JAREK, tylko że LF2510 to starszy generacyjnie model, tania seria równoległa z LG i później LH. Odblokować się da, trudne to nie jest i sam chciałem kupić LH3000, ale w razie gwarancji mają prawo odmówić naprawy, bodajże seria 5000 albo 7000 udostępniała filmy bez kombinacji, a w Samsungu masz to od najniższego modelu. Teraz nowym modelem odpowiednikiem serii C są modele LD, a te optyka nie mają. Nie mówię, że są zła te telewizory, ja bardzo chętnie LG bo są dużo ładniejsze według mnie, ale po co kombinują, i dla mnie toslink musi być. Jako ciekawostka, na Ukrainie LF2510 są dostarczane z Rosji, mój klient kupował je u nas bo są tańsze, a do tego lepiej wykonane i ze znacznie lepszym obrazem niż te rosyjskie! Samsungi i LG brał czasem po 10 sztuk, czasem po 30, żaden nie wrócił na sewis (a gwarancja była PL).
Panasonic nie potrafi wysłowić się w kwestii Viera Link, piszą filmy i zdjęcia, ale w specyfikacji cisza, jakie formaty itp. AVCHD nie udało mi się ani razy przekonwertować.
csbiczek, C530 to chyba będzie najlepszy zakup w tej cenie, 32 albo 37, choć równie dobrze może spisywać się LG 32/37LD450. Na stronie Samsunga jest informacja, że filmy z USB są obsługiwane, wbrew temu co podawali w marcu, kiedy wchodziły na rynek. Tym bardziej warto!
Panasonic nie potrafi wysłowić się w kwestii Viera Link, piszą filmy i zdjęcia, ale w specyfikacji cisza, jakie formaty itp. AVCHD nie udało mi się ani razy przekonwertować.
csbiczek, C530 to chyba będzie najlepszy zakup w tej cenie, 32 albo 37, choć równie dobrze może spisywać się LG 32/37LD450. Na stronie Samsunga jest informacja, że filmy z USB są obsługiwane, wbrew temu co podawali w marcu, kiedy wchodziły na rynek. Tym bardziej warto!
Skomentuj