Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dolphin123, to się jeszcze odezwę... Wszsytko zależy od tego czy do szkoły będe musiał jechać...

Skomentuj

W tym roku jestem na 200%. Do zobaczenia koleżanki i koledzy. :wink:

Skomentuj

Pomyślcie w tym roku szybciej o identyfikatorach.

Skomentuj

W 2007 mieliśmy logo ś.p. audiomani + nick. Sprawdziło się. Dzięki temu identyfikarowi dostałem materiały dla prasy. :wink:
          Więc może nie kombinujmy:

Tak na "szybciora" w "paincie". :mrgreen:

Skomentuj

Nooo,tylko logo forum wieksze i moze zostac.

Skomentuj

niech każdy sobie machnie na t-shircie markerem nicka i po sprawie :P

Skomentuj

i logo poprawic markerem bo sie troszke spralo :P (ale nie gotowalo w praniu :mrgreen: )

Skomentuj

jakos chyba jako jedyny mialem rok temu identyfikator i nic mi to nie pomoglo :P
                  Zamieszczone przez dolphin123
                  i logo poprawic markerem bo sie troszke spralo
                  ja bede w czarnej koszulce wiec markerem loga nie poprawie :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                    ..ja jestem normalny i sypiam tylko z moja dziewczyna :P
                    Dobra propozycja wiec jesli ona nie ma nic przeciwko to my bysmy tez chcieli :)

Kurde a chcialem wykupic pokuj na AS w tym roku ale sie posralo wiec moze na przyszly rok.

A ile osob chce przenocowac w wawce? To moge poszukac cos taniego.

Dla tych co pierwszy raz ida na AS moge tylko powiedziec ze posluchanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, jak sie uda zrobic po dwa zdjecia w kazdym pokoju to juz sukces. Jak sie ma konkretny pokuj to mozna go oblegac i wtedy cos sie poslucha ale wszystkiego niestety sie nie da. Duze prezentacje sa na konkretne godziny ale puszczaja swoja muzyke a wazne jest zajecie dobrego miejsca. W malych pokojach to tabuny ludzi sie przetaczaja wiec warunki odsluchowe raczej kiepskie. No i wiekszosc wystawcow nazeka na akustyke pomieszczen.

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
                      Dobra propozycja wiec jesli ona nie ma nic przeciwko to my bysmy tez chcieli
                      :lol:
                      Zamieszczone przez irek
                      Kurde a chcialem wykupic pokuj na AS w tym roku ale sie posralo wiec moze na przyszly rok.
                      wiem ze byla o tym mowa juz wczesniej... ale ile za taki pokoj?
                      bo jakby nie patrzec to tam jest zawsze spora grupa DIYowcow. wiec mozemy zawsze pokazac cos ciekawego

irku, mam nadzieje ze tym razem sie spotkamy na AS (bede pewnie w sobote od rana)

Skomentuj

jakos chyba jako jedyny mialem rok temu identyfikator i nic mi to nie pomoglo
                        Ja mialem koszulke diy i identyfikator;p

Zamieszczone przez irek
                        Dla tych co pierwszy raz ida na AS moge tylko powiedziec ze posluchanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, jak sie uda zrobic po dwa zdjecia w kazdym pokoju to juz sukces
                        W sobote tak, w niedziele jest juz lajt... malo ludzi, mozna sobie w sobote upatrzec jakies zestawy i wrocic w niedziele tak jak my to zrobilismy.

Skomentuj

Ja tez miałem identyfikator.

dokładnie tak jak Maxi pisze,jeśli ktoś chce tam czegoś naprawdę posłuchać niech zostaje do niedzieli,w sobotę upatrujemy sobie sprzęt a w niedziele przychodzimy go "posłuchać",wtedy nawet swoich płyt można.

Skomentuj

A ja nie miałem własnych płyt, ale akurat pan z akkusa miał Marcusa Millera "M2" i koncepcyjny wzmacniaczyk podłączony z usherami (8945a z 9950). Tam zagościłem na dłużej. Ale to było w 2007.
                            Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy.

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas
                              Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy.
                              ja juz tam bede od 6 rano :twisted:

Skomentuj

ja juz tam bede od 6 rano :twisted:
                                Stan w kolejke :P

Zamieszczone przez przemo-lukas
                                Proponuję zebrać się właśnie przed otwarciem AS w sobotę pod "Sobieskim". Jeśli ktoś przyjedzie po otwarciu najwyżej się zdzwonimy
                                Niektorzy pozniej dojada... np. my w zeszlym roku pozniej przyjechalismy, dlatego nas na "familijnym" zdj nie ma :(

Skomentuj

nie ma sensu na otwarcie przychodzić, godzinę później nie ma już kolejki, ew parę osób :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                                    Stan w kolejke
                                    wiem. tym razem nie przegapie kolejki i bede pierwszy :twisted:

Zamieszczone przez takero
                                    nie ma sensu na otwarcie przychodzić, godzinę później nie ma już kolejki, ew parę osób
                                    no ale jak ja juz bede po 5 w warszawie to co mam robic tyle czasu? :sad:

Skomentuj

to od 5 będziesz w kolejce stał ?

Skomentuj

Można by się umówić na konkretna godzinę i zebrać się w holu na dole lub przed hotelem (w zależności jaka pogoda będzie). Grupowe zdjęcie,chwila na pogaduchy i ustalenie czy się spotykamy gdzieś wieczorem.

Co do hotelu,mamy już jeden upatrzony.

Skomentuj

Możesz trochę Warszawę zwiedzić :P zacząć od Starego miasta, potem Plac Piłsudzkiego, Ogród Saski, w końcu PKiN i AS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X