic, bo ta mi tylko 4 dni trzyma :/ ^^ pozdrawiam
Skomentuj
-
jak ma długo trzymać i nie mulić, do tego jest tanie to Nokia 1600 :-D ładuje, zapominama dosyć często rozmawiam i sms-je, tyle że nic po za tym ten telefon nie oferuje. Teraz mam toshibe g900 i ma wszystko oprócz właśnie długich czasów bez ładowania...
A bateria w N1600 u mnie bez problemu trzyma 2 tyg.
Skomentuj
-
Dobra, teraz przyszedł czas na baterie do NOKII 3410 :) ( 3210/3310 etc )
Jakie polecacie? Nie chce żadnego NO NAME'a, choćby miał napisane 5000mAh LI-POL :)
Myślałem nad orginalną NOKIA niklowo manganową, ale one chyba jednak troszkę szajowe są :P Wolałbym LI-ION, bo prawdziwe LI-POL są cholernie drogie :)
Co powiecie o firmie FOREVER, dokładniej interesuje mnie seria TF1, mianowicie ta bateria: http://allegro.pl/item604113459_bate...3410_5510.html
Myślałem też nad orginalną NOKIA LI-ION, były kiedyś na allegro takie po 25zł chyba nowe, ale teraz jest jakaś jedna za 65zł :???:
Czekam na propozycje
Skomentuj
-
Orginalnie mam NOKIA BMC-3 Ni-Mh, ale BLC-2 czyli takie same 3,6V tylko LI-ION
NIE LI-POL!!
Właśnie znalazłem taką: http://allegro.pl/item615326596_bate...3410_3510.html Podoba mi się, i cena przystępna .. Chyba kupię :)
Skomentuj
-
A jaka była oryginalnie? Nie mozna sobie zmienic Ni-Mh na Li-Pol bo to zupelnie inna para kaloszy i inne ładowanie.
Skomentuj
-
Caleb, pegelmesser pomylił li-ion z li-POL ( LITOWO - POLIMEROWA ) Być może ma to jakieś znaczenie, choć nie wiem
wiem, że zamiana z ni-mh na li-ion jest dozwolona :]
Kupiłem już baterię: http://allegro.pl/item615326596_bate...3410_3510.html
Skomentuj
-
Chłopaki, mam problem, chciałbym zmienić telefon, nie wiem co kupić, teraz mam SE C702 i jestem niby zadowolony, ale to muł bagienny, chciałbym coś szybszego,(wczesniej mialem N91 8GB i myślałem ze ona to najwiekszy muł ale ten SE ją przebił o 200% normalnie)... Wymagania: Szybki i mobilny, duży LCD 2.2" w zwyż, tani do 500zl max, używki wchodzą w gre ale w b.dobym stanie, ogolnie wole nowe, pamięc sms nielimiowana tak jak w SE moim, narazie mam 9tys wiadomosci i nic nie piszczy(nie lubie usuwac a przydaje sie jak tzreba cos komus udowodnic :razz: :mrgreen: ) Co polecili byście :?: Marka: może być SE Samsung Nokia, Moto byle nie LG :mrgreen:
Skomentuj
-
Chłopaki, jaką NAVI polecacie na symbiana?? mam Garmina i zajmuje jakoś mało miejsca, bo tylko 150MB na dysku, jeszcze go nie wgrywałem bo dziś ma przyjść nowy telefon do mnie, głównie interesuje mnie POLSKA, jak najlepsze jej pokrycie no i europa, też jakaś dobra ale już nie koniecznie tak jak PL :mrgreen: pamięć jaką dysponuje to 4GB(wiadomo ile karta pamięci ma, okolo 3850MB) Co polecacie :?:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserZ telefonow polecam Nokie E51. Nie do zajechania. CHyba lepszej nokii nie znajdziecie na dzien dzisiejszy.
ale jak na biznesowke to baetria mi jednak za krotko trzyma ...takie mam zajecie ze duzo dzwonie i 2 dni to .... nie za dobrze :/
fakt nowy symbian i wydajny telefonik (nie ma porownania do znieslawionej e50) ...
ale obudowa w e50 byla sporo lepiej spasowana i "trwalsza"
...
no ale jak ktos chce miec "fajny" pewny telefon i nie dzwoni strasnzie duzo to e51 rowniez polecam
Skomentuj
-
eXe, zerkne na ten progs, ale już znalazłem mapke do Garmina ktora zajmuje troche, więc myśle ze mi styknie :wink:
A ja polecam ten telefon co sam mam, Samsung i550, w starciu z jakąś smieszną E51, wypada dużo lepiej, mimo że jest wiekszy bardzo dobrze leży w kieszeni, ma te same funkcje co nokia bo też ma Symka S60, jeżeli chodzi o baterie to jak narazie jestem w fazie testów, ale coś okolo 2dni z hakiem trzyma przy codziennych 20-100sms i kilku rozmowach, zabawie, sprawdzaniu co jakiś czas godziny :razz: graniu w coś itd... Ja za swojego dałem 470zl, w tej cenie jak nawet znajdziecie nową E51 to naprawde niema ona szans, jakość/cena to Samsung i550 (dla mających zachcianki na WLAN polecam i550W ale ciezko zdobyc u nas go na rynku, nowy tylko w ofercie PLAY)
[ Dodano: 2009-05-09, 22:59 ]
Link do fotosika na dole w podpisie przedstawia kilka fotek z i550 :wink:
Skomentuj
Skomentuj