Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tylko CA

Co do Yoshiego to robił zwrotkę do mojego projektu i co jak co ale uczciwie mnie potraktował

Skomentuj

gdzie dwóch się bije tam chińczyk korzysta (ewentualnie pejs importer chińskiego dziad)

czytając treść wojenki nie sposób zauważyć że zaczął tę Yoshi pisząc o kolumnach stx komputerowe itd. nie mając z nimi do czynienia tym bardziej że kto jak kto ale admin nie powinien wydawać ocen bez osobistego testu.
      Internet jest mieczem obusiecznym dlatego nie dziwię się kontry ze strony stx na innym forum bo nie wierzę w prawdziwość tamtych wypowiedzi.

Kurcze blade ale powiedzcie jak wytłumaczyć fakt: w tym Audiovideo co roku są dziesiątki recenzji kolumn, jak tylko pojawił się test po raz pierwszy STX to nagle wybucha wojna. Komu zależy na zjechaniu STX?

Skomentuj

Dla mnie po pierwsze wiarygodność testów z pism czy czegoś jest czasami poniżej krytyki:) Czysta komercja. Jak się zapłaci pismakom to wszystko jest w stanie grać, bo taką mam opinię już.

Skomentuj

Co ja o tym sądzę? Z tego co wiem,co czytam na forum i słyszę od innych,STX nikomu nie płaci za wypisywanie rzeczy "byle tylko na plus dla STX-a". Firma wie że to do niczego nie prowadzi,i nawet sami widzicie (po tych właśnie postach) że są to posty beznadziejnie głupie,pisane przez laików.

Zobaczcie co reprezentuje sobą Sound Wave,pokaże produkt,wyjaśni dlaczego tak a nie inaczej,opowie o technologi,o produkcji... Firma powinna być mu wdzięczna ponieważ przedstawia firmę w dobrym świetle,ale nie robi tego jak te inne kmioty: "STX jest najlepszy i ch..."

Ci ludzie którzy piszą takie rzeczy,to jacyś fanatycy robiący tylko pod górkę firmie,prawdopodobnie mają siano zamiast mózgu.

Skomentuj

A co, admin tez człowiek, swojego zdania mieć nie moze ? . Ehh panowie, każdy kto siedzi troche w tym temacie to wie co z czym sie je. A moze jednak polska to kraj cudow, poczynajac od tych Tuskowych po hi end za 1200zł brutto kończąc? CCC - cena czyni cuda hehe

Co do tego tematu z AS to szkoda nawet kompentowac :)

Skomentuj

Masz rację SW akurat podnosi zaufanie do do firmy.

Skomentuj

marian uwierz, te artykuly w gazetach są sponsorowane. Tak sie to odbywa w każdej branży, artykuly to pestka, standard. Takie rzeczy dzieją sie również przy wszelkiego rodzaju nagrodach na targach, konkursach, tytułach "teraz polska" itp. Wszystko jest ustawione i umowione juz wczesniej. Nikt nie ma interesu zeby podcinać gałąź na której siedzi.

Skomentuj

To prawda!
                  Zobaczcie ile i jakich plebiscytów powstało ostatnimi laty. I wszystkie maja nazwę gazety/stacji telewizyjnej/radia w nazwie. Rozdają nagrody sobie i dla ludzi z nimi związanych.
                  Przecież nawet szkoda tego oglądać a już napewno szkoda czasu sie w tym zaglebiac.
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A moze jednak polska to kraj cudow, poczynajac od tych Tuskowych po hi end za 1200zł brutto kończąc? CCC - cena czyni cuda hehe
                    Yoshi jak dla mnie nadal przeginasz i dowalasz STX.

Skomentuj

Ale Yoshi w tym przypadku ma rację :)

Skomentuj

A to jedyna słuszna droga to obrona stx'a przez fanatyków, którzy bardziej mu szkodzą niż pomagają?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
                          Nie wiem jakie powiązania mają ci ludzie (osoba) z STXem, ale taka postawa mnie na pewno nie zachęci do zakupu czegokolwiek u tej firmy. Gdyby to raz się zdarzyło, ale sprzeczki o STX są zbyt często.
                          Początkowo również miałem wrażenie, że Koralzloty (czy jak mu tam) i reszta, to jacyś pracownicy STXa, czy coś w tym stylu, którzy w jakiś tam sposób chcą podnieść notowania firmy... Ale patrząc na ich twórczość nie zdziwiłbym się, gdyby okazało się, że to jakiś niezwiązany z nimi "organ", który przedsięwziął sobie za cel zawoalowane robienie im czarnego PR. Przecież te ich wpisy są... zresztą co tu komentować, wystarczy poczytać.

---------- Post dodany o 01:04 ---------- Poprzedni post o 01:02 ----------

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                          te artykuly w gazetach są sponsorowane. Tak sie to odbywa w każdej branży, artykuly to pestka, standard. Takie rzeczy dzieją sie również przy wszelkiego rodzaju nagrodach na targach, konkursach, tytułach "teraz polska" itp.
                          Świetnym przykładem może być np nagroda Gazele Biznesu, którą dostaję się za... po prostu kupuje się ją za odpowiednią sumę

Skomentuj

Dobre produkty same się bronią.

Skomentuj

Dobre produkty same się bronią.
                              dokładnie tak. i nie musi administrator tego forum dorabiać na chama ideologii. Pan Yoshi chyba się starzeje.

Skomentuj

Ludzie mają to do siebie że w ich mniemaniu to co posiadają jest najlepsze i będą tej tezy bronić zawzięcie i za wszelką cenę nawet nie zdając sobie sprawy z jaką szkodą działają dla firmy.

Czasopisma audio też muszą zarabiać. Najczęściej za dobry artykół nie płaci się w gotówce tylko wykupuje się reklamę w danym czasopiśmie. Takie są zasady rynku.

Rozmawiałem kiedyś z jednym z recenzentów w jednym z pism audio. Na pytanie czy chodzi na jakieś koncerty filharmonii czy jazzowe, czy obecuje z muzyką na żywo odpowiedział że... Nie. To na jakiej podstawie może oceniać brzmienie kolum? Bazuje tylko i wyłącznie na swoich prywatnych preferencjach i odczuciach.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                  I tym Świątecznym Akcentem wracamy do tematu!
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

wypróbuj raczej pojedynczy przewód, a nie obarczoną błędami różnej długości przewodników plecionkę
                                    Nawet nie muszę pisać skąd...

Skomentuj

Temat tyczy się obudowy z betonu. "Czy będzie dobra?"
                                      Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                      No będzie to sztywne i ciężkie...
                                      Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                      Więc jako materiał mógłby być znacznie lepszy.
                                      Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                                      Lepiej zbudujcie sobie z klocków lego jak wam się nudzi
                                      to mi się spodobało że HEJ

Skomentuj

Turlam się po podłodze

"Te dwa wymiary tzn 51,8 i 51,6 są złe. Zasada w projektowaniu jest taka, że wymiary boków w obudowie nie mogą byc takie same. 2mm różnicy to jest za mało "

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...a457f77ab72015

Skomentuj

a to mi bana dali ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X