Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a tak z ciekawosci - o jakich kolumnach mowa? nadal stxy?

Skomentuj

Tak, f-200n.

Skomentuj

:o :lol: :thumbsup:

Skomentuj

Początek opisu nie wiem czemu skojarzył mi się z Kobietą ale taką suchą bez cycków i małą dupka :) nie wiem czemu :)
          Natomiast sam mam takie kable (kupione okazyjnie, używane, więc kroci za nie nie dałem ) i na moich kolumnach nie zauważyłem różnic , a na pewno tak poetycko nie potrafił bym ich opisać

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            Bas ... jest motoryczny, czas wybrzmienia jest niezwykle akuratny
            Ja może jestem zbyt mało inteligentny z "audio sztuki" żeby to zrozumieć więc może mi ktoś to przetłumaczy.

Skomentuj

Zamieszczone przez infinity Zobacz posta
              Uff... trzeba pamiętać, że prąd płynie z plusa do minusa (a w zasadzie odwrotnie :P) więc patrzcie na polaryzację, żeby nie obrócić przewodu niezgodnie z oznaczeniami :lol:
              Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              ciekawe teorie... jak fajnie maja ci co nie znaja podstaw teoretycznych
              Trzeba chyba poprosić "woźnego" o taga [sarkazm] :cool:

Skomentuj

"Nie wiem dlaczego ludzie piszą że ta vifa gra bardzo dobrze jak dla mnie w bezpośrednim porównaniu do STX gdwk 10-250 AWX) Vifa dx25 klęka przed nim na kolana.A że miałem możliwość posłuchania przez chwile AWX z GDN 15/40 Tonsila to śmiało mogę powiedzieć że nie słyszałem lepszego połączenia (Nie sttety z tego co wiem nie ma do nich zwrotnicy)"

Elektroda

Skomentuj

przeciez od dawna bylo wiadomo ze dx25 nie zachwyca...
                  no ale z ta zwrotnica to zaszalal

Skomentuj

Bogowie.

---------- Post dodany 01.02.2014 o 18:03 ---------- Poprzedni post 31.01.2014 o 16:42 ----------

No i takie kwiatki:

Więc po co np 4mm(i czasami więcej) na woofery i większe wartości niż 1,5 na sekcję mid/tw?
                    I nie jest to absolutnie żadna zaczepka, a pytam zupełnie poważnie, jakie są zalety większych średnic kabli głośnikowych, niż klasyczne 1,5 i 2,5. ?
                    a np, po by żeby delikatnie zmienić charakterystykę, tak kabel 0,75mm kw jak i np 4mm przeniesie, tylko z delikatnie inną charakterystyką, wytłumaczę Ci to łopatologicznie, jeśli np woofer ciągnie mułem, możesz wtedy zastosować mniejszy przekrój kabla po to a żeby nie szedł w niższe częstotliwości aż tak bardzo,(chociaż więcej może zrobić po prostu inny przewód) jęsli np woofer gra mocno średnim basem można delikatnie naciągnąć charakterystykę wrzucając przewód o większym przekroju, często ten sam kabel rodzaj miedzi ten sam typ skrętki inaczej zagra w przekroju 2x2,5mm a inaczej w przekroju 2x5mm
                    Last edited by lklukasz; 01.02.2014, 18:38.

Skomentuj

przeciez dokladnie to samo lklukasz wklejal
                      post #777

Skomentuj

Dan słabo trybi
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dzisiaj w firmie przeszedł do mnie klient z zapytaniem/kupnem czy może posiadam "wtyczkę flash player" :lol: początkowo nie załapałem, ale po chwili nie mogłem powstrzymać się od śmiechu
                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

"STX FX-300 oferują najwyższym poziom jakościowy jeżeli chodzi o technologię, projekt zwrotnicy oraz jakość materiałów niespotykanych nawet w kolumnach do 10 tyś zł.''

Ja pierdziele, co za głupoty...
                            I weź tu nie pomyśl o naganiaczach.

Skomentuj

A teraz bierzemy głęboki wdech i czytamy

Skomentuj

"STX FX-300 oferują najwyższym poziom jakościowy jeżeli chodzi o technologię, projekt zwrotnicy oraz jakość materiałów niespotykanych nawet w kolumnach do 10 tyś zł.''
                                Czy to Audio Video?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                  Czy to Audio Video?
                                  AS.

Skomentuj

"Dzisiaj zauwazylem ze w jednej z moich sluchawek (sony mdr-v150), a dokladniej w lewej dzwiek jest jakby gluchy..."

Głuchy dźwięk
                                    ...a jak się zepsuje telewizor, to obraz będzie niewidomy :lol:

Skomentuj

A teraz bierzemy głęboki wdech i czytamy

Wisisz mi za czyszczenie laptoka oplutego kawą No miał ktoś wenę..

Skomentuj

Audiovoodoo....

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2750830.html

Skomentuj

mechanizm opuszczania szyb ford fiesta wersja dzi 96 rok 3 drzwiowy lewy mi się zepsul elektruka zajmuje się tym pan
                                          pisownia oryginalna!
                                          I jak tu rozmawiac z takimi ludzmi? :blink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X