Srajan nie pozostawił po sobie niczego poza tym, co odcisnęło się w naszej pamięci i na kartce papieru.
No i widać pan Pacuła sam się wygadał, co ten ich gość o tym pożal się boże Krakowskim Towarzystwie Spirytystycznym (jak mi wstyd, że Pacuła z Krakowa jest…) myśli i do czego ta ich kartka papieru mu się faktycznie przydała.
Nieczęsto się to zdarza, ale czasem jednak tak – przez pomyłkę wykasowałem wszystkie zdjęcia ze spotkania ze Srajanem. (…)Co zostanie? Paradoksalnie zapewne to, czego dziś nie cenimy, a więc papier, plastik, metal. Jak kartki o których wspomniałem, gdzie na jednej z nich jest namacalny ślad po Srajanie, że był, że się nam nie przywidziało.
Jak mówię, porównanie było „ślepe”, tj. słuchacze nie wiedzieli, która płyta została poddana demagnetyzacji i dejonizacji, a która nie. Wyniki zapisywaliśmy i na bieżąco komentowaliśmy.
Zamieszczone przez raven1985
Zobacz posta
Wybaczcie, musiałem

Yoshi_80, ty laiku, ignorancie wręcz. Przecież to oczywiste, że sprzęt bez podkładek antywibracyjnych pod odtwarzacz, wzmacniacz, kable głośnikowe, kable sieciowe itd. zagra o klasę gorzej niż z nimi. I jeszcze lepsze rezultaty uzyskamy dodając pod te podkładki następne podkładki i następne i następne. Przecież to jest oczywiste! A twój brak wiedzy wręcz bije po oczach, bo każdy wie, że to wszystko można sobie w d… wsadzić, jeśli w pokoju świeci się inne źródła światła niż żarówka, obowiązkowo 60W. Wszyscy już przecież wiedzą, że żarówki 60W grają najlepiej :cool:.
Skomentuj