Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to bieda...

Skomentuj

no to widze ze nie bede az tak bardzo narzekal ze w tym roku mnie nie bedzie...
      a nie bede bo poprostu nie mam kasy :cry:

Skomentuj

na targach mało kto się wystawia teraz - moglem to zauważyć na music media. 1/3 dostawców w stosunku do roku ubiegłego i nikogo kogo chciałem spotkać. Wróciłem zniesmaczony do domu :neutral:

Skomentuj

No to nie zaluje ze sie nie wybralem do Krakowa a kusil mnie bilet ktory mi przyslali.

Zamieszczone przez Pawel S.
          a nie bede bo poprostu nie mam kasy :cry:
          To ja Ci pozycze. Choc 8godzin w pociagu to ja bym nawet nie chcial przezyc jakby mi doplacali :)

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
            o ja Ci pozycze. Choc 8godzin w pociagu to ja bym nawet nie chcial przezyc jakby mi doplacali
            dzieki za checi ale nie lubie miec dlugow a niestety juz mam :???:
            no i 8 godzin w pociagu jest w jedna strone. rok temu nie spalem 47 godzin :P

Skomentuj

Panowie a jak z noclegami ktoś coś wylukał niedrogo ?

Skomentuj

no i 8 godzin w pociagu jest w jedna strone. rok temu nie spalem 47 godzin :P
                Chyba przy takim zmeczeniu czlowiek jest bardziej wrazliwy wiec lepiej mu idzie wychwytywanie kiepsko brzmiacego sprzetu :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                  Panowie a jak z noclegami ktoś coś wylukał niedrogo ?
                  Gdybym jechał to u kolegi miałbym za free dla kilku osób ale raczej finanse na to nie pozwolą a i samemu też nie ciekawie tułać się przez pół Polski pociągiem...

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
                    samemu też nie ciekawie tułać się przez pół Polski pociągiem...
                    no bez sensu... :neutral:

Skomentuj

To tylko AS nie ma sie czym podniecac, ja jestem co roku bo mam blisko choc glownie wskakuje zeby zrobic po fotce w kazdym pokoju i to wszystko. Tylko raz nie bylem kiedy zwatpilem w sens i to ma kazdy ktos zajmuje sie wlasnym konstruowaniem kolumn. Dopuki podgladasz innych to jezdzisz a jak znajdziesz swoj kierunek to cie inni nie obchodza a nawet znajda sie tacy co ciebie zaczna ogladac. Bo tak to dziala. AS to czysty marketing i nie dajcie sobie wmowic ze to raj dla sluchaczy bo tam nic nie da sie posluchac, mozna tylko popatrzec.

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
                        i nie dajcie sobie wmowic ze to raj dla sluchaczy bo tam nic nie da sie posluchac, mozna tylko popatrzec.
                        W sumie to prawda... Bo muzyka która tam leci jest straszna :) Chociaż na upartego wszystko da się zrobić... Ale i tak jest za duzo ludzi...

Skomentuj

W niektórych pokojach coś tam sie da posłychać ale to sa wyjątki, zwykle tłok, słaba akustyka i g.. muza , jakieś żępolenia i jęki które po 2 godzinach robią wode z mózgu. A jak sie poprosi o kawałek z wieksza ilościa dynamiki i basu to sie jeszcze obrażą, że sie nie znasz na muzyce.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
                            A jak sie poprosi o kawałek z wieksza ilościa dynamiki i basu to sie jeszcze obrażą, że sie nie znasz na muzyce.
                            bez kitu :) na wielu sprzetach jak sie poprosilo o cos z wieksza dynamika to sobie nia radzilo i beka totalna czasem byla

Skomentuj

i na tym przykladzie widac bardzo dobrze kto maskuje swoje niedomagania a kto sie tego nie boi...
                              u tych co nie maja nic do ukrycia odrazu na wejsciu prosza o wlasne plytki...
                              a ci co sie boja ze kolumny sie wyloza puszczaja tylko swoje plytki :P

najlepiej bylo to widac rok temu u ruska na scanach i w sony
                              errorexe z kolegami mieli jakas swoja plytke czegos mlodziezowo-rockowego (nie mam pojecia co to bylo i jak to okreslic)
                              no i u ruska mimo bardzo szybkiej muzyki i naprawde wielkiego chaosu w muzyce brzmialo to bardzo czysto z wielka rozdzielczoscia poszczegolnych instrumentow itp...
                              a u SONY byl jeden wielki SZUM! :P
                              nawet 30s plyta nie gala bo kazalismy to wylaczyc zeby uszu nie ranic :P

Skomentuj

rok temu u ruska
                                Co to za tajemniczy ruski? Będzie w tym roku?

Skomentuj

Zamieszczone przez colcolcol
                                  Co to za tajemniczy ruski?
                                  To chyba ten od oberonów II na SS ,które według wielu na tym forum (w tym mnie) były najlepszymi kolumnami na poprzednim AS :)

Skomentuj

nie - oberony to RLS wiec polska firma :P

w jednym pokoju obok 16Hz byl polak z ruskiem

Skomentuj

no to 5.06 raniutko wyjazd ciapągiem i 11.15 w Wawie... :smile:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                        no to 5.06 raniutko wyjazd ciapągiem i 11.15 w Wawie... :smile:

no to 10,50 raniutko wyjazd tramwajem i jestem o 11 na audioszole :)))

Skomentuj

Witam też się zjawie w tym roku, wyjazd 21:20 i na 6:00 jestem na miejscu

Skomentuj

Czaruję...