Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telefon komórkowy kupić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hey a ja bym potrzebował jak ktoś ma na sprzedaż HTC Touch Diamond za fajna cenę ;p lub zamianę za n82 ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
      Tak krótko mówiąc to jest to samo co e51 tylko ma większy wyświetlacz i pełną klawiaturę. Dla mnie bomba :) Ale ponad 3 stówki trzeba dać. 350zł za taką w dobrym stanie to niezła cena już...
      to porzednik E63 i E71, więc dość leciwy telefon...
      No nie wiem , ja nie gustuje w takich , tzn starych telefonach i nie chodzi o możliwości czy inne tego typu tylko po prostu o zużycie.
      Nie pamiętam kiedy ostatnio był w ofercie jakiegoś operatora, więc to wieki temu musiało być.

Zamieszczone przez ploter
      Mnie nachodzi na Samsunga Avilę... Co o nim powiecie ?? Warty uwagi ??
      Tylna klapka rysuje się od nowości, niemal od razu, więc tym się nie przejmuj ;]
      Całkiem przyzwoity telefon, szczególnie że można prawie nowego łyknąć za 200zł, a teraz to pewnie i nowego.
      Ale dotykowość imho taka sobie, corby pod tym względem sporo lepszy i z lepszych materiałów nieco.
      A klapka wymienna - to dla estetów , jeśli ktoś nie lubi mieć porysowanej
      Tyle że corby nie qwerty i akcelerometru, drugie nie przeszkadza, pierwsze już tak.
      Ale za tę cenę nie ma co wybrzydzać - co tyczy się obu telefonów.

Zamieszczone przez cudny90
      http://allegro.pl/item883...t_warszawa.html

Ciekawe za ile ta pójdzie Nie dam za używany telefon bez gwarancji 300zł :P
      314,00 zł - masakra, telefon kompletnie nie wart tej kasy.
      Foty kiepskie, ale mimo to widać że stan powiedzmy optymistycznie - średni.

Zamieszczone przez PeterWhite
      Hey a ja bym potrzebował jak ktoś ma na sprzedaż HTC Touch Diamond za fajna cenę ;p lub zamianę za n82 ;]
      www.allegro.pl albo forum htc ;]
      Na zamiany mało kto się godzi więc nawet nie szukaj ;]
      A jeśli tak to pewnie jakiś gimnazjalista , a ja od takich telefonów nie kupuję ;]

Skomentuj

Ja teraz bede miał avile na sprzedaż chociaz sam nie wiem co wybrac, mam jeszcze otwartą ręke, chce coś tanie zeby szybko sprzedac i kupić inny telefon, wraz z przypuszczalną avilą bede chciał pogonić mojego Samsunga i550, a kupic hmm zastanawiam się nad Samsung i780 i nokią 5530XM, no i tak coś jeszcze ala HTC Magic ale on sporo przekracza budżet i kutwa niema białych;/ a czarny do dupy wygląda... Co możecie polecic ?? Takero zdaje się na Twoją opinie widać, w tym wątku panujesz

Skomentuj

i780 jest fajny, niestety drogie jak cholera , szczególnie żę jak brać to tylko wersję Navi, którą niedawno można było łyknąć nową za 800zł w paru sklepach, a używane teraz niekiedy drożej chodzą ;]
          Minusem jest wyświetlacz 320x320 - nie ze wszystkim kompatybilny, ale telefon jest kompletnie wszystko mający ;]
          Toushpad , dotykowy wyświetlacz, prawdziwy gps z automapą , uchwyt do samochodu, choć mógłby być jednak lepszy nieco ;] Ładowarkę samochodową , domową i zewnętrzną + 2 baterie + słuchawka bluetooth + słuchawki etc ;]

O 5530 już pisałem ;]

Ew może jakąś nokię z serii E ?
          Szkoda tylko że E71 droga, E63 przeciętna , droga i starawa , a E66 rozsuwana ;]

Dawid-SS, jaki budżet ?

