Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poważne pytanie jednego z forumowiczów, z ałdiostereło rzecz jasna.:

Zamiast się prać po twarzach lepiej doradźcie mi jaką sieciówkę to wzmaka, a jaką do pre-ampa? Mogą być takie same?
    Odpowiedź:
    Nie. Muszą być dwie.
    Nic dodać, nic ująć :).
    http://www.audiostereo.pl/Zjawiska_V...88.html#bottom

Skomentuj

poziomem mi to bardziej elke przypomina ale dobre :thumbsup:
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W tym temacie jest więcej perełek.

Wygrzewać kable... coś w tym niestety jest, ale sądzę, że nie ma czegoś takiego jak kabel "już wygrzany". Ilekroć rozłączę sprzęt, celem np. przestawienia, zmiany sieciówki lub interkonektu, brzmienie "siada". I musi tak z dzień pochodzić zanim wróci do normy.
        No spadłem z tapczanu

Skomentuj

Jak ci ludzie dają sobie radę w życiu :) w codziennych obowiązkach , np.idąc do sklepu najpierw zakładają buciki chodzą w nich 2h a potem ruszają na zakupu bo przecież w wygrzanych butkach lepiej się chodzi :)

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez kac_zor Zobacz posta
            w wygrzanych butkach lepiej się chodzi
            Haha, zimą takie wygrzewanie obuwia w domu może doprowadzić do przegrzania, co objawia się swądem spalenizny

Skomentuj

Padłem

Skomentuj

I to wszystko zdążył napisać mając na tamtym forum w sumie dwa posty. No nie powiem, kulturka to tam panuje.

Skomentuj

nawet godziny debil nie wytrzymal

Skomentuj

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...85290#10185290

chłopak pyta co o tym inni sądzą, zechęcam tych co mają konto na elce do zmasowanego wjazdu na wątek

Skomentuj

jak mi nie znowu nie pokasują postów to sobie poczytacie :)

Skomentuj

no i zamkneli temat a zaczynało robić się ciekawie... :(

Skomentuj

a mozecie strescic o co chodzilo?

Skomentuj

Popatrz na samą konstrukcję, po niku widać że łepek ma 16 lat, w pewnym momencie ludzie zaczeli pisać że im się podoba, dają fajne, 10/10 itd. - takie typowe teksty z elektrody jak pojawia sie ciekawy projekt. Nawet moderator jeden podchwycił i dalej ciągnął ale inny moder - dj-MatyAS ukrócił zabawę :(

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                              Popatrz na samą konstrukcję,
                              nie moge - mam bana! :p
                              a niemoge zlokalizowac cookie od przegladarki :???:

---------- Post dodany o 21:20 ---------- Poprzedni post o 21:12 ----------

no dobra - zobaczylem na IE
                              no za ladne to to nie bylo :p
                              i chyba ja w wieku 16 lat ladniej robilem

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                                dj-MatyAS ukrócił zabawę
                                Pan dj-MatyAS albo jak ja go nazywam "didżej śledź" nie potrafi się bawić i chyba generalnie nie ma co robić w domu, tylko siedzi przed kompem i za przeproszeniem Przypierd....a się do każdego o byle gów...o :) A najpiękniejsze są jego wywody na czerwono... Chociaz ostatnio chyba się ciut opanował.

Skomentuj

Już się bałem że moderacja wszystkie wyczaiła i pokasowała ale nie
                                  Już niedługo- tekturowe trumny, papierowe garnitury, jednorazowe buty..... poszanowanie godności niebawem zagości. Już niedługo- tekturowe trumny, papierowe garnitury, jednorazowe buty..... poszanowanie godności niebawem zagości. Jak ogarnąć bezmiar abstrakcji na podstawie bieżących wydarzeń nie mających sensu, a będących jedynie marginalnie brudnym pojmowaniem własnego widzimisię i to przez pryzmat szkieł ograniczając szeroko pojęte horyzonty myśleniowe. Klapki na....oczy , zatyczki na uszy i ogarek na głowie, niech kto mądry zaprzeczy co władnym się zowie. Dzis piękność twą w całej ozdobie widzę i opisuje bo tęsknie ku tobie. Stary Audiofilu. Tys był jeden a ich był legion. Tys był nagi oni w lśniącym orężu. Wygłodniałe dzikie chordy barbarzyńsko upadłe moralnie. Teraz gdy pożarli cie nagiego głód ich mięsa ciągle wielki. Juz niebawem watahy nowe wzejdą by stare wilki niczym psy bezpańskie zagryźć. A wśród padliny ciała pogorzałe i smród wielki, acz smród przeminie i stanie się nadzieja. Nigdy nie nieś dumy ześ dobił związanego byka. Syf i wstyd. Oczywiście ...usunąć wpis... bezcenne
                                  Źródło: http://www.audiostereo.pl/hi-end-wci.../page__st__850

to już nie jest dyskusja, to już nie jest forum. to KONDOM MINIUM.

Skomentuj

A ja się dziwie czemu czytacie AS? No chyba, że dla polepszenia humoru :), bo sam tam byłem 4-9 razy w życiu.

Skomentuj

Przyznaje się że całego tematu nie czytałem, ale przydarzyło mi się coś takiego:

Głośniki w półdystansie :flapper::lol:

Skomentuj

To jest jakieś normalne polskie forum o tematyce audio? Oczywiście poza diyaudio.
                                        HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                                        CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                                        Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
                                          To jest jakieś normalne polskie forum o tematyce audio? Oczywiście poza diyaudio.
                                          Są właściwie trzy fora (te największe): AS - skrajnie lewackie, AH - skrajnie prawackie - oba również skrajnie hajendowe. Trzecie forum to diyaudio - skrajnie nastawione na audio i momentami skrajnie budżetowe - ale równocześnie ZDROWE

Jest jeszcze Elektroda ale to już większy zakres poruszanych tematów - tamtejsza tematyka nie jest tematyką stricte audio, więc pomijam w zestawieniu

Skomentuj

Czaruję...
                                          X