Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ściszam, a tu głośniej

Skomentuj

"Bass, like sex, is something young men desire to excess. "

Znalezione na diyaudio.com
      Całkiem trafne porównanie

Skomentuj

Waloos idziesz na rekord w off-topie :/

Bas to jest cos co powoduje, ze stajesz widoczny wsród innych audiofili
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          Odradzam ten projekt!
          Z jednego ważnego powodu - brak porządnej zwrotnicy!
          Zamieszczone przez szczupak99
          Nawet jeżeli nie ma porządnej zwrotnicy, to kolega chyba może zrobić lepszą. Co w tym trudnego?
          elektroda :/

Skomentuj

Zobaczcie jaki pogrom robią te małe kolumienki na 20cm średnio-niskotonowym głośniku :) to trzeba usłyszeć. Nie podoba się? To wypierdalaj! Bas było czuć na klacie. Napęd Polski 2x20w :)
            Krótko zwięźle i na temat :)
            Wygląda na to, ze któryś z nas ma zaburzoną percepcje "pogromu" albo ja albo on :)

źródło:

Skomentuj

Chyba ogrom znieksztalcen, a nie pogrom :P Stara nokia jako zrodlo, dramatyczna unitra i sprochniale tonsile, a wies tanczy i spiewa.

Skomentuj

Te tonsile nie były takie zle :)
                Swego czasu
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

też je miałem na szafie jakieś 15 lat temu:razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                    też je miałem na szafie jakieś 15 lat temu
                    Hmm ciekawa zabudowa :P hehe

Skomentuj

Wy uważacie tonsile za syf to nie wiem co wg was ładnie gra. Ja mam ZgP 25-8-585 na oryginalnym zawieszeniu i grają za***iście!

Skomentuj

Tonsil jest dobry na początek, zawsze lepszy od VoiceKraftów i innych wynalazków z Chin.

jednak apetyt rośnie w miarę jedzenia i z czasem każdy zmienia sprzęt.
                        Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez djbartek Zobacz posta
                          Wy uważacie tonsile za syf to nie wiem co wg was ładnie gra. Ja mam ZgP 25-8-585 na oryginalnym zawieszeniu i grają za***iście!
                          Przejdz się do jakiegoś salonu audio i jeśli nie masz wypaczonego słuchu to będziesz chciał wyrzucić swoje kolumny przez okno.

Skomentuj

Jak to domowy nie samochodowy? Z tego co widzę głośnik ma opór 4 ohm.
                            strefa CA

Skomentuj

Oczekuje Niskiego zejścia, dobrego GŁĘBOKIEGO kiku
                              bardzo precyzyjnego zimnego brzmienia do muzyki hip hop. Powiem od razu że nie szukam ciepłego brzmienia bo nie słucham techna tylko hip hopu.
                              brak sil na opisanie tego :(

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2606319.html

Skomentuj

Pierwszy zerowy wpis na forum... :)
                                http://diyaudio.pl/showthread.php/21...l=1#post360499

Skomentuj

Wydaje mi się, że to jakiś BOT. Na innych forach także dwa dni temu się zarejestrował ktoś/coś z takim nickiem. Na jednym z forów napisał nawet identycznie brzmiący wpis.
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

sadzac po mailu, to jakis TROLL ;-)
                                    uwalimy jak bedzie zawadzac

Skomentuj

Cały temat jest świetny, "niezwykły 17-sto latek" który "wszystko już wie":

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2612750-0.html

W takich sytuacjach zaczynam ciągnąć za uszy, a jak delikwent się nadal upiera to zaczynam być niemiły.
                                      Co innego jak by pisał że to jego pierwsza konstrukcja i ma jeszcze słabą wiedzę... ale jak widać gość "już wszystko wie".
                                      A jego filmy? no cóż, sami zobaczcie:

Skomentuj

elektroda - i wszystko jasne

ciekaw jestem co by powiedzial jakby dal im tyle mocy ile trzeba
                                        na 50w u mnie jakos nie chcialo to rewelacyjnie grac :p

Skomentuj

współczuje jego sąsiadom, kilka domów dalej też mam takiego dj'a bez słuchawek, tylko on to raczej disco z pola woli

Skomentuj

Czaruję...
                                          X