Skomentuj

Ja polecam samsunga g810 na symbianie, piekny telefonik.
            W porownaniu do n95 rozni sie tylko tym ze brak mu sensoru ruchu. Ale po co to komu?\
            Rozni sie jeszcze jedna rzecza. Mianowicie symbian w porownaniu do noki ZAPI****
            W noki co chwile reset ... ;]

[ Dodano: 2010-01-19, 00:53 ]
            i aparat o niebo lepszy

Skomentuj

Hmm budżet mały bo 600-650zl mam do wyboru ogolnie 2 telefony gora 3 dodam ze chce miec tylko wi-fi nie potrzebuje gpsów itp
              Nowa 5530XM, fajny fonik nie powiem ma to co chce.
              Uzywany Samsuung i780
              Ewentualnie uzywany SE W960i

Co do nokii z serii E, miałem kiedyś N-ke nie narzekam ale teraz mój samsung jest na tym samym szicie co nokie wiec nie bardzo mi sie to widzi chociaz 5530 i W960i mają symka ale jest on dziebko inny.

Skomentuj

Widzę, że wszyscy tutaj używają same "full- wypasy".
                Ja używam ponad 7-letniego Ericssona T65 i 6-letniego SE T610, ale też obecnie noszę się z zamiarem kupna czegoś nowszego,może mi coś doradzicie. Potrzebuję telefon głównie do korzystania z internetu poza domem, więc poszukuję takiego z UMTSem lub też i z HSDPA i dobrą baterią, żeby wytrzymała 8 godzin on-line. Z używanych w miarę tani jest SE K800i, a nowszych SE K770i, C702 lub LG KU 990i, KU970 Shine 3G. Nokie oraz klapkowce jakoś mi nie podchodzą.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartuś
                  Ja polecam samsunga g810 na symbianie, piekny telefonik.
                  W porownaniu do n95 rozni sie tylko tym ze brak mu sensoru ruchu. Ale po co to komu?\
                  Rozni sie jeszcze jedna rzecza. Mianowicie symbian w porownaniu do noki ZAPI****
                  W noki co chwile reset ... ;]

[ Dodano: 2010-01-19, 00:53 ]
                  i aparat o niebo lepszy
                  A N95 to na czym jest jak nie na symbianie 9.2 ? ;]

Skomentuj

N95 ma 64MB ram a G810 ma 128MB, moj i550 tez jest na symbianie i ma 113MB ram, procek 330MHz i Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI nie zauwazylem zeby sie mulil, nawi chodzi sprawnie, fajny telefon ale mi sie znudził, chce ktoś odkupic?? Mam jeszcze AVILE nóweczke za 400, jak ktoś chce. Ja mysle teraz czy 5530XM czy i780....
                    Mam zafanie do samsungów, ino ten mały wystwietlacz... 5530 lepszy wyswietlacz ma ale znów ten symbian...Plus to ze ma nowszego symka i Wi-Fi.

Skomentuj

Zamieszczone przez Patefil
                      SE K800i
                      jak Ci nie przeszkadza wielkość i cegłowatość ;]
                      LG KU 990i,
                      ODRADZAM ! Miał go kumpel który przesiadł się na i600 ;]
                      Generalnie żadnego taniego dotykowego LG!
                      Mają beznadziejną dotykowość przez którą można się zrazić do tego rodzaju telefonów...
                      No i plastiki są mocno średnie, telefon trzeszczy w łapach i nie sprawia wrażenia by wytrzymał choć te swoje 2 lata.
                      KU970 Shine 3G
                      Miałem, mechanicznie bardzo przyzwoity telefon, materiały niezłe, niestety małe możliwości.
                      No i po jakimś roku zaczęła się kasztanić taśma , więc lubił się sam wyłączać.

Zamieszczone przez Dawid-SS
                      Co do nokii z serii E, miałem kiedyś N-ke nie narzekam ale teraz mój samsung jest na tym samym szicie co nokie wiec nie bardzo mi sie to widzi chociaz 5530 i W960i mają symka ale jest on dziebko inny.
                      N-ki zupełnie mi się nie podobają, szczególnie te nowsze typu N95, a nawet N95 8GB, kiepskie materiały - szczególnie ten pierwszy, ciągle coś nie tak z softem, conajmniej raz w tygodniu reset, zwykle oczywiście w najmniej pasującym momencie itd.

