Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telewizor LCD 37'' do 2500 zł jaki polecacie ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JAREK, tylko że LF2510 to starszy generacyjnie model, tania seria równoległa z LG i później LH. Odblokować się da, trudne to nie jest i sam chciałem kupić LH3000, ale w razie gwarancji mają prawo odmówić naprawy, bodajże seria 5000 albo 7000 udostępniała filmy bez kombinacji, a w Samsungu masz to od najniższego modelu. Teraz nowym modelem odpowiednikiem serii C są modele LD, a te optyka nie mają. Nie mówię, że są zła te telewizory, ja bardzo chętnie LG bo są dużo ładniejsze według mnie, ale po co kombinują, i dla mnie toslink musi być. Jako ciekawostka, na Ukrainie LF2510 są dostarczane z Rosji, mój klient kupował je u nas bo są tańsze, a do tego lepiej wykonane i ze znacznie lepszym obrazem niż te rosyjskie! Samsungi i LG brał czasem po 10 sztuk, czasem po 30, żaden nie wrócił na sewis (a gwarancja była PL).
    Panasonic nie potrafi wysłowić się w kwestii Viera Link, piszą filmy i zdjęcia, ale w specyfikacji cisza, jakie formaty itp. AVCHD nie udało mi się ani razy przekonwertować.

csbiczek, C530 to chyba będzie najlepszy zakup w tej cenie, 32 albo 37, choć równie dobrze może spisywać się LG 32/37LD450. Na stronie Samsunga jest informacja, że filmy z USB są obsługiwane, wbrew temu co podawali w marcu, kiedy wchodziły na rynek. Tym bardziej warto!
    ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

amdr, czyli dziś jadę po niego :twisted:
      Zamieszczone przez amdr
      Na stronie Samsunga jest informacja, że filmy z USB są obsługiwane, wbrew temu co podawali w marcu, kiedy wchodziły na rynek. Tym bardziej warto!
      gość w sklepie mówił że ma takiego samego w domu i z usb chodzą filmy cacy:)

[ Dodano: 2010-08-13, 17:53 ]
      No i TV zakupiony, wieczorem wrócę to obadam temat czy tv spełnia moje wymagania :mrgreen:

Skomentuj

ja tez dzis kupilem LE32C530 tez za 1550 i csbiczek, gratuluje zakupu , filmiki chodzą ładnie, jeden teledysk fullhd mi sie tylko ciął ale laptop nawet go nie ruszył, ma wyjscie na słuchawki i juz gra pod wzmakiem :)

Skomentuj

I jak wrażenia? Rozmiar OK, czy macie wrażenie, że większy by był lepszy? Ja też się zbiorę na dniach, a co :)
          ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

amdr, moje wrażenia będą ok 22 dopiero bo teraz w pracy siedzę a tv czeka w bagażniku :wink:

Skomentuj

dla mnie rozmiar w sam raz, mam 2,5 metra na razie do niego ale niedlugo bede mial tylko 2m wiec powinno być ok, do większego w tym sklepie w którym brałem musiałbym doplacić 400zł więc niebyło to opłacalne teledyski w fullHD wyglądają na nim świetnie Napisy do filmów chodzą z polskimi znakami tylko trzeba w opcjach pogrzebac, a instrukcja do niego jest gruba jak harry potter ogólnie jestem mile zaskoczony tym TV bo wziąłem go z zastrzeżeniem że będe mogl oddać go jeszcze dziś ale jednak zostaje :)

Skomentuj

Tv odpalony, wrażenia pozytywne, choć chyba mógł być większy :twisted:

[ Dodano: 2010-08-15, 18:30 ]
                To się ku..a nacieszyłem... Tv nie chce mi się włączyć, po włączeniu do prądu pali się czerwona lampka, po naciśnięciu na pilocie ,,power" miga 5 razy i zgasa, nie ma charakterystycznego dzwięku przy uruchamianiu i jest kompletna ciemność na ekranie... Ma ktoś jakiś pomysł? Tak z ciekawości, czy jeśli pójdę do nich i zarządam zwrotu gotówki(nie minęło 7dni od zakupu) to czy mi zwrócą ją czy mogą odmówić?

Skomentuj

Czaruję...
                X