Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telefon komórkowy kupić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja polecam K800i w moim bateria trzyma 7do 8 dni gdzie dużo rozmawiam i kosztował 400zl nowy

Skomentuj

keisan, 8 dni na pewno. Mam od nowości i jak 5 trzymał to było super. Nie przesadzajmy.

Skomentuj

eXe, mój trzyma osiem dni. I nie przesadzam jak się umie dbać o telefon i baterię to może tyle trzymać.

Nie wiem jaka jest zależność, ale telefony angielskie (mowa o k800) mają lepsze baterie od tych kupionych typowo w Polsce.

Skomentuj

Jasne .... Już to widzę. Żałuję, że moje obydwa Soniaki zakupiłem w Plusie i w Orange. Przecież mogłem kupić kradziony z Anglii albo roczny leżak magazynowy z sieci Vodafone albo T-Mobile i być zadowolonym z dłużej trzymającej baterii. Wolę 2 letnią Polską gwarancję i "3dniową" baterię ....

Co do tematu - zapewne coś z Nokii. 6510 to całkiem dobry model. 3310 to już trochę przestarzały model, choć wytrzymały. Nad 7250 lub 7210 bym się również poważnie zastnawiał - na dodatek te telefony mają ponadczasowy wygląd. A jeżeli kupi się używany - to za naprawdę niską cenę da się go zrefabrykować jeżeli byłaby taka potrzeba i chęć. Pozdrawiam !

Skomentuj

bartekgib, dzięki za pasujące do moich wymagań modele

7210 odpada - za droga.

7250 i 6510 to całkiem ciekawe propozycje, w dodatku mógłbym do nich dokupić mocne baterie :)

7250 nawet aparat ma :lol:

No i strasznie tanie .. Jednak chyba 6510 by mi bardziej pasowała Mniejsza od 3310, a funkcje itd. podobne.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
              No i strasznie tanie .. Jednak chyba 6510 by mi bardziej pasowała Mniejsza od 3310, a funkcje itd. podobne.
              według mnie dobry wybór :wink: w moim domu ten telefon jest już hoho kilka ładnych lat... ojciec kupił go w salonie, potem używała go matka, a teraz mam go ja :mrgreen: heh rozmaiwa się przez niego lepiej jak przez moją motke V3i :lol: słychać głośniej, wyraźniej...
              nie pamiętam tylko jak to jest z baterią, bo moja ma już kilka lat i jest z firmy foof, czy jak to tam idzie (druga bateria od nowości), ale i tak trzyma te 5dni :smile:

Skomentuj

No i dodatkowo 6510 ma radio

A baterie można kupić na allegro, np. taką:

http://allegro.pl/item559114468_5210..._gw_pc_ly.html i wydaje mi się, że taka nawet 10 będzie trzymać

Skomentuj

6510 to kiedyś taka pół-klasa biznesowa. Nawet samo podświetlenie to mówi Jak na tamte czasy - bardzo mały kompakcik. Jeżeli się zdecydujesz - to kupuj. Jeżeli nie - pytaj. Coś się dalej doradzi Pozdrawiam !

P.S. http://www.telix.pl/artykul/test-tel...10-0,1677.html - mały test. Poczytaj.

Skomentuj

Dobra, jak na razie bardzo pasuje mi nokia 6510 ( nawet ma T9 :) )

Może dalsze propozycje?

Skomentuj

No ale tak "końkretnie" to do jakiej ceny szukamy ? ? ? Przesyłka z Allegro czy będziesz czegoś na miejscu szukał ? ? ? Pełen komlet czy wystarczy Ci tylko bateria + ładowarka ? ? ?

Skomentuj

No powiedzmy, że używka do 50zł Używka=stary pocharatany telefon bez baterii i bez ładowarki - byle obudowy nie miał POŁAMANEJ :P no i żeby działało wszystko :) Wszystkie przyciski i gniazda muszą być OK. Raczej Allegro

Skomentuj

A chcesz nowy czy używkę ? Jak używkę to za parę groszy kup sobie SE T610 + ewentualnie nowa bateria. To chyba jedna z lepszych komórek w historii.

Skomentuj

Tak szczerze mówiąc dobry model ( u mnie leży w szafie takie ), tyle, że mulący ( kolega potrzebuje szybkiej komy ) no i bateria maks 5 dni przy minimalnym użytkowaniu. Największa bolączka to ten zamół więc odpada.

http://www.allegro.pl/item563792243_nokia_6510.html - pogadaj z kolesiem. Może za 30 zł + 10 zł przesyłka sprzeda.

Skomentuj

ja miałem Nokie 2310 i mogę zapewnić, ze w mało którym telefonie bateria aż tyle wytrzyma

Skomentuj

SE T610 ciekawe, bo ja slyszalem ze to jeden z najgorszych SE (obok T630 i k700). Kilku znajomych mialo.

Skomentuj

t610i odpada - dawno temu miał go kumpel i jak dla mnie hała :P a w dodatku te joysticki sony ericssona .. :/ porażka :P

Nokia 2310 nawet fajna, ale 6510 lepsza :]

Skomentuj

Tak tylko OFF - K700i to dla mnie model lepszy nawet od K750i. Dla mnie K700i to jeden z najlepszych telefonów. Wiele z nim przeżyłem ....

2310 nie polecam - klawisze ma jakieś takie nieprecyzyjne i ciężko się pisze sms'y. Pozatym ten ekran .... Wolę czarno-białę.

cudny - zainteresowałeś się tym linkiem, który Ci podałem ? Pozdrawiam !

Skomentuj

bartekgib, tak, napisałem do gościa, odpisał, że telefon jest w 100% sprawny. Zaproponowałem cene 25zł Zobaczymy, co odpisze

Skomentuj

I jak cudny - koleś coś napisał ? Pozdrawiam !

Skomentuj

Nic nie odpisał Spanikował po mojej propozycji :lol:

Nie wiem, czy licytować, czy nie :P Ponoć telefon w 100% sprawny :]

Skomentuj

Czaruję...