Nowa 5530XM, fajny fonik nie powiem ma to co chce.
                      Uzywany Samsuung i780
                      Ewentualnie uzywany SE W960i
                      Wszystkie powinny sprostać, poszukaj konkretnych egzemplarzy na allegro.

[ Dodano: 2010-01-19, 15:39 ]
                      Zamieszczone przez Dawid-SS
                      Mam jeszcze AVILE nóweczke za 400
                      Będzie ciężko ;]
                      No chyba że biała - te chodzą drożej.

Skomentuj

Dzisiaj na wykładzie widziałem jedna dziewczyna miała samsunga i780 :) Tak na wygląd nawet spoko, jak po menu chodziła, smsa pisała to szybko reaguje itp. Gdyby nie była gruba i brzydka na pewno bym z nią porozmawiał o tym telefonie

Skomentuj

cudny90 dałeś teraz ostro hahaha
                          Hmm białe mówisz drożej...to moge kupić białą... Jeszcze nie mam telefonu ale moge mieć lada dzien.

Skomentuj

No to stało się :) Zostałem szczęśliwym posiadaczem Samsunga i600. Wyrwałem go za 210zł z dostawą pod dom gratis Dodatkowe ładowarki, słuchawki gwarancja ważna jeszcze przez 8 miesięcy. Stan idealny.

Jeszcze go nie rozpracowałem, bo to jednak trzeba trochę czasu poświęcić Jest o wiele mniejszy niż myślałem. Dzwoni się fajnie, smsuje też nieźle :) Chociaż do klawiaturki QWERTY się muszę przyzwyczaić

Skomentuj

U mnie stało się wczoraj.. zakupiłem Samsunga Avilę :) już esemesy się świetnie pisze :) na qwerty kciukami a reszte muszę rozpracować :)

Skomentuj

ploter, ile dałeś ? ;]
                                Zamieszczone przez cudny90
                                Chociaż do klawiaturki QWERTY się muszę przyzwyczaić
                                na początku wydaje się mała :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                  ile dałeś ?
                                  500zł (200zł za starą Nokię 6300, dopłaciłem 300zł) drożej niż na Allegro :P ale z gwarką, dodatkowym etui, i folią poliwęglanową :) pozatym ze sprzedwawczynią przypomniałem sobie stare dobre czasy (koleżanka z dawnych lat)

Zobaczymy jak dlugo bateria bedzie hulać :)

Skomentuj

500zł (200zł za starą Nokię 6300, dopłaciłem 300zł) drożej niż na Allegro :P ale z gwarką, dodatkowym etui, i folią poliwęglanową :) pozatym ze sprzedwawczynią przypomniałem sobie stare dobre czasy (koleżanka z dawnych lat)
                                    No to ja za nową dawałem 250zł i to jak była z ery = brak simlocka
                                    No i oczywiście pełna gwara i nie starsza niż 2 tygodnie.
                                    Jak dla mnie to mimo wszystkich znajomości dałeś się zrobić , szczególnie że z kumpli się nie zdziera...

Skomentuj

Nówka z ery....650zł

Zamieszczone przez takero
                                      Jak dla mnie to mimo wszystkich znajomości dałeś się zrobić , szczególnie że z kumpli się nie zdziera...
                                      U nich nówka 560 zł .... 60 zł taniej u znajomej :)

W przypadku abonamentu ERA to nawet za 1 zł :P na Allegro jeszcze taniej, ale telefonów na Allegro nie kupuję :)

Skomentuj

ploter, chyba nie zrozumiałeś mojego posta...
                                        No cóż - pocieszaj się dalej :)
                                        Nówka z ery....650zł
                                        Nówka w sklepie - 459zł :lol:

Skomentuj

Panowie co powiecie o motoroli F3?

Potrzebuję znowu telefon, który będzie długo baterię trzymał :)

Zastanawiam się nad motorolą F3, nokią 2610 i nokią 1600 :) Wszystkie podobno długo baterie trzymają.

Miał ktoś jakiś? :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X