Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hehe, elektroda. Może tylko 10% postów jest wartościowych. Aż się dziwię - mi się nie chciało robić nowego zdjęcia to od razu wywalili, a tu taka ignorancja. Jedno zdanie jest pewne:
    "Dobrze mówili że na elce buraki są krytykujacy konstrukcje koniec tematu :P"

Skomentuj

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
      Jedno zdanie jest pewne:
      Nie prawda, to zależy od konstrukcji, gdy jest kiepska to się ją krytykuje a dobre pochwala... a zauważ jaki poziom konstrukcji jest na elce (osób tylko z elektrody, nie wliczając w to ludzi z DIYaudio, którzy też tam pokazują konstrukcje, ale się nie udzielają w innych tematach) a jaki na DIYaudio. Wtedy można dojść do wniosku że większość konstrukcji jest krytykowana, bo jest po prostu kiepska.

Gość nazwał mnie burakiem bo się zezłościł że nie został pochwalony tylko zjechany, ale to również dzięki jego braku skromności i wychwalania się jaki to On niby nie jest elektronik.

To mi przypomina akcję z przed dwoma laty :)

Skomentuj

Hehe, przypomina mi trochę temat subwoofera w obudowie od pralki, no może tam akurat wszyscy byli w miarę mili :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          To mi przypomina akcję z przed dwoma laty
          :o
          ale wiocha :o

Skomentuj

Nie prawda, to zależy od konstrukcji, gdy jest kiepska to się ją krytykuje a dobre pochwala... a zauważ jaki poziom konstrukcji jest na elce (osób tylko z elektrody, nie wliczając w to ludzi z DIYaudio, którzy też tam pokazują konstrukcje, ale się nie udzielają w innych tematach) a jaki na DIYaudio. Wtedy można dojść do wniosku że większość konstrukcji jest krytykowana, bo jest po prostu kiepska.

Gość nazwał mnie burakiem bo się zezłościł że nie został pochwalony tylko zjechany, ale to również dzięki jego braku skromności i wychwalania się jaki to On niby nie jest elektronik.

To mi przypomina akcję z przed dwoma laty :)

Goś wyjątkowo niecierpliwy, w 2 minuty to nawet pogotowie ratunkowe nie przyjedzie

Skomentuj

Zgodze się ze Zg to dobra seria
              znowu elektroda

Skomentuj

Pompa podciśnienia do -5 barów http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2617714.html:biggrin:

Skomentuj

Musze to dyrektorowi pokazac - takich technologii to u nas nie maja

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    znowu elektroda
                    Seria "zestaw głośnikowy" ;p
                    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Witam
                      Mam pytanie dotyczace nadajnika. Od czego w takim nadajniku zalezy ilosc rezystorow, kondensatorow i innych czesci i ich rozmieszczenie na plytce ? Rezystory wiem ze mozna policzyc z prawa ohma. R=u/i ale w tym wypadku jak bym chcial to policzyc co mialbym wstawic za I ?
                      nie z elektrody :)

Skomentuj

Aukcja:
                        http://allegro.pl/show_item.php?item=3439673254

Moje zapytanie:
                        "Czy problemem jest uruchomieni miniwieży i sprawdzenie czy jest sprawna? Jestem zainteresowany zakupem, ale interesuje mnie tylko sprawny sprzęt."

Odpowiedź...
                        "Jeżeli jest pan zainteresowany zakupem, możemy spróbować sprawdzić wieżę, jeżeli będzie sprawna wiąże się to z podniesieniem ceny."

To są jakieś jaja...

Skomentuj

Obie wieże są sprawne "inaczej",jeśli sprzedający poradził sobie z wystawieniem aukcji to tym bardziej dał by radę aby włożyć wtyczkę do "gniazdka":)

Skomentuj

Gość wie że są niesprawne, gdyby były sprawne wystawił by pewnie za więcej.

Skomentuj

A jaki problem to sprawdzić? Po prostu chciał szybko wystawić, myślał że mu szybko zejdzie a przy tym jeszcze nie będzie zwrotu, bo mogło być uszkodzone, bo w aukcji jest napisane Panie, że nietestowane.. :)

Skomentuj

Gość wie że są niesprawne, gdyby były sprawne wystawił by pewnie za więcej.
                                Identyczna sprawa z oscyloskopami, 80% używanych jest "niesprawdzana bo nie potrafie" ;p
                                Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

No ale ja chcę zmostkować kanały jednego TDA7294 aby uzyskać więcej mocy.
                                  elektroda :???:

Skomentuj

Ale, ze jak?
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

perpetuum mobile przy tym sie chowa - on bierze cos co nie istnieje!

Skomentuj

No ale co z tego "przecież dobrze gra"

Moj ulubiony tekst z forów i
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

(:
                                          http://www.audiostereo.pl/audiostere...l#entry2905247

Skomentuj

Czaruję...
                                          X