Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Już mogę? To teraz ja coś mam. Stare ale jare. http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...c973da1b209380
    I następny: http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...c973da1b209380
    Prawda jest taka, że to moje zdjęcia i na 1 kwietnia wkleiłem dla jaj autentyczne konstrukcje młodego pasjonata - i proszę mnie nie posądzać o pomoc w ich budowaniu!
    Opisy powalają:)
    Zdrowego śmiechu życzę!
    Last edited by Sonik; 23.11.2012, 21:31.

Skomentuj

Gałki mi wypłynęły od oglądania Bardzo fajne konstrukcje ale, jak to ktoś na elektrodzie napisał - "widac zdolnosci manualnych ani ambicji na schludnosc to ty nie masz "

Łoż w mordę a stroboskopie obcięta suszarka! Co tu się wyrabia, nie mam pytań

Skomentuj

Perełka naszego mistrza,Comandante W:

Pogromco Mitów, sztuka kręcenia bata surowo przestrzega przed sięganiem po co poniektóry materiał.

Skomentuj

Ponoć żwirek dla kota świetnie poprawia precyzję i lokalizację sceny. Skoro jest kot, to naturalnym następstwem są myszy (Entreq Vibbeater Maxi): http://allegro.pl/entreq-vibbeater-m...855087088.html za jedyne 950PLN:

Myszy.jpg

Instrukcja użytkowania:

Myszy cd..jpg

Patrzcie, to takie ekskluzywne myszy, z krawatami, do hi-endu.

Cytat z opisu:
          Poprawia precyzję lokalizacji, dynamikę, dokładność i zróżnicowanie basu, znikają ostrości, słychać więcej pogłosów i akustyki nagrania. Na prawdę, kto raz założył to na kolumny to już nie chce ich oddać.
          Może i czasem warto założyć, ale preferuję bez .

Skomentuj

Myszony :razz: chcę takie w przyszłości zrobić,tak po prostu,podobają mi się :)

Skomentuj

Elektroda
              Pytanie: "Mam pytanie odnosnie wzmaka a koncowki mocy , Czym one sie różnią ?? I po co jest koncówka i do czego ja podpiąć? "
              Odpowiedz:
              "Różnią się zasilaniem np. 12v to samochodowe lub 2x12v można podpiąć TDA2040 jest to przyjemna końcówka spełniająca normy Hi-Fi mocom ilością zniekształceń. Końcówka mocy służy do wzmacniania sygnału np. z mp3. Służe pomocą na gg 7449•••."

Skomentuj

Też coś mam,oczywiście z Elektrody :)

Pytanie: "Mam pytanie potrzebuje kolumny do głośnika Boschmann G-5532s ale nie wiem jakie wymiary powinna mieć jeżeli ktoś się na tym zna to prosił bym o pomoc."

Odpowiedź: "Głośnik jest samochodowy, więc jest przystosowany do grania na "wolnym powietrzu" (bez budy)."

:lol:

Skomentuj

a mnie zbanowali za brak kropek ;]

Skomentuj

Pawel, bo jak ktos nie ma nic madrego do powiedzenia to sie czepia ortografii, poprawnosci jezykowej itp.

Skomentuj

A że moderatorzy na elce są niedouczeni...

Skomentuj

Hehe... uważajcie bo tutaj jest ich minimum dwóch
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Każdy wie o kogo chodzi :) Ja nie mówię że wszyscy są be, ale niektórzy zwyczajnie zaniżaj poziom tamtego forum.

Skomentuj

W większości zaniżają go tępe odpowiedzi do głupich pytań.
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

no ale co sam przemo-lukas moze zrobic? 3x za mna sie wstawial! az go przeglosowali

Skomentuj

Zapomniałeś o dan'ie i reszcie bandy
                                Starają sie podnieść poziom.
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

dan siedzi w domowym audio?
                                  wydawalo mi sie ze w dziale CA

Skomentuj

W ca
                                    Ale o poziomie forum świadczą wszystkie działy a nie tylko wybrane.
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jakieś oczernianie Yoshego po sprzeczce o StX: http://www.audiostereo.pl/zwrotnice-...oga_99709.html

Skomentuj

Haha...

Żenada!

Szkoda gadać.

Widzę, ze kolega potrzebuje bana!
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie wiem jakie powiązania mają ci ludzie (osoba) z STXem, ale taka postawa mnie na pewno nie zachęci do zakupu czegokolwiek u tej firmy. Gdyby to raz się zdarzyło, ale sprzeczki o STX są zbyt często. Jakoś obrońców Tonsila nie pamiętam, a 20/80/2 i 13/40/2 + 10/80/7 z sentymentem wspominam. Tak się tylko zastanawiam.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X