dolphin123, to się jeszcze odezwę... Wszsytko zależy od tego czy do szkoły będe musiał jechać...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S...ja jestem normalny i sypiam tylko z moja dziewczyna :P
Kurde a chcialem wykupic pokuj na AS w tym roku ale sie posralo wiec moze na przyszly rok.
A ile osob chce przenocowac w wawce? To moge poszukac cos taniego.
Dla tych co pierwszy raz ida na AS moge tylko powiedziec ze posluchanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, jak sie uda zrobic po dwa zdjecia w kazdym pokoju to juz sukces. Jak sie ma konkretny pokuj to mozna go oblegac i wtedy cos sie poslucha ale wszystkiego niestety sie nie da. Duze prezentacje sa na konkretne godziny ale puszczaja swoja muzyke a wazne jest zajecie dobrego miejsca. W malych pokojach to tabuny ludzi sie przetaczaja wiec warunki odsluchowe raczej kiepskie. No i wiekszosc wystawcow nazeka na akustyke pomieszczen.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez irekDobra propozycja wiec jesli ona nie ma nic przeciwko to my bysmy tez chcieli
Zamieszczone przez irekKurde a chcialem wykupic pokuj na AS w tym roku ale sie posralo wiec moze na przyszly rok.
bo jakby nie patrzec to tam jest zawsze spora grupa DIYowcow. wiec mozemy zawsze pokazac cos ciekawego
irku, mam nadzieje ze tym razem sie spotkamy na AS(bede pewnie w sobote od rana)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.jakos chyba jako jedyny mialem rok temu identyfikator i nic mi to nie pomoglo
Zamieszczone przez irekDla tych co pierwszy raz ida na AS moge tylko powiedziec ze posluchanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, jak sie uda zrobic po dwa zdjecia w kazdym pokoju to juz sukces
Skomentuj
-
A ja nie miałem własnych płyt, ale akurat pan z akkusa miał Marcusa Millera "M2" i koncepcyjny wzmacniaczyk podłączony z usherami (8945a z 9950). Tam zagościłem na dłużej. Ale to było w 2007.
Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.ja juz tam bede od 6 rano :twisted:
Zamieszczone przez przemo-lukasProponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy
Skomentuj
Skomentuj