Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamównie PCB do Uniampa ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

PW na pewno nie dochodzi bo w dalszym ciągu mam wiadomość w "do wysłania", jak zwykle trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać :???:

Skomentuj

Ja mam takie dwie... jak miałem sprawę do Irka to od razu doszło..

Skomentuj

Quester musi się zalogować żeby Wasze wiadomości doszły....

Skomentuj

Ale on się logował :( A PW nadal do wysłania.... Bo na profilu jest data ostatniego postu a wiadomość wysłana 2 dni przed...

Skomentuj

Z tego wynika ze PW do Questera zostało zablokowane. Trzeba czekać w każdym bądź razie :sad:

Skomentuj

Kurde to mi chyba szybciej będzie samemu zrobić... będzie 00% DIY bo przecież PCB jest na stronie...

Skomentuj

Też tak myślałem ale po ok 6-7 próbach z termotransferem zwątpiłem. Jeżeli nic nie wyjdzie z Questerem to spróbuje z "foto". Powoli zaczynam składać naświetlarke.

Skomentuj

hej
                  ja rezygnuje z zamówienia
                  sam sobie zrobiłem płytkę
                  metoda termotransferu
                  wyszła prawie idealnie ,aż w szoku byłem bo już dawno się w to nie bawiłem

Woldemort co ci tam nie wychodzi ?

Skomentuj

ma ktoś może do sprzedania pcb? potrzebuje jeszcze jedna sztukę jak ktoś chce sprzedać to niech pisze na PW

Skomentuj

Byłem dzisiaj u Questera, po powrocie z wakacji ma ogromną ilość pracy, zarówno tej zaległej jak i bieżącej, pracuje 5.00-20.00 i nie ma czasu by porozsyłać płytki. Taka sytuacja może się jeszcze utrzymać 1, góra 2 tygodnie.

Skomentuj

Poczekam nawet i 3 tygodnie jeżeli te płytki jeszcze są dostępne :mrgreen:

Skomentuj

Jeżeli Quester dalej byłby zawalony obowiązkami to mógłbym mu pomóc po sesji poprawkowej i powysyłać PCB, zniecierpliwienie u niektórych osób sięga zenitu, sam wiem jak to jest czekać z robotą bo nie ma części :)
                          Zamieszczone przez Woldemort
                          Poczekam nawet i 3 tygodnie jeżeli te płytki jeszcze są dostępne
                          Płytek w zapasie jeszcze trochę zostało :)

Skomentuj

Moze zrobic liste tak jak ostanio,zeby pozniej po powrocie Questera nie rzucili na niego z tymi płytkami,ja jestem chetny w zaleznosci ile jest dokladnie płytek jesli malo to na ok 2,3 sztuki,jesli duzo na ok 4,5 sztuk,wiec otwieramy liste:

1.kaman777(2-5sztuk)

Skomentuj

1.kaman777(2-5sztuk)
                              2.mari@n (1-2 szt jeśli będą w takiej cenie jak wcześniej )

Skomentuj

Zamieszczone przez mari@n
                                1-2 szt jeśli będą w takiej cenie jak wcześniej
                                Cena nie ulega zmianie, 8,00zł/szt + koszty wysyłki.

Skomentuj

1.kaman777(2-5sztuk)
                                  3.Woldemort (1-3 szt w zależności od dostępnej ilości)

Skomentuj

1.kaman777(2-5sztuk)
                                    3.Woldemort (1-3 szt w zależności od dostępnej ilości)
                                    4.Chilihead (2-3szt jeżeli dostępne)

Skomentuj

Uwaga
                                      Quester w tej chwili nie ma czasu na rozprowadzanie płytek po ludziach. W związku z tym zaoferowałem swoją pomoc i jestem odpowiedzialny za zaksięgowanie wpłat i wysyłkę płytek.
                                      Do dyspozycji jest 20 płytek. Cena i koszty wysyłki nie ulegają zmianie.
                                      Na razie proszę o dalsze deklarowanie chęci zakupu płytek.

Z racji małej ilości płytek będzie obowiązywać zasada "kto pierwszy ten lepszy".

Proszę o pilny kontakt na PW dwóch osób którym wcześniej nie zostały wysłane płytki (dla tych osób są odstawione płytki, nie ma się co martwić).

Skomentuj

Witam.
                                        Potwierdzam chęć zakupu 3szt.

Zamieszczone przez Quester
                                        za 1 szt. PCB -> 12,70 zł / 13,10 zł
                                        za 2 szt. PCB -> 20,85 zł / 21,55 zł
                                        za 3 szt. PCB -> 29,05 zł / 30,05 zł
                                        za 4 szt. PCB -> 37,05 zł / 38,05 zł
                                        za 5 szt. PCB -> 45,05 zł / 46,05 zł
                                        za 6 szt. PCB -> 53,05 zł / 54,05 zł
                                        za 7 szt. PCB -> 61,05 zł / 62,05 zł
                                        za 8 szt. PCB -> 69,05 zł / 70,05 zł
                                        za 9 szt. PCB -> 77,05 zł / 78,05 zł

Dane do przelewu:

Izabela Piotrowska
                                        Łódź
                                        nr rachunku: 18 1140 2004 0000 3902 3229 1027 (mBank)
                                        Tytuł przelewu: DIYAUDIO UniAmp - {nick na forum}
                                        Nadal obowiązuje?

Skomentuj

Zmienią się tylko dane do przelewu (jutro jeszcze idę na pocztę upewnić się czy cena wysyłki nie ulega zmianie, zważyć ile waży list z 1,2,3... płytkami, list w postaci koperty bąbelkowej a sama płytka owinięta w folię).

Teraz jest tworzona lista chętnych.
                                          W tej chwili wszystkie płytki mam u siebie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X