PW na pewno nie dochodzi bo w dalszym ciągu mam wiadomość w "do wysłania", jak zwykle trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać :???:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zamównie PCB do Uniampa ?
Collapse
X
-
Jeżeli Quester dalej byłby zawalony obowiązkami to mógłbym mu pomóc po sesji poprawkowej i powysyłać PCB, zniecierpliwienie u niektórych osób sięga zenitu, sam wiem jak to jest czekać z robotą bo nie ma części :)
Zamieszczone przez WoldemortPoczekam nawet i 3 tygodnie jeżeli te płytki jeszcze są dostępne
Skomentuj
-
Uwaga
Quester w tej chwili nie ma czasu na rozprowadzanie płytek po ludziach. W związku z tym zaoferowałem swoją pomoc i jestem odpowiedzialny za zaksięgowanie wpłat i wysyłkę płytek.
Do dyspozycji jest 20 płytek. Cena i koszty wysyłki nie ulegają zmianie.
Na razie proszę o dalsze deklarowanie chęci zakupu płytek.
Z racji małej ilości płytek będzie obowiązywać zasada "kto pierwszy ten lepszy".
Proszę o pilny kontakt na PW dwóch osób którym wcześniej nie zostały wysłane płytki (dla tych osób są odstawione płytki, nie ma się co martwić).
Skomentuj
-
Witam.
Potwierdzam chęć zakupu 3szt.
Zamieszczone przez Questerza 1 szt. PCB -> 12,70 zł / 13,10 zł
za 2 szt. PCB -> 20,85 zł / 21,55 zł
za 3 szt. PCB -> 29,05 zł / 30,05 zł
za 4 szt. PCB -> 37,05 zł / 38,05 zł
za 5 szt. PCB -> 45,05 zł / 46,05 zł
za 6 szt. PCB -> 53,05 zł / 54,05 zł
za 7 szt. PCB -> 61,05 zł / 62,05 zł
za 8 szt. PCB -> 69,05 zł / 70,05 zł
za 9 szt. PCB -> 77,05 zł / 78,05 zł
Dane do przelewu:
Izabela Piotrowska
Łódź
nr rachunku: 18 1140 2004 0000 3902 3229 1027 (mBank)
Tytuł przelewu: DIYAUDIO UniAmp - {nick na forum}
Skomentuj
-
Zmienią się tylko dane do przelewu (jutro jeszcze idę na pocztę upewnić się czy cena wysyłki nie ulega zmianie, zważyć ile waży list z 1,2,3... płytkami, list w postaci koperty bąbelkowej a sama płytka owinięta w folię).
Teraz jest tworzona lista chętnych.
W tej chwili wszystkie płytki mam u siebie.
Skomentuj
Skomentuj